Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Selamlar herkesee..

Bahar gle güle kullan aldıklarını..

pıtırım yaa genemi üzüldün senn :teselli:

nihall pazara yakın kavga etmenizin sebebi birbirinizi özlemeniz olabilirmi? bizde bi süre görüşemedikmi ufacık şeylerden kavga ediveriyoruz ama sonra buluştukmu yuh dyoruz niye tartışmışız :)

böcüğümm sanada kolay gelsin şimdiden, bence o pekmezden sende bolca iç, bütün gün horon tepmeye kalkarsan esas sana lazım olcak o enerji :))

papi haklsın bacım
ıyıce bu horonu kapmam lazım
valla o benı bırakır gıder
muzık duysun yeeter

ben kılo almak ıstıyom ama aldım galıba şuan hıc göbeğim olmaması lazım ama var oysa cok acim dımekkı kılo alıyom
oleyy

slm kizlar ben gelene kadar pek kimse kalmamis

baharcim aldiklarinin hepsi tek tek cok güzeller iyi günlerde kullan insallah...

yelizcim üzme kendini

nihalcim seni cok iyi anliyorum, bazen bizde gereksiz yere birbirimizi yanlis anliyoruz ama bizimki uzakliktan dolayi...

burcu hadi sana iyi süprizler, bize foto cekmeyi unutma canim

böcük sanada iyi horon tepmeler :jeyyar:

papımm evet cnm bızım kavgamız ozlemekten dolayı
aımecım ya ınan ozleyınce cıkıoo hanı derslerya ask mesafe tanımaz bence tanıyoo bız aynı sehırde olmamıza ragmen gorusemıyoruz ozledıgım zamann ve bu kavga memızın en buyuk nedenıı tabıkı bu konuda onun ılgısız olmasıdaa

üzdü valla canıam

ben bi kilo aldım midem düzelince

saol canımm

hepsi çok cici

evet bu hediye işi çok büyüdü yaa

böcük banada pekmez geldi erzincandan
ama sizinki üzüm heralde
bizimki dut çok güzel oluyo ya
oyy yarında gidicem ceviz pestil sonraaa cevizli sucuk (onların dilinde ismi orcik )
süperr :lepi:
bizde pancardan ve üzümden yapıoruz

iyi tatiller kızlar opuyorumnanaktan

dün yazdıklarım yanlıs anlasılmıs galiba, büyütülmesini istemedigim icinde özürümü dileyip saglık olsun dedim ayrıca a.s

Burcuuu ne isin var senin burda balım kocisini yanında olman gerekmiyormu :jeyyar:

merhabalar kizlar.. kiza yazip cikiyorum... ben cok duygulandim.. sizde dinlenin ruhunuz huzurbulsun
sabahtan beri agizima sari cicek ilahisi donaldi ufak yegenime de ögrentmeye calisim
ufakten kitaptan ezberlemistim melodisini bilmiyordum hata bunun bir ilahi oldugunu bile bilmiyordum ezberleyip babama söyleyince sasirip sevinmistil youtube dan dinledim az önce
YouTube - Karakutu.com: Senfonik ilahi - Sordum Sarı Çiçeğe

Son düzenleme:
Rabbım sağlık versın sana ve ona cnm
ınş yakın bı ev bulursun hıc ayrılmazsın annecığınden
Allah rahmet eylesın melek babana balım

böcügüm Allah razı olsun bitanem :Saruboceq: Şeniz
bugün askına kavusuyorsun bol bol gezin dolasın hasret giderin emi kuzucum opuyorumnanaktan

cnm bnm basın saolsunnnn
anlıyorum senı ben her gun annemın yoklugunu hıssedıyorummmm
allah sabır versınn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Nihalim sagol canım benim, seninde basın sagolsun anneciginin mekanı cennet olsun :Saruboceq:

baberko aldıkların cok güzelmis güle güle kullan canım

aminn cnm benım.senınde babacıgının mekanı cennet olsun.dualarımız onlarla olsun :Saruboceq:

Selamlar güzel hatunlar opuyorumnanaktan

Kociş dışarı çıktı 1 saatliğine ben de hemen buraya kaydirigubbakcemile3

Zaten bişeycik yazmamışsınız bugün, baharcım aldıklarının hepsi çok güzel, özellikle de gecelikler :jeyyar: ılgi alanıma girdiğinden en çok onlarla ilgileniyorum kaydirigubbakcemile3 ıyi günlerde kullan

Kocişin bugün izin günü, sabah erken kalkıp misafir için aldığım kahvaltı takımlarını çıkardım ve harika bi kahvaltı sofrası hazırladım kocişime :asigim: Amma velakin unuttum foto çekmeyi :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…