Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayy 2 yıl önce filan bizim karşı binaya gelin gelmişti gece saat 01:00, bir alkış bir kıyamet yaz aylarıydı herkes camlarda Allahım mahşer yeri gibiydi gelin arabasının önünde kurban kestiler her yer kan ayy bi an o geldi aklıma siz böle anlatınca kaydirigubbakcemile3

canım çok zor inan 5saat bir mağazada kaldık kafam önde okadr berbatki ölemi yapsam bölemi derken migrenin tuttu..güzel tatlı telaşlar ama teferruatlı..ama çok güzel oldu sonuopuyorumnanaktan

hayatım
bız sadece telde kavga edıoruz hemdee paso edıyoruzzz kavga etcek bısı kesınn buluyoruzzz
ama dedıgın gıbı bırbırımızı cok sevıyoruz

cenım çok saol beğenmene çok sevindimzemuszemus
çooooooooook geçmiş olsun ya dikkat et kendine:1hug::1hug:

Hayatim canım döndüğüne çok sevindim inan, iyiki geldin canım:kedi:

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:asigim:

ctesi akşam eve bi gittim annemlerin odası karmakarışık annecim çeyizlerimi biyerde toplamış sonra sarıldı nasıl en hanımı olucan sen dedi duygulandım ağladım ama resim cekmeyi ihmal etmedim :asigim:]

:sinifsinif: :sinifsinif:

Olsun canımcım şüphesiz biişiler düşünmüştür kesin sen farkında değilsindir.
Bizimki farklı, aynı şirketteyiz sabah akşam birlikteyiz ee her adımından haberdar oluyorum ondan kaydirigubbakcemile3
bende hafta sonu bu cicileri aldım kızlar:kedi:

güle güle kullan zemuszemus

Evet kızlar Allahım bana güç verdi o gün inanın, Allahım sizede nasip etsin, yani çok rahattım ilaç almış gibiydim çokda iyi oldu bu...
.

:asigim: :asigim:

:1hug: geçmiş olsun hayatım yaa tavuktan mı zehirlendin ıyy amaniiin bidaa donmuş tavik yimemek gerek

Hayatım bunlar senin için albümden çektim kaydirigubbakcemile3 Her zamanki gibi alıntı yapmıyoruz kızlar

Son düzenleme:
Deli kiz Kundera ne güzel detayli anlattin gözlerim yasardi.. isyerinde kendi kendime agladim iki ay geriye gittim.. allah mutlulugunu daim etsin canim..

ah annem aa dügünden sonra detaylari bile konusamadik.. bi gelseler cok özledim ya burnumda tütüyorlar.. evimi bile görmediler henüz..
bi gelseler söyle tatli tatli kaynatsak.. of of..

bazen diyorum dügünümden bir sey anlamadim, tekrar mi dügün yapsak.. bazende diyorum okadar telasi bir daha mi yasamak.. güzel anlar yasandi göz acip kapayana kadar da gecti malesef

gülçin rengi güzelmişşşş kaydirigubbakcemile3

yaa benimki ilaa siyah seviooo bu tip şeylerde

ctesi alışveriş yaptık taa altı üstü don aldımm

illa siyah al diooo

bende renkli seviommm kırmızı mor, kahvelii renkli şeyler

siyah olan ne varsa gösterioo

sulfatttt bu resimlerini görmemistik albüm yapmamistin seni seni seni..:mymeka:

senin dügününde güzel oldugu her halinden belliydi ama o dügün pastan halen aklimda yerimseniben

benımkıde sıyah ve kırmızı al dıooo daha seksuymusss zemuszemus

sulfat ya

tacına bittim bende bu tip kalın bir tac istiodumm

hemen nerden temin ettiğini yazıosunnnn

Benim gelinlikçim vermişti. Daha doğrusu ben seçmiştim onca tac arasından ve tek bi taneydi. Düğünden bikaç gün önce baktım bi taşı düşmüş, gittim başka bi tac seç dediler. Hiç birini beğenmedim aklımda hep bu vardı. Veeee düğünden 1 gün önce ben tüm kemeraltı çarşısını talan ettim. Ayaklarım acıdı gezmekten en son 1 yerde aynısını bulup aldım kaydirigubbakcemile3 Takıntılıyım çünkü buna takmıştım, olan düğün öncesi benim ayaklara oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…