hahahah şuna bakın 64 lira :)))
anam ciddenmii
ben geldim geçmişi okuyayım bugün okurken elektrikler gitti bi daha başlamadım
Burcu hamilemiii :1shok:
haha ben seksü don hastasıyım ama oha dedim yinedehahahah şuna bakın 64 lira :)))
off ya benimde her akşamım dolu ama bu akşam bırakıp çıktık annemlebu akşam yaprak dökümü varr
yarın aşkı memnunu başka dizide izlemiomm ben yaa
başlamak ta istemiorum yenilere
duydumvalla topık canlandı pıtır duydunmu hayatımı cekılıse ne demiş ehehehe
heheHayatımmmmmmmmmmmmmmm :içelim: bu demek oluyoki gitmiceksin dimiii?
sen yokkene pıtır bana bikaç kere papi çulo dedi kulaklarını çınlattık hep, sonrada diyen olmadıydııı
hoşgeldin tekrardann :))
eet herkese güzel güzel sözler bana gelince neler demişcümleten selamünaleyküm :kedi:
hoşbulduk opuyorumnanaktan
21 Ağustos Cuma'dan 7 Ekim Çarşamba'ya sizsiz koca bir 47 gün
Her anınınızı, her mutluluğunuzu, her mutsuzluğunuzu, her hüznünüzü, her neşenizi yakından takip ettim :1ninca:
kimi zaman hâlâ burdaymışım gibi yorum yazmaya kalktım ama bi baktım ki misafirim mafoldumben
burada merak edip de çatladığım ahhh şimdi olsaydım da sorsaydım dediğim çok şey oldu. mesela sulfatçımın evi (ayrıca o amcaya söle bi daa kötü yorumlarda bulunmasın evin hakkında Çok üzgünüm çoook)
offfcum elma şekerim sen nasılsın şu an? ne durumda evliliğin?
hello eda garusu kaydirigubbakcemile BANYO takımın çok güzel kaydirigubbakcemile3
böcük bence mektubun yanında lazca aşk şarkılarından oluşan bi albüm de hediye edebilirsin
esma uyan artık yaa her dakika uyuyosun bana fenalık geldi akannehir
nihalcim güzel yüzlüm bazen şu faruk'a ben de uyuz oluyorum. dgünü olayında sonuna kadar haklısın ben olsam ben de uyuz olurdum ve kıskançlıktan çatlardım.
başıyazmalı böreğinin tarifini aldım ve kurduğun sofralar çok güzel
gamzem bebişinin gelişimini de takip etmedim sanma sağlıkla gelecek inşallah
burcişim evin tam sen olmuş ve serhat'ın seni karşılamasını Hayatim'e anlatıp yine biri varmış karısına şuna yapmış o yine biri kim karısı kimmiş diye ısrarla sorsa da orası önemli değil onlar ayrıntı bak elin adamı karısına ne sürprizler yapıyo diye çemkirdim her daim :lepi:
şu yılbaşı çekilişine de çok güldüm. bu işi pıtır'a bırakmakla hata ettiniz zaten. elini yüzüne bulaştırmazsa ben noliyim kesin yap(a)madığı pastalar gibi olacak bu çekilişin sonu sırnaşık şey
papi culo naber len Şeniz
arsim düğündaşım tubişim kilo aldın mı kızz kaydirigubbakcemile3
saçlarının yeni rengini göremedim ama çatırdadım olduğum yerde
betam, buketim, dkb, densem, fmk, balkuzum ve nicem aklıma gelmeyenler hepinizi çok özledim :kedi:
şu an çok heyecanlıyım 14 haziran'daki gibi
ay ezberledim artık koymasınhadi artık eklesin şu banyo takımlarını
okudumOku bakalım hayatımın sana yazdıklarını kaydirigubbakcemile3
Olabileeeer kaydirigubbakcemile3 Yani bir kaza kurşunu olmuş, ertesi gün hapı alcaktı ne etti bilmem. Tam da yumurtlama dönemi olduğu için teyze olabiliriz :1rolleyes:
eh sonundapıtırımm şimdi okuyorum geçmişii cnm benimm
bana seslene seslene bi hal olmussun kuzummm
ben çekilişe katılamam cnm çünkü bi giriyorum bi giremiyorumşimdi ok derim sonra mahçup olurum
çokktesekkür ederim cnm düşündüğün içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?