Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcum yaptıkların çok güzel bende evlenince hepsni yapacam yerimseniben
dkb cnm aldıkların ne gzüel şeyler iyi günlerinde kullan

Dkb çok güzeller canım, iyi günlerde kullan

Baharcım birden kendi çeyizimi hatırladım :gitme:

Hayatım gelince haber et eklicem fotoları

saol balım aminnnn inşallah:Saruboceq:

güle güle kullan canım..

bu üsteki bana çok lazım oluyor..

mutfakla oturma odamın arası baya var..çaydanlığı yanımıza alıyorum ama soğuyor..bende düşünüyorum bu tarz bişi..:)

saol canım benim
bencede çok kullanışlı ya soğuması bi dert bide gel git inşanı mahvediyor:sinifsinif:

arkadaşlar bir sorum olucak ya bende yeni çeyiz düzücem ama sizinkiler kadar güzel şeyler alıcak param yok henüz ama örgü olur dantel falan onları tam olarak ne taraftan bakabilrim bana da bi yardımcı olur musunuz?

bence misafire çıkıcak olan misair için kullanacaklarından başlaaa

eğer yakın değil uzak bir tarihse evlilik para kenara koymak mantıklı

çünkü modeller değişio hemen

kızlar bende perdeleri sipariş verdim..4 cam 1500tuttu
baharcım şuanda bizim evde çeyizlerim bir yere toplanmış duygulanmamak mümkün değil..
esma aldıkların gözümden kaçmadı:jeyyar:güzel günlerde kullan:jeyyar:
buketçim sende güle güle kullan çok güzeller..........

burciş öğlen ya kimse yokk yemekteler kızlar heralde

ayy evde de yanlızım canım bişey yemek istemioo

yanlız kalınca evlenince ne yapcam ben yaaaa

kaydirigubbakcemile5 seninde perdelerin hayırlı olsun cnm

Ve işte düğün günüm….

Düğün sabahı 8,30 gibi kuaförde olmalıydım, saat 2 de gelin alma vardı çünkü 7 de de düğün başlıcaktı…

Gece çok zor uyudum zaten annem sürekli beraber yatalım dedi ama ben istemedim çünkü çok kötü olacaktım sürekli ağlayacaktım o da ağlayacaktı daha kötü olalım istemedim :umursamaz:Neyse sabah çok çok erken kalktım aklımda nişanlımdaydı çünkü demiştim ya onun kınadan sonra bekarlığa veda gibi bir partisi vardı bi arkadaşının evinde eğleneceklerdi, gelebileceğinden emin bile değildim ama hiç karışmadım dilediği gibi eğlensin istedim ama nişanlım 8,30da kapımızdaydı, fakat kocaman kocaman gözlerle, abartmış biraz ama neyseki sabaha ayılmıştı delikafadulden

Beni kuaföre bıraktı, hazırlıklar başladı ama ben çok heyecanlıydım yani nasıl olcam acaba diye düşüne düşüne kafayı yedim sandım bir an delikafadulden İşte makyaj, saç, giyim derken saat 12,30 oldu ve esas kız hazırdı :asigim:

Sonuç çok güzeldi, kuafördeki diğer müşteriler felan fotoğrafımı çekti, yani ilk girdiğim anla son anım çok farklıydı, normalde pek makyaj yapmadığım için yapılan gelin makyajı beni gerçekten değiştirdi, gelinlikle herkes çok güzeldir tabiî ki…

Kuaförde hiç kendimi kasmadım şu oyle olsun bu böyle olsun, çünkü kına gününde kuaförde bir gelin vardı allahım kuaförün bütün yaptığı şeye mudahele etti yok şura şöyle olsun bura böyle olsun makyajını kendi yaptı neymiş ajda pekkanın makyözüne bile yaptırmamış makyajını eee haliyle kuaför de gerildi kızın isteklerini yerine getirdi ama çok sönük oldu bende oyle olsun istemedim hiç karışmadım karşılıklı danışa danışa yaptık zaten önceden prova yapmıştık o yüzden her şey istediğim gibi oldu…

