sulfatt geçmiş olsun canım
İyisi mi yataktan kovayım ben onu bugün kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim canımcım yaaa.
Kaç gündür çok yoğun kociş. 9. sınıflara geometri dersi konmuş. Bi arkadaşıyla kitap yazıyolar şimdi top yayıncılıktan çıkcak. Herif uyumuyor kaç günlerdir. Ptesi annem de kalcam ben kaydirigubbakcemile2 Yatağımda uyucam :sm_cool: Hiç eve gelmicek ptesi yayınevinde son düzeltmeleri yapcaklar salı kitabı teslim etcekler baskı için
Ohhh keyif yap bakalım sen de, arada sakinlik iyi oluyor yerimseniben
Ohh koçişinn yeni kitabı hayırlı uğurlu olsun çok satar inş..
Evet yaa iyi oluyorr kumanda bendee kavakyellerini izliyorum rahat rahat bide kendime nescafe yaptımm
Kızz nihall okudumm msndeki iletini detayları bekliyorumm :umursamaz:
off off :sinifsinif: Koçişten uzak durr olmadıı maskee tak evdee kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsunn bu arada koçişinee :gitme:
Benim koçiştee maça gitti keyif yapıyomm
Yap hemşommm karşılıklı içelimmkaydirigubbakcemile5Sağol canım, amiiiiiin evet çok satsın ki yaza araba alabilelim :1rolleyes:. Ona bağlı araba almamız
Ohhh afiyet olsun bak şimdi canım nescafe istedi ben de yapayım kociş zaten ıhlamur içiyor
Dimi canımm ben bunları görünce bende makyaj mı yapıyorum yafs diyorum kendimeoha falan oldumm bu kızlar sanat eseri gibi olmuş
ne beceriklilerrrrrrrrr
sekerım bagırdım cagırdımm ıcım rahatladı ama zeytınyagı gıbı yuzeye cıkıoo ama ark benden daha degerlı cart curt ne varsa soledımm
Sandalyeden düştüm sabah küçük ayak parmağının yan tarafı fındık gibi şişti, oturdum ağladım acımdan. Dün de tavadan yağ sıçradı kızgın, bi parmağı komple yaktı. Ne oluyoorrr bu ara yaaaa
dikkat et şekercim kendine :)
ayrıca kocişine de geçmiş olsun, bir de hayırlı olsun, inş. istediğiniz gibi alabilirsiniz düt dütünüzü gamyoncuiremsu
ilarzu superr yaaaa:lepi:
İlarzu işin piri olmuşş bende onun gibi yapmaya çalışıyorumm iştee zemuszemusmakyajın m sinden anlamam, yapamam da :))) ama ilarzunun göz makyajına, hatta göz makyajlarına bayıldımmm, on numero :lepi:
gıtmek zorundaymıs arkadasıymıss bende dedım
ben senın neyınım sevgılım dedı benım d.gunumdede olman lazım yanımda dımı zorundasın ama ark kadar degerım olmadıgından bahane cokk olur o gun dımı dedımm olee tartıstık baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?