Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu akşam yaprak dökümü varr

yarın aşkı memnunu başka dizide izlemiomm ben yaa

başlamak ta istemiorum yenilere

bende öyle diyodum ama sıkıntıdan başladımm

elveda rumeliyi izliyodum zaten kaç yıldır, ondan sonra yeni bi dizi başladı ilginç geldi aa nejat işler aa olgun şimşek falan filan derken kapalıçarlı yı izledim sardı :)

salıları canım ailem var

yaprak dökümünü izlemiyorum öyle pek fazla sıkıldım, aşkı memnuda arada bakıyorum kıyafetleri ve evleri hoşuma gidiyo.. özellikle gecelikleri

yarın devam edicem ben kaçıyom yoksa servis kaçıcak hepinizi çok seviyorum ve öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

sulfat silme resimlerini yarın devam etcem heeeeeeeeeeeeee

Siler miyim hiç yerimseniben Kızlar yorum yaptığında evin fotolarına eksikliğini hissettim biliyomusun :çok üzgünüm: Hatta gittiğini ilk öğrendiğim gün kocişe hayatım gitmiş dedim, hayatın kim diyo :roflol: Sonra dedi kesin çeyizcilerden biri :roflol: İliklerime işlemiş

bu akşam yaprak dökümü varr

yarın aşkı memnunu başka dizide izlemiomm ben yaa

başlamak ta istemiorum yenilere

Ben de yaprak dökümünü izliyorum, aslında çok kabak tadı verdi ama artık sonlara yaklaştık bitireyim kaydirigubbakcemile3

Aşkı memnuya kociş bin ton laf ediyo onu da merakımdan bakıyom ara ara

Yenilerden de hanımın çiftliğini izliyorum ve kocişle bu kalp seni unuturmuyu izlicez. Benden çok merakla bekliyo kaydirigubbakcemile3

muhahahaha rep vermeyi akıl etsem bu kadar uğraştırmıcam seni amaaa geç çalışıo galbaaa naniknanik

kım acabılcek o resımlerı yaa

cıkıyom sımdık evde baktım acılmadı yenıden cekerım
ı aksamlar

hevın ben aldımda sabun a gostercektım ondan arıyom aldığım takım yoksa

şiddetle katılıyorumm cok begendımmm vallaaa:lepi:
hevınn o cocuk ömerın cocugu dımıı yanı ezelı

evet nihalim ömerin yani ezelin cocugu a.s
ben bagımlısı oldum valla hic kacırmıyorum ezelin delikafadulden

Yenilerden de hanımın çiftliğini izliyorum ve kocişle bu kalp seni unuturmuyu izlicez. Benden çok merakla bekliyo kaydirigubbakcemile3

Hanımın Ciftligide cok güzel, ayy insanın bası dönüyor bunca dizi arasında, ama güzel yapımlar var valla a.s

banada az müsade acıktım görüsürüz sonra sekerler a.s.

cnm ben 2. bölumunu ızledık tesaduf bayıldık bırıncı bolumunude ınternetten ızledımm hemen

kızlar bu gece bnım askım calısıomusss

haytim hosgeldin..
burcu hayilisi olur insallah

hanimlar hepinize selamlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…