Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet cnm bu sene bıttı cok sukur ama bazen bıtmesemıydı acaba dıorumm

fmk ALLAH sıfa versın cnm benımm gecmıs olsunn

sultanımm bekledıgın sey oldu ve hastasınn gecmıs olsun cnmmm

Eveeettt nihalim çok fenayım hem de. Bugün kafamı kaldıramadım yerden. Babam da kızım hep yatmak iyi değil kalk otur diyo ama kalkamıyorum ki, başım ve vücudum çok ağrıyor :bbo:

nihal kurtuldun demek darisi tüm okuyanlarin basinda....
bu arada yesil elbisenin modeli daha güzel bence

buketcim iyiyim bende tsk ederim....

aime cok tesekkur edeımm cnm benım
ya 2 tane daha var ama ekleyemıyorum pufff

ekledıgım renklerde model olarak sankı ıkıncı daha cok hosuma gıttı bısı ıstıyorumm

uyy fatura iş aş derken mıdemde cok kötu:bbo:
bugun gecsın

gazwoman abla nehır kım benım bıldığım nehır mı saol ayrıca
gecmıs olsun dıyenlerı şapurdankk öptum
nasıl oldun kuşum?
bu arada Nehir Çatal-Kaşık markası canım, sen neyi kimi biliyosun bilmiyorum ama zemuszemus

bücük de hasta ama burda diil şimdi galiba, sulfat ım sana da çok geçmiş olsun, yalnız sana kesin nazar değdi bundan sonra da çok dikkat et şekercim ya:1hug:

nihalcim, hayırdır? elbise modelleri? düğüne falan mı gidiceksin?

demin bir yesill bir mor eklemistin onlarin arasinda yesil olarak daha güzeldi
simdi bu iki yesil arasinda son eklediginin üst kismi daha hosmus

cnm kuzenımın nıkahı var ama genelde nısanıma bole bısıler dusunuyorum nısanım daha ne zaman bellı deıl ama ark bakarken gordumm hosuma gıttı ekledım sızede

bücük de hasta ama burda diil şimdi galiba, sulfat ım sana da çok geçmiş olsun, yalnız sana kesin nazar değdi bundan sonra da çok dikkat et şekercim ya:1hug:

Teşekkür ederim canım benim Şeniz Eveeett allah herkesi kötü niyetli insanların gözünden korusun. Anneme okutayım bari kendimi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…