bende hafta sonu bu cicileri aldım kızlar:kedi:
Dkb çok güzeller canım, iyi günlerde kullan
Baharcım birden kendi çeyizimi hatırladım :gitme:
Hayatım gelince haber et eklicem fotoları
güle güle kullan canım..
bu üsteki bana çok lazım oluyor..
mutfakla oturma odamın arası baya var..çaydanlığı yanımıza alıyorum ama soğuyor..bende düşünüyorum bu tarz bişi..:)
burcum yaptıkların çok güzel bende evlenince hepsni yapacam yerimseniben
dkb cnm aldıkların ne gzüel şeyler iyi günlerinde kullan
kızlar bende perdeleri sipariş verdim..4 cam 1500tuttu
baharcım şuanda bizim evde çeyizlerim bir yere toplanmış duygulanmamak mümkün değil..
esma aldıkların gözümden kaçmadı:jeyyar:güzel günlerde kullan:jeyyar:
buketçim sende güle güle kullan çok güzeller..........
kızlar bende perdeleri sipariş verdim..4 cam 1500tuttu
baharcım şuanda bizim evde çeyizlerim bir yere toplanmış duygulanmamak mümkün değil..
esma aldıkların gözümden kaçmadı:jeyyar:güzel günlerde kullan:jeyyar:
buketçim sende güle güle kullan çok güzeller..........
Gece bitiğinde arkadaşlarımız eve bıraktı bizi kornalarla gecenin bir yarısı bütün mahalleyi ve apartmanı ayağa kaldırdılar:teytey:
Sonraki günleri de sonra yazayım bugünlük yeter yaaaaa sıkmayım sizide yerimseniben
Biz gece eve yalnız döndük onca ısrara rağmen korna olayına da girmedik kaydirigubbakcemile3 Deli miyiz neyiz sessiz sedası evine giren ilk gelin damat kaydirigubbakcemile3 Mahalledekiler bilmiyordur bile gelin geldiğini, ama biz eve 3.5- 4 civarı geldik gece. O saatte de yapılmazdı ayıp yahuuuu
arada kızgınken soyluyosun bazı llaflar ama cok asırı kırılıcak deıl ama kırıldıgın noktalarda oluyooo
Şenizarşi h geldın
hayatım neden yok gene acaba
nıhal cok sık kavga etmemek gerek cnm ınş barışırsınız bıseycık olmaz
hoşbuldum canım
cumartesileri tatil onun
başlıyorum kızlar önce gecelikler:) pempe ve kırmızı olanın sabahlığı var mavi gibi olanda aslında mor encok onu sevdim önden acılıyo şeffaf
Bende soyacağından hiç memnun değilimm :sinifsinif:
Ama ben plastik kesme tahtasından almıştımm çokta memnunumm opuyorumnanaktan
Bide un eleme aletii çok işimee yarıyorr zemuszemus
Hemşoo verdiğin tatlıyı dün yaptımm benim un gibi elenmiş bisküviler hep dökülüyoo :sinifsinif:
Bi türlüü üstündee durmadııı herşeyi dediğin gibi yaptım halbukii :gitme:
betam kuruluğu acaba sana mı öyle geldi.
normal böreklerden kuru oluyor biraz köy böreğini bilir misin kıyır kıyır olur öyle..
bir dahakine yağını biraz çoğalt bakalım yinemi öyle olucak..
hadi yaa sende soğukta evlencen yanee
ben bi gün evlenirsem kesinlikle sıcaklarda evlenmek istiorum allah nasib ederse ben çok üşüorum soğukta oynayamam rahat rahat
Kızlar hoşbuldum...
Size bütün ayrıntıları yazıcam zamanın olunca, hiçbir detay atlamıcam söz...
opuyorumnanaktanAyhh bu arada hayatim mi geldiiiiiiiiiiiiiiiiii sulfatın resimlerine baktım orda yorum vardı daaaaaaaaa???
oranın kirası bizim şansımıza çok iidi şükür canım 600den aşşa deil öle evler çok mutluyuz çookk opuyorumnanaktan
canım benim sen ne istersen evin resmini koydum ama bi msj vermedim inşallah :sinifsinif:
içinden ne geçiosa o kabulüm bitanem :kedi: kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
HAHA KARDEŞİM ÖĞRETTİ:)
bi benmi kalmışım geri
bide kardeşim benden 10 yaş küçük:)
Kızlar cumartesi sabah kalktım işte alel acele hazırladım kahvaltıyı götüdüm yatağa çokkkkkk sevindi... şımardık birbirimize azcık ellerimizle besledik birbirimizii :asigim:
sonra bana kokulu kremle masaj yaptı
sonra öğlen o yaptığım kalpli pudingi ikram ettim....
sonra sahte hediyemi yani tsört ü verdim... a.s
bu arada tuvalet kağıdına bayıldııııı kopartıp almış anı kutusuna koyduuu :asigim:
sonraaa cumaa akşamda çok şık bir restoranta yemeğe götürdü beni. lakin öbür süprizimi yapacak ne zaman nede enerji kaldı. çünkü günlük istikakımızı yeterine doldurmuştuk :kedi:
onuda dün akşam yaptım. tabiki çok şaşırdı :roflol: çünkü btti sanıyordu. birden akşam yemeğinden sonra öyle giyinip gelince şaşırdı. böyle oldu :1shok:
bende dedimki bu esasen dünkü programa dahildi falat yetişmedi çünkü seninde kremli masaj programın olduğunu bilmiyordum :roflol::roflol::roflol::roflol: o yüzden bu akşama sarktı dedim :kedi: veee the end.... opuyorumnanaktan
işte buda nacizane kahvaltı tepsim kızlar....
bende hafta sonu bu cicileri aldım kızlar:kedi:
Hayatım gelince haber et eklicem fotoları [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?