Neyse nişanlım beni almaya geldi, o da karşısında görünce çok beğendi afalladı bahşiş vermeyi felan unuttu, dürtüyorum felan sonra anladı, ordan doğru fotoğrafcıya gittik, kendime ben bile inanamadım nişanda o kadar gergindim ki 4 poz için 1 saat uğraşmıştık ama düğün fotolarım da 45 dakikada 20 poz bitmişti, hiç kasılmadım sadece güldüm, ve ve veeeee stüdyo fotolarımız çıktı dün fırsat bulup hemen eklicem, cd olarak vermemiş ama artık albümden foto çekip eklicem …

Eve gittim 1,30 du herkes sus pustu, çünkü yarım saat sonra gelin alma vardı bende metanetli olmaya çalıştım ama çokda beceremedim herkesi tembihledim annemi babamı ağabeyimi öpücem başka kimseyle vedalaşmıcam sakın darılmayın dedim çünkü uzadıkça kötü olacağımı biliyordum, sonra dat dat korna sesleriyle geldiler hiç sevmedim zaten küfür eder gibi…En az 70 araba vardı, geldiler işte annemi öptüm ağladım ama canım annem gözyaşını hiç göstermedi bana sürekli bana ağlama kızım sakın diye telkin etti, ondan güç alıp kendimi toparladım, ama babama sarıldığımda koptum babacım da ağladı, nişanlımın bile gözleri doldu dualar edildi ben bindim arabaya herkes bana el sallıyordu ama _Hayatim_ den duymuştum arkaya bakmadım hiç dua ettim sürekli gelin arabamız da sadece nişanlım ve ben vardık 15 dakika yol gittik gezdik kornalarla arkadaşları habire önümüze geçtiler ağlama felan diye dalga geçtiler benimle, güldürmeyi başardılar sonunda, şimdi bile dalga geçiyorlar evde ağlıyordun köşeyi dönünce gülmeye başladın diye sırnaşık şey

Onların kapısının önüne geldiğimizde orda da dua edildi, alkışlarla içeri girdik odaya sadece ikimiz vardık nişanlım baş örtümü alıp alnımdan öptü hoş geldin dedi felan detaya geçmeyim:lepi:

Annesi şerbet içirdi bize oda da işte… Ve ben o kadar yorulmuşum ki tarlatanımı çıkarıp yarım saat kestirdim bile. Ordan tekrar kuaföre gittim ağladığım için ne makyaj kaldı ne bişi :sinifsinif:Kuuförüm de güya düzeltme yapacaktı nerdeyse tekrardan yaptı saçımı :1rolleyes:

Neyse işte ordan salona geçtik içerisi çok kalabalıktı 800 davetliden fazlaydı, bekleme odasında bir türlü yalnız kalamadık, biri geldi biri gitti sonunda Rafet den Benimle Evlenirmisin? çalmaya başladı ikimizde titriyorduk salona girdik alkış kıyamet, ortaya geldiğimizde aşkım duvağımı açtı alnımdan öptü çok güzeldi dansımızı ettik daha oturmadan burnumuza pasta dayadılar bozulduk biraz ama davetli çok olduğu için dağıtması zor olmasın diye hemen getirmişler,bide haberimiz olsaydı tam olucaktıkötükedihüso pasta müzüğümde burcişkonun sayesinde Fusün Önal Senden Başka ydı. Çok güzel ve değişik oldu…

Ayhh çok uzun olduuu kusura bakmayın, nikahımız kıyıldı hemen ayağına bastım tabiî ki, gece de 12ye kadar devam etti sürekli oynadım sadece nikah kıyılırken oturdum desem yeridir…

Gece bitiğinde arkadaşlarımız eve bıraktı bizi kornalarla gecenin bir yarısı bütün mahalleyi ve apartmanı ayağa kaldırdılar:teytey:

Sonraki günleri de sonra yazayım bugünlük yeter yaaaaa sıkmayım sizide yerimseniben

reyhan en önemli iş halletmişin ben tül ve perde işinden nasıl tırsıorum anlatamam

10 tane ev dekore ediim ama

tül işine girmeyeyimm

salon camı 8, 5 m

hadi aldık yıkması ütülemesii

takması çıkarmasını düşünüorum şimdidenn

gazte kağıdı ile kaplasam olmazmı yaa

Bu arada kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hep yanımda oldunuz kötü günümde de iyi günümde de, o yüzden herşeyi detaylı yazdım çünkü düğün öncesi herşeyi beraber yaşadık...

