Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yok be benm aklıma geldi:asigim:

canım benimm bi ömür mutluluklar :asigim: :1hug:

bak sen deyince aklıma geldi geceleri aşkımla koyunkoyuna film izlemek çok zevkli oluyor
izle izle bitirdik bütün filmleri :) var mı güzel tavsiyesi olan
mesela ben en son " UMUT" isimli filmi izledim Türk filmi...ama şahaneydi :gitme:

Günadın şekerparelerimmmm

şte yeni bir hafta başladı evde br sürü iş beni bekliyor bu gün...
temizlik çamaşır sonra kocişin üniformaları ütülermek bir tek yemek yapmıycam bu gün akşama kocişim yok. nöbetçi(( gayet üzgünüm biliyorsunuz nöbetleri sevmiyorum...

Herkese günaydın opuyorumnanaktan

Yaaa bugün çok kötü uyandım. Evimize hırsız girdiğini gördüm rüyamda, üstelik hırsızı de görüyorum evde. Bi an yataktan fırladım ve evde yalnız olduğumu hissedince de epey bi ürktüm. Hala etkisindeyim

evet cnm cok güzel
sey ya mısır felan patlattık ben son zamanlada 96 saat begendm tvde verdiler sanırım

günaydınnnn herkeseeeeeeeeee

günaydın herkese..

guanydın güller

hoşgeldin canım çok sevindim mutlu olduğuna

fmk üzülme canım mutlaka bi gün bi yerden çıkar

herkese günaydın bu arada
benim sinirlerim yine çok bozuk
bizim uyuz insan şirket telefonunu burda bırakmş en son aranan numaralarda bi numara tanıdık geldi daha öncede görmüştüm o numarayı aradım bi kız kesin o gıcık olduğum arkadaşı ama artık iice şürhelenmeye başladım, bi şekilde o kızmı öğrenmem lasım o kızsa artık vurucu son msjımı akşama göndericem ve bi daha asla konuşmıycam o insanla yeter bee

ayy kıyamam burcum olsun balım umarım hafta sonun güzel geçmiştir

hayırdır inşallah canım :teselli:
esma :jeyyar: yine yapmışsın yapacağını :)))

günadın şekerlerrrr

opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar

günaydın kızlaaaar ,

herkeslere iyi haftalar bol güneşler , güzellikler,eğlenceler,mutluluklar.....a.s.

günaydın herkese..

günaydınnnn herkeseeeeeeeeee

günyadın kızlar

kunderacım h.geldinn mutlu olmana inan bana sevindim cnm inşş daim olur

gunaydın herkeseeeeeee

pufimmmmmmmmmm
canımmmm mutluluklarr ben sana herşey yolunda gidecek demiştimmmm.....
resimlerinide bekliyoruz kuzucum ço ksevindim senin adınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…