Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya kızlar bee ben saç maşası aldım yaa beceremedim onunla yapmayı
ne kadar tutmam gerekio dolayınca saçımı
ilgilenin bakim

benimde kız kardesim almıs saç masası ,onun saçında denedik haftasonu, çok tutmak istemedim Allah korusun saçı yanar diye, ama az tutunca da olmuyo, önceleri 30 sn. kadar tuttum olmadı sonra biraz daha 40-50sn falan o zaman güzel tuttu

selam kızlar..

pıtırım sıkma canını yaa.. eğer sen kendini sıkıyosan orda çık kurtul zaten canım yaa, ama onlar rahatsız oluyo falan diyosan boşver dur durduğun yerde..

sulfat o oturma odasına laf ettiler hee bana yollasaydın kadını yada yok ben bişi yapamam sen en iyisii edaya yolla :))))

pashii görüyorum seniii.. nasıldı düğünn

hee bide bendede maşa var yaptıkça yaptıkça alışıyosun sanırım :) öyle diyo herkeste bende çabuk sıkılırım çok uğraşamıyorum.. zaten ilk yaptığımda hepsi başka yöne bakıyodu çok komik oluyo kaçıveriyo insanın hevesi :)))

çok yıpratıyormu saçları benim saçım düz ya sinir oluyorum ah keşke dalgalı dalgalı olsaydııı

sinay çekiliş için adres ve mail please
okey
aynen ben bide sadıçtım gelin arabasına falan bindim nerdeyse ağlayacaktım(
anaam sinay
gitti altınlar desene :s
yok altın almadık:umursamaz: birine mikrodalga fırın aldım (malum babam beyaz eşyacı)diğer çiftede arkadaşlarla ortaklaşa plazma tv aldık kaydirigubbakcemile5
Çokkkk hastayım :bbo:

Kociş beklendiği üzere gribini bana bulaştırdı :mymeka:

Vücudumun her organı ayrı ayrı ağrıyor, anneme geldim
çook geçmiş olsun sulfatımŞeniz

kıskanç kıskançç kıskanç diye bağırıp kovsaydın :mymeka:

aman bende çok tutamadım
çabuk bitsin die birini bulup yaptırsam olcak

selammlarrrrrrrrrrrrrrr

papi düğün eh iştee beklenileenden az katılım olduu açıkçası hava yağmurlu die

kalabalık olmadığı için de rahat ettik geniş geniş oturduk kalktık oynadıkkk

gelin hanım hiç oturmdı zatennn

edoşşşş 10. 000 kere eklemişin banyo setinii
alışılmışın dışındaa bebem
güle güle kullaann

edda senin aldıklarında işe yarar şeyler

iyi günlerde kullan kuzumm

bu topiği takip etmek için 7/24 bağlı olmak lazım valla.ne çabuk ilerliyor.eskişehirde esse var mı kıslar..bilen varmı

onları bilmiomda bi kişi rahatsız oluodur kesin:)

çok yıpratıyormu saçları benim saçım düz ya sinir oluyorum ah keşke dalgalı dalgalı olsaydııı

valla yıpratıyo dedikleri için fazla kulanmak istemiyodum ama fönden dolayıda yıpranıyo zaten :) benim uçlarda çok kırık var bende amaann dedimm olan olmuş bikaç haftadır fön değil maşa yapıyorum ama ekstra bi bozukluk olmadı.. saçların düzse hiçbişey yapmıyomusun? ne kadar şanslısın yaa eğer öyleyse.. kuzenimin saçlarda düz, yıkıyo biraz kurutup çıkıyo evden, çok özeniyorum bende ona :)

anamm edda ya yorum yazmadımm, aldıkların çokgüzell ve çok işe yarıcak şeyler.. iyi günlerde kullan hepsini..

ben hiç esseye girmedim, cevahirdeki bernardoda çok küçük yaa rahat gezemiyorum onada bi kere girdim, öyle sıkış tıkış olunca sevmiyorum, mudo tepehome falan ne güzel salına salına geziyoruz oralarda aşkımla :))

pıtırım senin maşa nasıl kalınmı incemi? ben o kadar çok tutmuyorum yaa, bide ne kadar ince tutam alırsan o kadar çok dalgalı olurmuş, permaya yakın yani.. uçlardan sarmaya başlarsan gene perma gibi oluyo, diplerden başlarsan eğer dalgalı oluyo.. başka ne öğrendimm aklıma geldikçe yazarım :)) yani işin aslı deneye deneye öğreniyosun..

Kizlar slmlar, nasilsiniz?
Umarim keyifleriniz yerindedir...

Bisey sorcam size, beni acayip dantel meraki sardi son günlerde. Yani kendim örmek istiyorum internetden bir kac örnek baktim.
Öyle cok biseyde istemiyorum...
Abartilisini istemiyorum. Mesela bence mutfakta dantel gerekli degil.

Simdi evlenmis olan arkadaslara soru: Dantel kullaniyor musunuz ve kullaniyorsaniz nerde kullaniyorsunuz? Tavsiyeleriniz? Tabii ki evlenmemis olan arkadaslarimda yorum yapabilirler ben sadece tecrübe acisindan öyle dedim....

Ben bu ara bir gecmise bakayim....

tşk esmy
bi sen yazıyosun
pıtırcık arkadaşımızın istediği bilgiler ne içün acaba hihoyyyt
benden neden istemiyo:1no2:

dantel deyince tüylerim diken diken olur,hiz haz etmem,sadece mecburiyetten yapacağım millt laf etmesin diye onlarıda nasip olursa hemen kaldıracağım.
dantel sevmememden oluşan bir ön yargı diye düşünme mutfakta dantelli takımları çok gereksiz buluyorum.
bende mutfağı güzel görünümünüde bozuyor.
bu benim fikrim ama sevenlerede saygı duyarım...

tşk esmy
bi sen yazıyosun
pıtırcık arkadaşımızın istediği bilgiler ne içün acaba hihoyyyt
benden neden istemiyo:1no2:
bugunkısmecıkler ortada yok ama

cnm ben kullanmıyom bitek yatak odama komidine ufak serdım annem ın gonlu olsn diye
sevmıyom hiç ama annemde yapmış ama mutfag a salona sokmuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…