Gece bütün kk daki arkadaşlarıma diye dua ettim inanın, inşallah kabul olur...

Sizi çok seviyorum iyiki varsınız arkadaşlar opuyorumnanaktan

Pashi seni çok iyi anlıyorum benim de canım istemiyor ve hala bişey yemedim :umursamaz:

Burcu kahvaltın süpeeer görünüyordu eline sağlık

Pufi gelmiş yaaaa yazcam unuttum. Canım herşeyin güzel geçmesine inan öyle mutlu oldum ki, çektiğin onca sıkıntının ödülü olmuş. Bi ömür hep ilk günkü güzellikle geçsin inş.

Biz gece eve yalnız döndük onca ısrara rağmen korna olayına da girmedik kaydirigubbakcemile3 Deli miyiz neyiz sessiz sedası evine giren ilk gelin damat kaydirigubbakcemile3 Mahalledekiler bilmiyordur bile gelin geldiğini, ama biz eve 3.5- 4 civarı geldik gece. O saatte de yapılmazdı ayıp yahuuuu

Evet kızlar Allahım bana güç verdi o gün inanın, Allahım sizede nasip etsin, yani çok rahattım ilaç almış gibiydim çokda iyi oldu bu...

Sulfatım canım teşekkür ederim evine baktım ve bayıldım benimde oturma odam kırmızı salonun siyah beyaz :) Bizim için kaldırmamışsın teşekkürler canım, huzurla mutlulukla otur inşallah .....

bizde geçen hafta damatla gelini sessiz sedasız bıraktık evlerine

bir saat kadar oturduk evlerini gezip çıktıkkk

kızlar selam nihayet geçmişi bitirip gelebildim.

cuma akşamı en yakın arkadaşım aynı zamanda nikah şahidim ve erkek arkadaşı bana ilk kez yemeğe geldiler.
yemek yedik, çay içiyoduk benim başıma bi anda ağrı girdi sonra başım dönmeye başladı acayip bi şekilde. tansiyonum düştü herhalde diye düşünüyodum. bu arada hayeti'yle erkek arkadaşı muhabbet ediyolar ve onların konuşması bile fazla gelmeye başladı. içemden bi an önce içsinler de çaylarını gitsinler ben de yatıyım diye düşünüyodum. sonra kalktım mutfağa bi ayran yapıyım kendime tuzlu tuzlu içiyim dedim. mutfağa gittim. bi midem kalktı banyoya zor attım kendimi. kus kus içim dışıma çıktı. sonra hayati ve arkadaşım geldi ama ben sürekli kusuyorum. en sonunda atışalanı özel hayat hastanesi'ne götürdüler. damardan iki tane iğne yaptılar. sonra test için kan aldılar. sonra serumun içine 2 tane iğne serum taktılar. gece 3'e kadar hastanalerdeydik misafirlerle birlikte. onlar da gitmedi beklediler sonra bizi eve bıraktılar :sinifsinif:

doktorın demesine göre acile gelen zehirlenmelerin çoğu tavuk ve dolapta beklemiş pirinç pilavıymış.

zataen beklemiş ve ısıtılmış makarna ve pilav hayatta yemem lmaz:

ama tavuk ve et ürünleri bana hiç yaramıyo ya kafamçokkarıştı

ay çok uzun anlattım. şimdi ise ishalim akannehir

bi de çiğli istanbul'un neresinde parlpalm ben hiç duymadım öle bi yer ya :1ninca:

arada kızgınken soyluyosun bazı llaflar ama cok asırı kırılıcak deıl ama kırıldıgın noktalarda oluyooo

