Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ohh koçişinn yeni kitabı hayırlı uğurlu olsun çok satar inş..

Evet yaa iyi oluyorr kumanda bendee kavakyellerini izliyorum rahat rahat bide kendime nescafe yaptımm

Ohh koçişinn yeni kitabı hayırlı uğurlu olsun çok satar inş..

Evet yaa iyi oluyorr kumanda bendee kavakyellerini izliyorum rahat rahat bide kendime nescafe yaptımm

Sağol canım, amiiiiiin evet çok satsın ki yaza araba alabilelim :1rolleyes:. Ona bağlı araba almamız

Ohhh afiyet olsun bak şimdi canım nescafe istedi ben de yapayım kociş zaten ıhlamur içiyor

sekerım bagırdım cagırdımm ıcım rahatladı ama zeytınyagı gıbı yuzeye cıkıoo ama ark benden daha degerlı cart curt ne varsa soledımm

Sağol canım, amiiiiiin evet çok satsın ki yaza araba alabilelim :1rolleyes:. Ona bağlı araba almamız

Ohhh afiyet olsun bak şimdi canım nescafe istedi ben de yapayım kociş zaten ıhlamur içiyor
Yap hemşommm karşılıklı içelimmkaydirigubbakcemile5
oha falan oldumm bu kızlar sanat eseri gibi olmuş

ne beceriklilerrrrrrrrr
Dimi canımm ben bunları görünce bende makyaj mı yapıyorum yafs diyorum kendime
:sinifsinif:

kızlar adaçayı kuşburnu ıhlamur bişiler için etrafınızda hasta oldumu bi şekilde doping olsun size :)

sekerım bagırdım cagırdımm ıcım rahatladı ama zeytınyagı gıbı yuzeye cıkıoo ama ark benden daha degerlı cart curt ne varsa soledımm

iyi bari rahatlamıştırsın birazz :umursamaz:
Pekii o ne dedii böyle söyleyincee :uhm:

Eveeet papi doğru diyin ben kendime de bi ıhlamur yapayım Yaw bende görünmüyor o makyajlar sinir oldum :1no2:

dikkat et şekercim kendine :)
ayrıca kocişine de geçmiş olsun, bir de hayırlı olsun, inş. istediğiniz gibi alabilirsiniz düt dütünüzü gamyoncuiremsu

dikkat et şekercim kendine :)
ayrıca kocişine de geçmiş olsun, bir de hayırlı olsun, inş. istediğiniz gibi alabilirsiniz düt dütünüzü gamyoncuiremsu

Teşekkür ederim bitanecim hem kendim hem kocişim için Şeniz Araba için de kocamaaaan bi amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inş. diyorum

makyajın m sinden anlamam, yapamam da :))) ama ilarzunun göz makyajına, hatta göz makyajlarına bayıldımmm, on numero :lepi:

gıtmek zorundaymıs arkadasıymıss bende dedım
ben senın neyınım sevgılım dedı benım d.gunumdede olman lazım yanımda dımı zorundasın ama ark kadar degerım olmadıgından bahane cokk olur o gun dımı dedımm olee tartıstık baya

ilarzu superr yaaaa:lepi:

makyajın m sinden anlamam, yapamam da :))) ama ilarzunun göz makyajına, hatta göz makyajlarına bayıldımmm, on numero :lepi:
İlarzu işin piri olmuşş bende onun gibi yapmaya çalışıyorumm iştee zemuszemus

bakalım doğum gününde ne yapıcak sanaaCADIARZU

Ben kaçayım kızlar. Malum yarın yine misafir trafiğim devam ediyor. ıyi geceler opuyorumnanaktan

bana bısey yapmıcakmıs gıbı gelıo ama bılemem cnm

yorgun geçen 2 günün ardında sonunda net başına geçebildim hatunlar. geçmişi oku oku bitiremedim maaşallah amma konuşmuşunuz :) allah muhabbetimizi artırsın inşallah (her ne kadar sizler kadar sık giremesemde )

iyi pazarlar
kahvaltımı ettım ıkı gundur cok kötü baş ağrım var
dün işe gıdemedım :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…