Kizlar slmlar, nasilsiniz?
Umarim keyifleriniz yerindedir...
Bisey sorcam size, beni acayip dantel meraki sardi son günlerde. Yani kendim örmek istiyorum internetden bir kac örnek baktim.
Öyle cok biseyde istemiyorum...
Abartilisini istemiyorum. Mesela bence mutfakta dantel gerekli degil.
Simdi evlenmis olan arkadaslara soru: Dantel kullaniyor musunuz ve kullaniyorsaniz nerde kullaniyorsunuz? Tavsiyeleriniz? Tabii ki evlenmemis olan arkadaslarimda yorum yapabilirler ben sadece tecrübe acisindan öyle dedim....
Ben bu ara bir gecmise bakayim....
selam kızlar çeyizlere bakmaya bayılıyorum ben
kalın aldım ben öle çok kıvırcık istemiom dalga versin die aldımanamm edda ya yorum yazmadımm, aldıkların çokgüzell ve çok işe yarıcak şeyler.. iyi günlerde kullan hepsini..
ben hiç esseye girmedim, cevahirdeki bernardoda çok küçük yaa rahat gezemiyorum onada bi kere girdim, öyle sıkış tıkış olunca sevmiyorum, mudo tepehome falan ne güzel salına salına geziyoruz oralarda aşkımla :))
pıtırım senin maşa nasıl kalınmı incemi? ben o kadar çok tutmuyorum yaa, bide ne kadar ince tutam alırsan o kadar çok dalgalı olurmuş, permaya yakın yani.. uçlardan sarmaya başlarsan gene perma gibi oluyo, diplerden başlarsan eğer dalgalı oluyo.. başka ne öğrendimm aklıma geldikçe yazarım :)) yani işin aslı deneye deneye öğreniyosun..
herkesten istemem öletşk esmy
bi sen yazıyosun
pıtırcık arkadaşımızın istediği bilgiler ne içün acaba hihoyyyt
benden neden istemiyo:1no2:
dantel deyince tüylerim diken diken olur,hiz haz etmem,sadece mecburiyetten yapacağım millt laf etmesin diye onlarıda nasip olursa hemen kaldıracağım.
dantel sevmememden oluşan bir ön yargı diye düşünme mutfakta dantelli takımları çok gereksiz buluyorum.
bende mutfağı güzel görünümünüde bozuyor.
bu benim fikrim ama sevenlerede saygı duyarım...
aimee selam
hoşgeldinn
pek fazla dantel yok son gitttiğim yeni gelin evlerinde
benim annem allahtan yapmamis banabugunkısmecıkler ortada yok ama
cnm ben kullanmıyom bitek yatak odama komidine ufak serdım annem ın gonlu olsn diye
sevmıyom hiç ama annemde yapmış ama mutfag a salona sokmuyom
bencede çok yapma annem bana yapmış bir sürü şimdi gereksiz görüyorum 3 kardeşiz hepimize yeter ben bi kaç tkm aldım annem erkek kardeşimide yaptı bizim meçhul gelin çok şanslı sırnaşık şey
hayde buarlar ne cok yenı arkıdıs geliyor
hosgeldın canm benm
eee bahar ve yaz gelinleri damlıyo yavaş yavaş ...sırnaşık şey
kimo
seni görüodummm aşağıddaa
bakmak olmz öyleee eklemek lazım bişeylerr :))
aimecim huzursuzum böle açıkçası
canim sebeplerini bilmiyorum tek bildigim sey insanin isini sevmesi gerektigi, sevmedigin bir isi ne effektif yaparsin nede keyif alirsin... eger gercekten cok huzursuzsan kendine baska bi is ara, sonrada simdiki is yerinden ayril... bu zamanda issiz kalmak senin icin ne kadar zor bilmiyorum o yüzden önce yeni is bul sonra bu isinden ayril derim tabii o kadar dayana bilirsen.... umarim en kisa zamanda halledersin bu sorununu
ayy mutlaka gitmemm gerekiooo bu fuaraa
ama bişey satmıolar sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?