huu böcük
mandilinle buketide yazıom sora akşam çekicem olarmıı
sensizde olmaz kusura bakma aaason 40 dk kaldı bende hal kalmazı
ayy nasıl gtcem eve yaa kalkacak halım yok :sinifsinif:
pıtır benı ekle demedımkı :dilcikar:
sölemez kimse yaaayın onunda diyorsunuz neden bugün çekiliyor anlamadım
böyle değişecekse kararlar ben çekilirim ocak ayına kadar da herkes kimin kime çıktığını ve ne alacağını da söyler kötükedihüsokötükedihüso
Pıtır listenin son halini ekler misin
ay canım hadi tedavi olsunda iileşsin annecin en kısa zamandaannem babam türkiyede yasiyorlar babam emekli olduktan sonra.. annem astim hastasi.. gecen haftalari rahasizdi doktor satüre baslangici var demis.. ama bu ara da annaannem ameliyat olunca annemde rafakatci hastanede annanemin yaninda kalmis filan sifayi tam anlamiyla kapmis.. hastaligi artmis bide zaten astim yüzünden agir ilaclar kulaniyor durumu agirlasmis bugün tekrar doktura gitmis ve doktur artik salmamis annem suan hastanede yatiyor. oksijen vermisler bide damardan antibotik veriyorlarmis satüre yüzünden. Annem orda ben burda ne elim sunuyor ne de görebiliyorum dün geceden beri tedirgindim.. ablama sordum annem babamla konusabildin mi telefon actin mi aradim ama telefona kimse bakmiyor kac kere aradim dedi.. ablam öyle söyleyince ben tamam kesin anneme bir sey oldu hastanede bize haber vermiyorlar dedim.. ve cep telefonunu aradim.. icime dogmustu canim annem hastaneden cevap verdi.. iyim isimdi oksijen verince rahatladim dedi.. ama icimi rahatlatmak icin yetersiz tabi.
gecelik bu :)) buda baktığım 5 sitedeki fiyatlar
34,56
35,90
36,30
38,88
29,47
hımm çoğu yakın sayılır :))
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aşağıdasın gördüm senii
acil bişey sorcammmm özele yazıorum
annem babam türkiyede yasiyorlar babam emekli olduktan sonra.. annem astim hastasi.. gecen haftalari rahasizdi doktor satüre baslangici var demis.. ama bu ara da annaannem ameliyat olunca annemde rafakatci hastanede annanemin yaninda kalmis filan sifayi tam anlamiyla kapmis.. hastaligi artmis bide zaten astim yüzünden agir ilaclar kulaniyor durumu agirlasmis bugün tekrar doktura gitmis ve doktur artik salmamis annem suan hastanede yatiyor. oksijen vermisler bide damardan antibotik veriyorlarmis satüre yüzünden. Annem orda ben burda ne elim sunuyor ne de görebiliyorum dün geceden beri tedirgindim.. ablama sordum annem babamla konusabildin mi telefon actin mi aradim ama telefona kimse bakmiyor kac kere aradim dedi.. ablam öyle söyleyince ben tamam kesin anneme bir sey oldu hastanede bize haber vermiyorlar dedim.. ve cep telefonunu aradim.. icime dogmustu canim annem hastaneden cevap verdi.. iyim isimdi oksijen verince rahatladim dedi.. ama icimi rahatlatmak icin yetersiz tabi.
seni çekenin ne alacağı belli zatenn :hulya: BORCAM lülülülülülü :tomato:
öncelikle geçmiş olsun canım inşAllah hemen atlatırsın
hiç o laflara takılma canım..kesinlikle kendilerinin cesaret edemeyeceği ya da hayalinde ki ama alamayacağı şeylerse ondan çomak sokulmuştur..oturma oıdan mis gibi senin opuyorumnanaktan
benim çeyizim serildiğinde de eşimin dayısının kızı gelip gezip yaşlı insanların evlerine benziyor demiş eşyalarımıza
sonrada evine gitmek nasip oldu gördüm kim yaşlı evimiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sensizde olmaz kusura bakma aaa
canım değişiklik olmadı kii
ama şimdide yazamıcam kusura bakma yaa
çok yoruldumda
akşam yazarım
pıtırcık ben bugün çekilmesini onaylamıyorum haberiniz ola..
hepimiz söz sahibi isek bekleyelim tarihi..
Kizlar bunlar ne masumlar böyle yaaa
Tuzluk Seti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?