Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gecmisi okumadim.. kizlar sizden dua istiyorum

annem babam türkiyede yasiyorlar babam emekli olduktan sonra.. annem astim hastasi.. gecen haftalari rahasizdi doktor satüre baslangici var demis.. ama bu ara da annaannem ameliyat olunca annemde rafakatci hastanede annanemin yaninda kalmis filan sifayi tam anlamiyla kapmis.. hastaligi artmis bide zaten astim yüzünden agir ilaclar kulaniyor durumu agirlasmis bugün tekrar doktura gitmis ve doktur artik salmamis annem suan hastanede yatiyor. oksijen vermisler bide damardan antibotik veriyorlarmis satüre yüzünden. Annem orda ben burda ne elim sunuyor ne de görebiliyorum dün geceden beri tedirgindim.. ablama sordum annem babamla konusabildin mi telefon actin mi aradim ama telefona kimse bakmiyor kac kere aradim dedi.. ablam öyle söyleyince ben tamam kesin anneme bir sey oldu hastanede bize haber vermiyorlar dedim.. ve cep telefonunu aradim.. icime dogmustu canim annem hastaneden cevap verdi.. iyim isimdi oksijen verince rahatladim dedi.. ama icimi rahatlatmak icin yetersiz tabi.

son 40 dk kaldı bende hal kalmazı
ayy nasıl gtcem eve yaa kalkacak halım yok :sinifsinif:
pıtır benı ekle demedımkı :dilcikar:
sensizde olmaz kusura bakma aaa

sölemez kimse yaa

Pıtır listenin son halini ekler misin

canım değişiklik olmadı kii
ama şimdide yazamıcam kusura bakma yaa
çok yoruldumda
akşam yazarım

ay canım hadi tedavi olsunda iileşsin annecin en kısa zamanda

gecelik bu :)) buda baktığım 5 sitedeki fiyatlar

34,56
35,90
36,30
38,88
29,47

hımm çoğu yakın sayılır :))

Kızlar bu bende var kullanımı çok zor ve göğüs kısmı düzgün durmuyor söyliyim...
allahtan annem göğüs kısmından kurdele dikti birde boyundan bağlama oldu. göğüs kısmı yarım olduğundan taşımıyor kızlar. ama annemde çözüm bitmez tabi. hem daha atraksiyonlu oldu hemde daha düzgün durdu. benden dimesi

fmk cok cok gecmis olsun annene canim, umarim en kisa zamanda iyilesir ve sende rahatlarsin...

bu arada böcük sanirim sende hastasin sanada gecmis olsun...

burcu naber canim?

seni çekenin ne alacağı belli zatenn :hulya: BORCAM lülülülülülü :tomato:

Hehe asıl ben bana çıkana borcam göndercem :dilcikar: :roflol:

Teşekkür ederim canım Şeniz Haklısın yorumlarımda. Ayy nefret ediyorum böyle herşeyi kendilerinin bildiğini zanneden insanlardan

sensizde olmaz kusura bakma aaa

canım değişiklik olmadı kii
ama şimdide yazamıcam kusura bakma yaa
çok yoruldumda
akşam yazarım

ben de değişiklik var sandım ondan söyledim. yoksa yazma hiç. Ayrıca kuranın çekilmesine de herkes oybirliği ile karar versin bence

Fmk allah acil şifalar versin canım. Umarın kısa zamanda kavuşur sağlığına :Saruboceq:

ay oku oku sıkıldım amma konusmusunuz cok konusmayın dedım szee:):):):):)
sakaryaya diplomamı almak ıcın gıttım ıyıkı gıttım ozlemısım oralarıı ama yoruldumdaa cok sukur eve geldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…