Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bencede çok yapma annem bana yapmış bir sürü şimdi gereksiz görüyorum 3 kardeşiz hepimize yeter ben bi kaç tkm aldım annem erkek kardeşimide yaptı bizim meçhul gelin çok şanslı sırnaşık şey

kalın aldım ben öle çok kıvırcık istemiom dalga versin die aldım
denicem denicem ben taktım

tşk esmy
bi sen yazıyosun
pıtırcık arkadaşımızın istediği bilgiler ne içün acaba hihoyyyt
benden neden istemiyo:1no2:
herkesten istemem öle

Sulfatcim öncelikle gecmis olsun grip olmussun a.s.
Var öyle kiskanc insanlar, bosver sen takma....

Pitircik hayirdir canim ya niye birakiyorsun isi? Moralini bozma, nasil mutlu isen, hayirlisinin nasil olucagini düsünüyorsan, öyle yap.

sukatre hosgeldin....

Haklisin canim bende mutfakta sevmiyorum danteli.
Yatak odasi icin birsey diyemem.
Salon ve oturma odasindada olsa olsa masanin üstünde olur bende diye düsünüyorum.
Benim annem önceden kendine "Kanser" danteli diye birsey yaptirmis, o cok güzel, onu bana vericegini söyledi. Benim ceyizimde simdilik hic yok. Dedigim gibi pek aramda yok, sadece son günlerde merak sardi oda örmek icin :roflol: internetden masa icin bir model begendim onu deniyecegim bakalim....

aimee selam
hoşgeldinn

pek fazla dantel yok son gitttiğim yeni gelin evlerinde

slm canim, nasilsin???? hosbulduk bu arada
burda almanyadaki gelinlerdede yok ben birde sizin fikrinizi alayim dedim cünkü sizin fikirlerinize gercekten cok önem veriyorum a.s.

bugunkısmecıkler ortada yok ama

cnm ben kullanmıyom bitek yatak odama komidine ufak serdım annem ın gonlu olsn diye
sevmıyom hiç ama annemde yapmış ama mutfag a salona sokmuyom
benim annem allahtan yapmamis bana simdi kendim kafama göre gerekli bulduklarimi yaparim...

bunebu banyo takimina bayildimmmmm ))) güle güle kullan...

tamam, benimde zaten niyetim sadece salon masasi icin.... birde olsa olsa esmanin gibi yatak odasinda komidinin üstüne

hayde buarlar ne cok yenı arkıdıs geliyor
hosgeldın canm benm

eee bahar ve yaz gelinleri damlıyo yavaş yavaş ...sırnaşık şey

kimo

seni görüodummm aşağıddaa

bakmak olmz öyleee eklemek lazım bişeylerr :))

Hoşbulduk esmy :) aslında evlendiğim falan yok ama işte her kızın tutkusu çeyiz :) alışveriş ediyoruz ya sonunda.umarım bende bişeyler alırsam eklerim pashminacım :)

aimecim huzursuzum böle açıkçası

canim sebeplerini bilmiyorum tek bildigim sey insanin isini sevmesi gerektigi, sevmedigin bir isi ne effektif yaparsin nede keyif alirsin... eger gercekten cok huzursuzsan kendine baska bi is ara, sonrada simdiki is yerinden ayril... bu zamanda issiz kalmak senin icin ne kadar zor bilmiyorum o yüzden önce yeni is bul sonra bu isinden ayril derim tabii o kadar dayana bilirsen.... umarim en kisa zamanda halledersin bu sorununu

zaten bulmadan çıkmam canım
seviorum ama başka sorunlarda var

ayy mutlaka gitmemm gerekiooo bu fuaraa

ama bişey satmıolar sinir oluyorum

evet ama en azından beğendiğimiz bişey olduğunda hangi marka olduğunu ve nerde bulabileceğimizi öğreniriz..

mesela ben bitane ithal baharatlık beğendim ama markasını ve serisini bulamıyorum ....

o fuara katılıcakmış , ithal olan firma , şansıma denk gelirimde bulurum inş....

eee bunun yanında orda olupta herşeyi görme zevki ayrı tabi ....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…