- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hahahah şuna bakın 64 lira :)))
2,5 tl ıdı 6 kısılık ettım böle
artı 2 pembe olandan salata tabağı yaptım
Ayyy artık dizileri rahat rahat izleyemiyom.
Kociş bin soru soruyor, bu kim, o bunun neyi oluyor :roflol: Oğuz çıkıyor bu şimdi kimin sevgilisi, kimin kocası diyor :roflol: Leyla, Necla, Ceyda her biri çıkıtğında onun eski kocası, bunun şimdiki kocası, onun sevgilisi diyom suratıma tuhaf tuhaf bakıyor :roflol:
2,5 tl ıdı 6 kısılık ettım böle
artı 2 pembe olandan salata tabağı yaptım
Ayyy artık dizileri rahat rahat izleyemiyom.
Kociş bin soru soruyor, bu kim, o bunun neyi oluyor :roflol: Oğuz çıkıyor bu şimdi kimin sevgilisi, kimin kocası diyor :roflol: Leyla, Necla, Ceyda her biri çıkıtğında onun eski kocası, bunun şimdiki kocası, onun sevgilisi diyom suratıma tuhaf tuhaf bakıyor :roflol:
hadi hayırlısıııı :hulya:dur bir bomba ataım ortayada topik belki şenlenir...
Kızlar her an teyze olabilirsiniz....:kedi:
hayırlı olsuuun, gerçi bişeyler yazıp silmişsin, yine erteleme durumlarınla ilgili sanırım, hakkınızda hayırlısı olsun bacum yaaa a.sbiz 5 aralık için gün aldık
:roflol: :roflol:bu arada hoşgeldin şekercimhihoyyytesmanın yazdığını bi kere okursan anlamazsın
iki kere okursan biraz olaya yaklaşırsın
3 kere okursan iyice kafan karışır baştan almak zorunda kalırsın
en iyisi kriminal :roflol:
bu yaprak dökümünün ilk sezonu biz de evde böyleydik, abim bazen odasından çıkıp gelip soruyodu bu kim, noluyo falan diye, ben de diyodum ki bu kız ablasının kocasıyla ama öbürü de hamile ama o da başkasıyla evli falan diye akannehir siz ne seyrediyosunuz böyle :1shok: diyodu yazık :))) az önce de annem unutulmaz ı açmış, bu ne dedi abim, annem şöyle cevap verdi, bu kız ablasının nişanlısından hamile aynı zamanda başkasıyla da evli kafamçokkarıştıAyyy artık dizileri rahat rahat izleyemiyom.
bu yaprak dökümünün ilk sezonu biz de evde böyleydik, abim bazen odasından çıkıp gelip soruyodu bu kim, noluyo falan diye, ben de diyodum ki bu kız ablasının kocasıyla ama öbürü de hamile ama o da başkasıyla evli falan diye akannehir siz ne seyrediyosunuz böyle :1shok: diyodu yazık :))) az önce de annem unutulmaz ı açmış, bu ne dedi abim, annem şöyle cevap verdi, bu kız ablasının nişanlısından hamile aynı zamanda başkasıyla da evli kafamçokkarıştı
ay tööbe tööbe akşam akşam şu ilişkiler yumağına bak, ben gidim de uyuyim en iyisi :)
Cümleten iyi geceler mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?