oranın kirası bizim şansımıza çok iidi şükür canım 600den aşşa deil öle evler çok mutluyuz çookk opuyorumnanaktan
canım benim sen ne istersen evin resmini koydum ama bi msj vermedim inşallah :sinifsinif:
içinden ne geçiosa o kabulüm bitanem :kedi: kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Yok be benm aklıma geldi:asigim:
Kızlar hoşbuldum...
Size bütün ayrıntıları yazıcam zamanın olunca, hiçbir detay atlamıcam söz...
Sadece şöyle özetleyim, herşey çok güzel geçti, 3 maymunu oynadım ve deli gibi eğlendim, hiçbir prüz hissetmedim haliyle...
Bugün başladım işe, çok zor geldi ama geldim mecbur :sinifsinif:
Ve Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısını versin...
Evlendikten sonra birbirimize tekrar aşık olduk hakkatten:asigim:, şimdilik herşey çok güzel, inşallah hep böyle devam eder:Saruboceq:
O kadar aksaklıktan, huzursuzluktan, kargaşadan sonra bunları bana söyleten ve yaşatan Allahıma binlerce kes şükürler olsun:Saruboceq:
hayırlı olsn darısı basıma
sonra donuste 7 fılm aldık gelınce birini izledik
fılmın adı ben neden evlendım
askım ıcın sectım bu filimi
pazarda anneme kahvaltı sonra ev felan baktık eve gıttım arkadslarımız geldı yemek cay kek faslı bızde kaldılar guzeldı
evet cnm cok güzelbak sen deyince aklıma geldi geceleri aşkımla koyunkoyuna film izlemek çok zevkli oluyor
izle izle bitirdik bütün filmleri :) var mı güzel tavsiyesi olan
mesela ben en son " UMUT" isimli filmi izledim Türk filmi...ama şahaneydi :gitme:
günaydınnnn herkeseeeeeeeeee
günaydın herkese..
Kızlar hoşbuldum...
Size bütün ayrıntıları yazıcam zamanın olunca, hiçbir detay atlamıcam söz...
Sadece şöyle özetleyim, herşey çok güzel geçti, 3 maymunu oynadım ve deli gibi eğlendim, hiçbir prüz hissetmedim haliyle...
Bugün başladım işe, çok zor geldi ama geldim mecbur :sinifsinif:
Ve Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısını versin...
Evlendikten sonra birbirimize tekrar aşık olduk hakkatten:asigim:, şimdilik herşey çok güzel, inşallah hep böyle devam eder:Saruboceq:
O kadar aksaklıktan, huzursuzluktan, kargaşadan sonra bunları bana söyleten ve yaşatan Allahıma binlerce kes şükürler olsun:Saruboceq:
Günadın şekerparelerimmmm
şte yeni bir hafta başladı evde br sürü iş beni bekliyor bu gün...
temizlik çamaşır sonra kocişin üniformaları ütülermek bir tek yemek yapmıycam bu gün akşama kocişim yok. nöbetçi(( gayet üzgünüm biliyorsunuz nöbetleri sevmiyorum...
esmy cnm altı anladımda üstü nasıl bunun
Herkese günaydın opuyorumnanaktan
Yaaa bugün çok kötü uyandım. Evimize hırsız girdiğini gördüm rüyamda, üstelik hırsızı de görüyorum evde. Bi an yataktan fırladım ve evde yalnız olduğumu hissedince de epey bi ürktüm. Hala etkisindeyim
günadın şekerlerrrr
opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
günaydın kızlaaaar ,
herkeslere iyi haftalar bol güneşler , güzellikler,eğlenceler,mutluluklar.....a.s.
günaydın herkese..
günaydınnnn herkeseeeeeeeeee
günyadın kızlar
kunderacım h.geldinn mutlu olmana inan bana sevindim cnm inşş daim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?