ya kızlar bee ben saç maşası aldım yaa beceremedim onunla yapmayı
ne kadar tutmam gerekio dolayınca saçımı
ilgilenin bakim
hee bide bendede maşa var yaptıkça yaptıkça alışıyosun sanırım :) öyle diyo herkeste bende çabuk sıkılırım çok uğraşamıyorum.. zaten ilk yaptığımda hepsi başka yöne bakıyodu çok komik oluyo kaçıveriyo insanın hevesi :)))
okeysinay çekiliş için adres ve mail please
aynen ben bide sadıçtım gelin arabasına falan bindim nerdeyse ağlayacaktımaa sinay hosgeldin
dugun dedınde
bızımde dun karsıda kocekler caldı sanırım damat tarfıydılar cunku gelın felan cıkmadı
kendı dugun gunum geldı böle aglamaklı oldum
ogun hıssettıgım duyguyu hısettım böle uzuntu sevınc urperti
yok altın almadık:umursamaz: birine mikrodalga fırın aldım (malum babam beyaz eşyacı)diğer çiftede arkadaşlarla ortaklaşa plazma tv aldık kaydirigubbakcemile5anaam sinay
gitti altınlar desene :s
çook geçmiş olsun sulfatımŞenizÇokkkk hastayım :bbo:
Kociş beklendiği üzere gribini bana bulaştırdı :mymeka:
Vücudumun her organı ayrı ayrı ağrıyor, anneme geldim
Yaaa insanlar neden bu kadar kıskanç bilmiyorum :uhm:. H.sonu evime gelen misafirlerden biri ki çok yakınım olur kendisi. Evimi eleştirip durdu. Salondaki koltukların renginden başladı, oturma odasına kadar herşeyi eleştirdi. Oturma odası çok canlıymış, şimdiki gençlerin zevkleri bi farklıymış falan filan.
Sinir oldum çok, ama büyüğüm diye ağzımı açıp bişey diyemedim. Sadece bu benim zevkim diyebildim :çok üzgünüm:
benimde kız kardesim almıs saç masası ,onun saçında denedik haftasonu, çok tutmak istemedim Allah korusun saçı yanar diye, ama az tutunca da olmuyo, önceleri 30 sn. kadar tuttum olmadı sonra biraz daha 40-50sn falan o zaman güzel tuttu
selam kızlar..
pıtırım sıkma canını yaa.. eğer sen kendini sıkıyosan orda çık kurtul zaten canım yaa, ama onlar rahatsız oluyo falan diyosan boşver dur durduğun yerde..
sulfat o oturma odasına laf ettiler hee bana yollasaydın kadınıyada yok ben bişi yapamam sen en iyisii edaya yolla :))))
pashii görüyorum seniii.. nasıldı düğünn
çok yıpratıyormu saçları benim saçım düz ya sinir oluyorum ah keşke dalgalı dalgalı olsaydııı
EVETbu yavaş haliUOTE]bu topiği takip etmek için 7/24 bağlı olmak lazım valla.ne çabuk ilerliyor.eskişehirde esse var mı kıslar..bilen varmı
Kizlar slmlar, nasilsiniz?
Umarim keyifleriniz yerindedir...
Bisey sorcam size, beni acayip dantel meraki sardi son günlerde. Yani kendim örmek istiyorum internetden bir kac örnek baktim.
Öyle cok biseyde istemiyorum...
Abartilisini istemiyorum. Mesela bence mutfakta dantel gerekli degil.
Simdi evlenmis olan arkadaslara soru: Dantel kullaniyor musunuz ve kullaniyorsaniz nerde kullaniyorsunuz? Tavsiyeleriniz? Tabii ki evlenmemis olan arkadaslarimda yorum yapabilirler ben sadece tecrübe acisindan öyle dedim....
Ben bu ara bir gecmise bakayim....
bugunkısmecıkler ortada yok amatşk esmy
bi sen yazıyosun
pıtırcık arkadaşımızın istediği bilgiler ne içün acaba hihoyyyt
benden neden istemiyo:1no2:
Kizlar slmlar, nasilsiniz?
Umarim keyifleriniz yerindedir...
Bisey sorcam size, beni acayip dantel meraki sardi son günlerde. Yani kendim örmek istiyorum internetden bir kac örnek baktim.
Öyle cok biseyde istemiyorum...
Abartilisini istemiyorum. Mesela bence mutfakta dantel gerekli degil.
Simdi evlenmis olan arkadaslara soru: Dantel kullaniyor musunuz ve kullaniyorsaniz nerde kullaniyorsunuz? Tavsiyeleriniz? Tabii ki evlenmemis olan arkadaslarimda yorum yapabilirler ben sadece tecrübe acisindan öyle dedim....
Ben bu ara bir gecmise bakayim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?