Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aynen canım kendı taksıme cıkıyooo d.gunune gıdıoooo ama ben bısey deyınce ne oluyoo nede benı arkadaslarımla gonderıyoooo erkekler demek hep boyleeee klava:

götür götür:jeyyar:

ayy kızlar yaptım süprizimi kocişim çokk beğendi şimdi tuvaletteeee muhtemelen tuvalet kağıdını okuyorrrrrrrkaydirigubbakcemile3

böcük banada pekmez geldi erzincandan
ama sizinki üzüm heralde
bizimki dut çok güzel oluyo ya
oyy yarında gidicem ceviz pestil sonraaa cevizli sucuk (onların dilinde ismi orcik )
süperr :lepi:

üzüm cnm
bızım oranın şarabı meşhur aslında ama köyde kımse yapmaz içen yok
ama fabrıkalara verılıyo onlar edıo
cevızlı sucuğu bılıom ama hıc yemedım

aynen canım kendı taksıme cıkıyooo d.gunune gıdıoooo ama ben bısey deyınce ne oluyoo nede benı arkadaslarımla gonderıyoooo erkekler demek hep boyleeee klava:

götür götür:jeyyar:

:mymeka:
aklı sıra kıskanclık edıy
bende cok kıskancım ya hemşın bılmıom ve öğrenemedım da:tomato:
o kızı yolcaktım geldı benımkının elını tuttu
ayy fena oldum
asla yalnız bırakmam :sinifsinif:
ondan kacım dıom hep yakalanıyom arıyo acmazsam yengemı abımı ablamı arıyo

günaydın kızlar zemuszemus nihalcim canım takma kafana bu erkek milleti hep aynı hep bi tek senin başında değil yani.. alttan almayı öğrenince kendinde rahatlıyosun.. onun için he de geç gitsin be yaaayerimseniben

cnm bende cok fena kıskancımm :kedi:
deli oluyorumm ama caktırmıyorumm ama bazenn ıstemedıgım seylerı yapıncaaa cır cır beynını yıyorum hakedıoo bazen bunu

Kızlar günaydın böcüküm erkekler kıskanç olur hele laz uşakları daha kıskanç:)Nıhalcım cidden sizin hep pazara denk gelıyor bu pazar kavga etmezsenız olmaz mı yarın güzel güzel buluşuverseniz

ole cnm ama ılgısızlıkten bız bu hale gelıoruzz yanı neysee uyuz ama ıcım rahat takmıyorum artık suan gayett ıyıyımm
daha evı temızlıcemm carsıya ınmem lazımm o yuzden kendımı zınde hıssetmem lazımm kendı bılır bana nasılsa bende ona karsı ole olurum anlar ozaman belkıı

gunaydın cnm
hee vala sankı ayarlıyoruzz
ama olay sole basladı bızım dun 4.5 sene bıttı bende hanı bısı olsun dıe ozellıkle onemsedıgımden deıl mesaj attım
2 3 saat sona aradı bısı bıle demedı sona hıcc aramadıı bende 9 a dogru
sana bısı sorcam benım sevgılım varmı bılıomusunn ben unuttum dedım
aradan 1 saat gectı aradıı konu acıldıı ve kavga ettık boyle basladı kavgamız

aa aklıma geldi biz bekarken kavga ederdık ogrencıyken bu huyuma cok kızardım
cok kavga ettık dıyelm 5dakka sonra dıyordumkı ya surda atıyorum3ay sonra bu ogrenclk bıtecekherkez ıstanbula donecek askım keske yanımda olsa dıyıcem hemen barısıyordum o ınat yapardı ama
yada istanbuldaykende ıste pazar bulustuk dıyelm tartıstım uff ya dıyordum eve gıdınce keske kus gecırmeseydım bugunu ddiycem eriycem diye barısıyordum
ıyımı kotumu bu huy bılemıyorum
ama ıse yardıkı evlenmek ıstemeyen benmkı evlendı zemuszemus

laz usaklarına özel bılmem ama aşırı ya sinir edıyo benı
neyse aman
bgun onunla olcam için mutluyum

bızde buyuk ıhtımal yarınn suratım asık olur sarıl der sen sarıl derım benı uzen sensın o da sarılır barısırızzz :):)
ama evlılıgı rtık bı kez daha dusunuyorum kafam cok karısık soru ısaretlerı ıle doluyoo artık

hala çok hastayım işe gelmek zorundaydım bugün

sadece şunu yazmak için girdim

kim çıkarsa çıksın hepiniz benim için önemmliydiniz kurada.

yazmalıma hediye alacağıma vede pınarıma çıktığıma çok sevindim.

başkada bişiy yazmak ,yorum yapmak hiç içimden gelmiyor.

hepimiz için hayırlısı olsun...

karar verdiğinizde hediye alma zamanınıda haber verirsiniz olur biter

bugün resmımızden slayt yapcaktım arka fona ne olur bırakma ellerımı sarkısını koycaktımm
ama yapmıcam haketmıyoooo

günaydın

hala şoktayım canım ya :1shok:
neden biz insan yerine konmuyoruz :gitme:
neden beklenip fikrimiz alınmıyor:sinifsinif:
çok üzgünüm çok..
ne anlamı kaldı şimdi bunun :gitme::gitme:

:1shok::1shok:
insan yerine konmamakmı :1shok:

evet canım haklsın ama gerçekten burda hiç bir önemimin olmadığını anladım ne yazık ki..:sinifsinif:ne kadarda hevesli idim..ama biliyordum sonu böyle olacak sağlık olsun

ne alakası var yazmalım
öneminin olmaması adam yerine konmaman
lütfen böyle düşünme

ama herkese tek tek yazıldığını sanmyorum
ortaya laf atılmıştır isteyen istiyorum demiştir

amma olay oldu bu hediye işi CADIARZU

Kızlar günaydınnnnn
kocşim şu anda uyuyor birazdan yatağa gidecek kahvaltısını hazırlamaya başlıycammmm:)))
ay çok heycanlıyım... fırsat olursa fotosunu çekerim..:)))

çek çek lütfennnn

ayy kızlar yaptım süprizimi kocişim çokk beğendi şimdi tuvaletteeee muhtemelen tuvalet kağıdını okuyorrrrrrrkaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama ıse yardıkı evlenmek ıstemeyen benmkı evlendı zemuszemus

sizinkilerde ırsi herhalde evlenmeyi istememek
neden istemiyorlar peki

Kavgasız olmaz bizde ederdik çok olmasada arasıra ama hemen barışırdık önemlı olan kavgada saygısızlığa yer vermemek:)

Kavgasız olmaz bizde ederdik çok olmasada arasıra ama hemen barışırdık önemlı olan kavgada saygısızlığa yer vermemek:)

arada kızgınken soyluyosun bazı llaflar ama cok asırı kırılıcak deıl ama kırıldıgın noktalarda oluyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…