nihalcim biz 2 sene çıktık 1 sene nişanlı kaldık sürekli kavga ediyoduk. evlendik durduk mu yooo yine ediyoz yine ediyoz ama birbirimizi de seviyoz lülülülülülü

arşi h geldın

hayatım neden yok gene acaba

nıhal cok sık kavga etmemek gerek cnm ınş barışırsınız bıseycık olmaz
Şeniz

hoşbuldum canım
cumartesileri tatil onun

Şeniz

başlıyorum kızlar önce gecelikler:) pempe ve kırmızı olanın sabahlığı var mavi gibi olanda aslında mor encok onu sevdim önden acılıyo şeffaf

mor gecelik mi :jeyyar:
güle güle kullan canım hepsini Şeniz
annen toplamış ya çeyizlerini en kötüsü de o zaten eşyalarının kolilenmesi ve evden çıkması :gitme:

Bende soyacağından hiç memnun değilimm :sinifsinif:
Ama ben plastik kesme tahtasından almıştımm çokta memnunumm opuyorumnanaktan
Bide un eleme aletii çok işimee yarıyorr zemuszemus

benim de soyacağım ikea hemen paslandı
plastik kesme tahtasından ben de almıştım ama daha hiç kullanmadım. çünkü başka yerden ahşap da almıştım sürekli onu kullanıyorum.

Hemşoo verdiğin tatlıyı dün yaptımm benim un gibi elenmiş bisküviler hep dökülüyoo :sinifsinif:
Bi türlüü üstündee durmadııı herşeyi dediğin gibi yaptım halbukii :gitme:

gülsüm senin ismin çok güzel, kulağa çok hoş geliyor, söyleyim dedim
bi de senin yaptığı tarifler tutmamış bu hafta galiba :bbo:

betam kuruluğu acaba sana mı öyle geldi.
normal böreklerden kuru oluyor biraz köy böreğini bilir misin kıyır kıyır olur öyle..
bir dahakine yağını biraz çoğalt bakalım yinemi öyle olucak..

kıyır kıyır ni demek

hadi yaa sende soğukta evlencen yanee
ben bi gün evlenirsem kesinlikle sıcaklarda evlenmek istiorum allah nasib ederse ben çok üşüorum soğukta oynayamam rahat rahat

kızım oynarken kızışırsın esas, sıcakta oynarsan bunalırsın yerimseniben

Kızlar hoşbuldum...

Size bütün ayrıntıları yazıcam zamanın olunca, hiçbir detay atlamıcam söz...

canımmmmm hoşgeldin Şeniz

Çok sevindim senin adına çünkü senin kadar biz de endişeleniyoduk bi aksilik çıkmasından dolayı...
şimdi fotolarını merak ediyoruz. Allah bu mutluluğunu bi ömür boyu sağlıkla, huzurla sürdürsün inşallah :Saruboceq:

Ayhh bu arada hayatim mi geldiiiiiiiiiiiiiiiiii sulfatın resimlerine baktım orda yorum vardı daaaaaaaaa???
opuyorumnanaktan

canım ev çok güzel. bişi sorcam siz niye ev tuttunuz? şu an nerde oturuyosunuz? yani evlendikten kısa bi süre sonra niye tutuyonuz demek istiyom anlatabildim mi aceba kaydirigubbakcemile3

HAHA KARDEŞİM ÖĞRETTİ:)
bi benmi kalmışım geri
bide kardeşim benden 10 yaş küçük:)

önemli olan yaş mı pıtır, zeka seviyesi sırnaşık şey Şeniz

aman hiç gözel olmamış :1closedeyes:

işte buda nacizane kahvaltı tepsim kızlar....

burcu herşeye kalp şeklini nası veriyon bize de anlatsana hacı naniknanik

bende hafta sonu bu cicileri aldım kızlar:kedi:

güle güle kullan canım tepsi çok şık

Hayatım gelince haber et eklicem fotoları [/B]

celdümmmmmmmmmm :lepi:

puficim gözlerim dolu dolu okudummafoldumben
çektiğin sıkıntıların mükafatını almış oldun canım benim Allah bi ömür çok mutlu etsin inşallah seni hep ilk günkü gibi gülsün yüzünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…