Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çokkkk hastayım :bbo:

Kociş beklendiği üzere gribini bana bulaştırdı :mymeka:

Vücudumun her organı ayrı ayrı ağrıyor, anneme geldim

çok çok geçmiş olsun ,e biliyodun sonunda kocişinden sana geleceğini
keşke önceden karşılama yapıp vitamin alsaydın , o kadar çok ağrın olmazdı ...

geçmiş olsun cnm belliydi zaten

geçmiş olsun canımm :teselli:

çok çok geçmiş olsun ,e biliyodun sonunda kocişinden sana geleceğini
keşke önceden karşılama yapıp vitamin alsaydın , o kadar çok ağrın olmazdı ...

Teşekkür ederim canlarım Şeniz Vala hastalığın geleceği belliydi de, ben misafir trafiğinden nefes alamadım ki :bbo:

Teşekkür ederim canlarım Şeniz Vala hastalığın geleceği belliydi de, ben misafir trafiğinden nefes alamadım ki :bbo:

e onunda etkisi olmuştur , yorgun vücuda daha çabuk ve etkili oluyo gripler...

annendesin nasılsa güzelce yat dinlen , eğer adaçayı varsa adayı 1 tatlı kaşığı bal ve biraz limon 2 dk kaynatıp çok soğumadan içersen , burnunu genzini ve boğazını rahatlatır ,, nefeste zorlanmazsın ,hafifletirde halsizliğini ...

güle güle kullan canım..opuyorumnanaktan

merhaba kızlarrrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
geçmişi okudum çarşıya iniyorum ezcük gezeyim..
gelene kadar çok yazanı fururum oku oku ömrüm tükendi:gitme:
hepicinizi öpüorummmŞenizŞeniz

Yaaa insanlar neden bu kadar kıskanç bilmiyorum :uhm:. H.sonu evime gelen misafirlerden biri ki çok yakınım olur kendisi. Evimi eleştirip durdu. Salondaki koltukların renginden başladı, oturma odasına kadar herşeyi eleştirdi. Oturma odası çok canlıymış, şimdiki gençlerin zevkleri bi farklıymış falan filan.

Sinir oldum çok, ama büyüğüm diye ağzımı açıp bişey diyemedim. Sadece bu benim zevkim diyebildim :çok üzgünüm:

ay evet sulfat kımıde hiç bişey demez benm cok oldu ınsan guzel der yorum yok
yada kötü der

e kıskançlık işte huy ...., bence birazda cesaret edemediklerinden , genelde evi farklı olan renkli olan klasik olarak döşemeyen insanların evini görünce o yapıyoda ben neden yapamıyorum düşüncesi oluyo ,,,

eminim oda beğenmiştir ama eleştiri olsun işte ....
senin sevmen yeterli.....

slm kızlar
nasılsınız
gecmişi pek okuyamadım ama pufi gelmiş ve hersey cok guzel gecmiş, cok cok ama cok sevindim
sulfat bosversene canım hıc canını sıkma; benim ceyizim serilirken en yakınımdakiler (anne yarısı) benim eksiklerimi bilmemeneleri sayıp durdular bir tek seye bile guzel demediler desem yeridir; bosver hıc takma oyuzden. buarada gecmiş olsun canım dikkat et kendine

niyekine ??????CADIARZU

pıtırcımm anladım :umursamaz:
anladığınz gibi işte

ben anlamadım ama senin için en hayırlısı neyse o olsun inş.pıtırcık...
saol canım

ama ben anlamadım neden pıtırcık işi bırakıcan tatlım
boşver canım anlatmiim tekrar

bende anladım ama o çıksın kıs yoksa patronun oğlu falanmı
:)

yuh senin mükemmel evinede bişi dediyse yuh yane

ya aslında insanların bana bişi dediği yok ta işte ben sorun ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…