Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alın lütfenvereliniortak..hep girip okuyoum yazmıyorum,çünkü burda herkes kanki,tanışık yani..bende nişanlıyım çeyiz hazırlığı yapıyoum.:hulya:
aldıklarım fotosunu becerebilrsem koycam inşş.

Akrep Burcu
Akrep e en uygun renk kırmızıdır.kırmızı ve kırmızının tüm tonlarından meydana gelen döşemeler akrep burcu insanını çeker. Demirden ve çelikten yapılmış aksesuarlar kırmızıyı en iyi tamamlayan metallerdir. Karamsar tabloları da eksik etmez. Bunlar ise onun karamsarlığını dile getiren parçalardır. Keyif yapmayı da sevdiğinden duvar süsleri ve resimlere geni yer verir evinin dekorasyonunda. Evinin içinde gizli odalar ve gizli bölmeler olmasından da çok hoşlanır. Cinselliği en güçlü burç olduğundan akrebin yatak odasının dekorasyonu da fazlasıyla alakadar eder. Kırmızı rengin buradaki önemi de büyüktür.

Yay Burcu
Yay burcu insanı özgürlüğüne çok dükündür.Farklı olmayı sever. Morumsu renkler ve violet renginden döşenmiş mobilyalar Yay insanını çok etkiler. Mat metallerden oluşan aksesuarlar ise onun doğallığına olan düşkünlüğünün bir göstergesidir. Ayrıca evinde uzak ülkeleri anımsatan posterler de kullanır. Aksesuarlar arasında sporla ilgili objelerin de yer alması mümkündür. Canı tez olduğundan evini dekore ederken uzun süreli projelere rağbet etmez. Dekorasyona pek de meraklı olmadığından kuralcılıktan bu konuda da çok uzaktır.

burcum akrep yükselenim yay ikisinden biraz biraz almışım kaydirigubbakcemile3

hg cnm yerimseniben

hosgelcn anm
alırız aramıza tabikide

hoşgeldin canım....
ne zaman istersen katıl
kamuya açık bu topik
kimsenin tapulu arazisi değil:)
sefalar getirdin...

hoşgeldiiin a.s.

hello sukatre

bişi dicem bu arada
ben dün park bravodan şans nalı aldım
astım eve

acaip inanıyorum o tarz şeylere ya

Slm Milleeett ben geldim yorucu bi hafta sonunun ardından tam tamına 3 düğüne katıldık ve bugün burdayım ofiste iş başı oofffffffffakannehir

Slm Milleeett ben geldim yorucu bi hafta sonunun ardından tam tamına 3 düğüne katıldık ve bugün burdayım ofiste iş başı oofffffffffakannehir

aa sinay hosgeldin
dugun dedınde
bızımde dun karsıda kocekler caldı sanırım damat tarfıydılar cunku gelın felan cıkmadı
kendı dugun gunum geldı böle aglamaklı oldum
ogun hıssettıgım duyguyu hısettım böle uzuntu sevınc urperti

Böcüküm ay yirim ben seni:)Ben öğretirim lazca sana.Mesela bir tanem arteneşkimi demek:)

Çokkkk hastayım :bbo:

Kociş beklendiği üzere gribini bana bulaştırdı :mymeka:

Vücudumun her organı ayrı ayrı ağrıyor, anneme geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…