nıhal zatı öle bazen dıom uzak olmasan sana uçardım coktan
kızdırıyo benı ya
kız arkadasımla bıle dışarı cıkmama ızın vermıyo
ablam ve yengemle verıyo
ayy kıl oluyom:mymeka:
h sonları calısıyo burası kötu ya bende evde kös kös oturuyom
bugun ona pekmezde götrcem
enerjı lazım:jeyyar:
hosgeln tekrardankızlarr meraba ben yıllık izinliydim bugünde aslında izinilydim ama patronun işi varmış rica etti izinliyken ceyiz aldım bir sürü :) eklicem birazdan
guanydnnn sekerGünaydınlarrrr herkeşleree
böcük banada pekmez geldi erzincandan
ama sizinki üzüm heralde
bizimki dut çok güzel oluyo ya
oyy yarında gidicem ceviz pestil sonraaa cevizli sucuk (onların dilinde ismi orcik )
süperr :lepi:
aynen canım kendı taksıme cıkıyooo d.gunune gıdıoooo ama ben bısey deyınce ne oluyoo nede benı arkadaslarımla gonderıyoooo erkekler demek hep boyleeeeklava:
götür götür:jeyyar:
üzüm cnm
bızım oranın şarabı meşhur aslında ama köyde kımse yapmaz içen yok
ama fabrıkalara verılıyo onlar edıo
cevızlı sucuğu bılıom ama hıc yemedım
:mymeka:
aklı sıra kıskanclık edıy
bende cok kıskancım ya hemşın bılmıom ve öğrenemedım da:tomato:
o kızı yolcaktım geldı benımkının elını tuttu
ayy fena oldum
asla yalnız bırakmam :sinifsinif:
ondan kacım dıom hep yakalanıyom arıyo acmazsam yengemı abımı ablamı arıyo
günaydın kızlar zemuszemus nihalcim canım takma kafana bu erkek milleti hep aynı hep bi tek senin başında değil yani.. alttan almayı öğrenince kendinde rahatlıyosun.. onun için he de geç gitsin be yaaayerimseniben
ayy kızlar yaptım süprizimi kocişim çokk beğendi şimdi tuvaletteeee muhtemelen tuvalet kağıdını okuyorrrrrrrkaydirigubbakcemile3
Kızlar günaydın böcüküm erkekler kıskanç olur hele laz uşakları daha kıskanç:)Nİhalcım cidden sizin hep pazara denk gelıyor bu pazar kavga etmezsenız olmaz mı yarın güzel güzel buluşuverseniz
Kızlar günaydın böcüküm erkekler kıskanç olur hele laz uşakları daha kıskanç:)Nİhalcım cidden sizin hep pazara denk gelıyor bu pazar kavga etmezsenız olmaz mı yarın güzel güzel buluşuverseniz
hala şoktayım canım ya :1shok:
neden biz insan yerine konmuyoruz :gitme:
neden beklenip fikrimiz alınmıyor:sinifsinif:
çok üzgünüm çok..
ne anlamı kaldı şimdi bunun :gitme::gitme:
evet canım haklsın ama gerçekten burda hiç bir önemimin olmadığını anladım ne yazık ki..:sinifsinif:ne kadarda hevesli idim..ama biliyordum sonu böyle olacak sağlık olsun
hosgeldin böcügüm,
bitanem sorun hediye degil sorun sadece dıslanma hissi,
belki asırı abartıyorumdur ama keske bizde bilseydik daha dogrusu bizede sorulsaydı, sonucta burda yasamayı biz secmedik :a015:
neyse topice fazla giremiyorum ya gözden kacmıs olabilirim, sorun degil saglık olsun
Kızlar günaydınnnnn
kocşim şu anda uyuyor birazdan yatağa gidecek kahvaltısını hazırlamaya başlıycammmm:)))
ay çok heycanlıyım... fırsat olursa fotosunu çekerim..:)))
ayy kızlar yaptım süprizimi kocişim çokk beğendi şimdi tuvaletteeee muhtemelen tuvalet kağıdını okuyorrrrrrrkaydirigubbakcemile3
ama ıse yardıkı evlenmek ıstemeyen benmkı evlendı zemuszemus
Kavgasız olmaz bizde ederdik çok olmasada arasıra ama hemen barışırdık önemlı olan kavgada saygısızlığa yer vermemek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?