reyhan en önemli iş halletmişin ben tül ve perde işinden nasıl tırsıorum anlatamam
10 tane ev dekore ediim ama
tül işine girmeyeyimm
salon camı 8, 5 m
hadi aldık yıkması ütülemesii
takması çıkarmasını düşünüorum şimdidenn
gazte kağıdı ile kaplasam olmazmı yaa
kızlar selam nihayet geçmişi bitirip gelebildim.
cuma akşamı en yakın arkadaşım aynı zamanda nikah şahidim ve erkek arkadaşı bana ilk kez yemeğe geldiler.
yemek yedik, çay içiyoduk benim başıma bi anda ağrı girdi sonra başım dönmeye başladı acayip bi şekilde. tansiyonum düştü herhalde diye düşünüyodum. bu arada hayeti'yle erkek arkadaşı muhabbet ediyolar ve onların konuşması bile fazla gelmeye başladı. içemden bi an önce içsinler de çaylarını gitsinler ben de yatıyım diye düşünüyodum. sonra kalktım mutfağa bi ayran yapıyım kendime tuzlu tuzlu içiyim dedim. mutfağa gittim. bi midem kalktı banyoya zor attım kendimi. kus kus içim dışıma çıktı. sonra hayati ve arkadaşım geldi ama ben sürekli kusuyorum. en sonunda atışalanı özel hayat hastanesi'ne götürdüler. damardan iki tane iğne yaptılar. sonra test için kan aldılar. sonra serumun içine 2 tane iğne serum taktılar. gece 3'e kadar hastanalerdeydik misafirlerle birlikte. onlar da gitmedi beklediler sonra bizi eve bıraktılar :sinifsinif:
doktorın demesine göre acile gelen zehirlenmelerin çoğu tavuk ve dolapta beklemiş pirinç pilavıymış.
zataen beklemiş ve ısıtılmış makarna ve pilav hayatta yememlmaz:
ama tavuk ve et ürünleri bana hiç yaramıyo ya kafamçokkarıştı
ay çok uzun anlattım. şimdi ise ishalim akannehir
güle güle kullan canım tepsi çok şık
ctesi akşam eve bi gittim annemlerin odası karmakarışık annecim çeyizlerimi biyerde toplamış sonra sarıldı nasıl en hanımı olucan sen dedi duygulandım ağladım ama resim cekmeyi ihmal etmedim :asigim:]
Ayyy alıntı yapmamışım ben yaaa :bbo: Teşekkür ederim kızlar evet dua edicem bol bol. ılk uyandığımda çok etkilendim ama iyiyim şimdi
Mandilinam seninkinde gene hazırlık var, benimkinde hiçbirşey sezmedim ben. Normalde yarın boş günü ama malesef okul ziyaretleri yapıcak yeni çıkan kitabı için. Ancak akşam görüşürüz akannehir
bende hafta sonu bu cicileri aldım kızlar:kedi:
Evet kızlar Allahım bana güç verdi o gün inanın, Allahım sizede nasip etsin, yani çok rahattım ilaç almış gibiydim çokda iyi oldu bu...
.
kızlar selam nihayet geçmişi bitirip gelebildim.
cuma akşamı en yakın arkadaşım aynı zamanda nikah şahidim ve erkek arkadaşı bana ilk kez yemeğe geldiler.
yemek yedik, çay içiyoduk benim başıma bi anda ağrı girdi sonra başım dönmeye başladı acayip bi şekilde. tansiyonum düştü herhalde diye düşünüyodum. bu arada hayeti'yle erkek arkadaşı m.........i:
gülçin rengi güzelmişşşş kaydirigubbakcemile3
yaa benimki ilaa siyah seviooo bu tip şeylerde
ctesi alışveriş yaptık taa altı üstü don aldımm
illa siyah al diooo
bende renkli seviommm kırmızı mor, kahvelii renkli şeyler
siyah olan ne varsa gösterioo
sulfat ya
tacına bittim bende bu tip kalın bir tac istiodumm
hemen nerden temin ettiğini yazıosunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?