merhaba arkadaşlar beni de aranıza alın lütfenvereliniortak..hep girip okuyoum yazmıyorum,çünkü burda herkes kanki,tanışık yani..bende nişanlıyım çeyiz hazırlığı yapıyoum.:hulya:
aldıklarım fotosunu becerebilrsem koycam inşş.
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alın lütfenvereliniortak..hep girip okuyoum yazmıyorum,çünkü burda herkes kanki,tanışık yani..bende nişanlıyım çeyiz hazırlığı yapıyoum.:hulya:
pşt selamsızhoşgeldin canım....
ne zaman istersen katıl
kamuya açık bu topik
kimsenin tapulu arazisi değil:)
sefalar getirdin...
pşt selamsız
esma ya
azcık sevsene beni
çok ihtiyacım var...
:a015:
Slm Milleeett ben geldim yorucu bi hafta sonunun ardından tam tamına 3 düğüne katıldık ve bugün burdayım ofiste iş başı oofffffffffakannehir
Slm Milleeett ben geldim yorucu bi hafta sonunun ardından tam tamına 3 düğüne katıldık ve bugün burdayım ofiste iş başı oofffffffffakannehir
delırcektım dun nan
horon kolbastı oynadık
hemşıne geldık takıldım oysa cok basıt
sonra cadının bırı geldı benımkının elını tuttu delırdım o an nan benımkıde kızı farketmedı diğer tarafa bakıyordu
sonra döndu kız
hemen cıktı ama cok kıskandım bee
lazcada öğrenmelıyım naısl olcak bılmım
benım adımı arsıma dıe kaydetmış
1sen 1 ben demekmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?