benim kociş biliyorispanyolca bilen varmı???
burcuuu göremedim ben tabagını annem yaaa kimbilir kaçıncı sayfada akannehir
yok canım benim sen ter koksanda ben sana yazarımlen nereye gaçtınız hepiniz birden
mesai mi bitti noldu
ter mi kokuyorumklava:
ya tam adamınamı denk geldi inanmıorumaman yeme zaten güzel olmaz kalan pilav
peki nasıl yapıyon kalıpla. diyelim beyaz peynir kalpli kalıbı peynirin üstüne koyup aşağı doğru bastırıp kalıbını mı çıkarıyosun?
sağol canım buzluğa koymadım tavuğu aldım 1 gün dolapta durdu ertesi gün hepsini pişirdim
benim boynum tutulmuştu çevirmicem derken :roflol:
aman tamam yakışıklı bişi demedik. hem benim kocam da yakışıklı :dilcikar:
bu arada teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3
valla pizza hut sultanahmet farketmiyo zehirlendin mi zehirliyo. bi kerede nişantaşı burger king'te tavuklu sandivicten zehirlenmiştim
ben de yazdım yorumumda bu kaaaa takkeyi ben de görmedim. gerçi baberko takviye verirse bilmem belkim heveslenip çeşit çeşit alırım bende sırnaşık şey
Şeniz
sağol canım Şeniz
ayy ne güzelll babanenden kalma. bana babanemden hiçbişi kalmadı çünkü öldüğünde çok küçüktüm daalmış gitmiş herşeyi. bi tek ablamda şekerliği var. o şekerlik sedirin altında dururdu niyeyse biz gidince bize şeker verirdi hep. ay özledim babanemi
yaaaa 1 defada pişirip 1 defa da yedim kafamçokkarıştı
yaa herkes sölemiş ama ben göremedimmmm bi daha koysana
sen sen sen şerefsiz beni sırtımdan vurdun diye şarkı geldi aklıma
ben de kabul edemem normal arkadaş falan yolarım saçını başını hayatını karartırım yaşarken cehenneme atarım adamı. bak sinirlendim akşam gidince bi iki tane çakayım ağzına :roflol: :roflol:
noldu yavru? kesin uykun gelmiştir yemi bizi sırnaşık şey
ama pıtırcık bana çiğli/ist. diye atmış adresi kaydirigubbakcemile3
ispanyolca demeyin o kızla bu ispanyolca kursunada gitmişlerdi ay çok dellendimispanyolca bilen varmı???
beni yazmıştın herhalde dimiiAyhh kızlar yazcam yazcam unutuyorum, ayakkabımda sadece seray ve eda silinmemiş yani ikiside yarım silinmiş munemum nişanlı neden silinmemiş anlamadım diğer herkes silindi o kadar oynarsam olacağı okaydirigubbakcemile3
demiştin demişti demiştiniznoldu kıs
ben demiştim dimek istemiyorum pıtırım sen üzülme ama ben demiştim biara acep bu çoçuk başka bi kızlamı görüşüyor diye -tatlicadiarzu-
izmir izmir izmirHayatım çiğli istanbulda değil kuşum izmirde.
benim kociş biliyor
ayy kızlar benimde saçlarım inanılmaz dökülüyor kociş isyanlarda o süpürüyoda çoğunlukla:kedi:
yaa kızlar burciş sen 3. makina çalışıyor deyince aklıma geldi gece 10 dan sonra elektrik ve su tüketimi indirimli oluyor ben genelde mak.gece 10 dan sonra çalıştırıyorum bliyorsunuzdurda paylaşayım dedim
kızlar selam nihayet geçmişi bitirip gelebildim.
cuma akşamı en yakın arkadaşım aynı zamanda nikah şahidim ve erkek arkadaşı bana ilk kez yemeğe geldiler.
yemek yedik, çay içiyoduk benim başıma bi anda ağrı girdi sonra başım dönmeye başladı acayip bi şekilde. tansiyonum düştü herhalde diye düşünüyodum. bu arada hayeti'yle erkek arkadaşı muhabbet ediyolar ve onların konuşması bile fazla gelmeye başladı. içemden bi an önce içsinler de çaylarını gitsinler ben de yatıyım diye düşünüyodum. sonra kalktım mutfağa bi ayran yapıyım kendime tuzlu tuzlu içiyim dedim. mutfağa gittim. bi midem kalktı banyoya zor attım kendimi. kus kus içim dışıma çıktı. sonra hayati ve arkadaşım geldi ama ben sürekli kusuyorum. en sonunda atışalanı özel hayat hastanesi'ne götürdüler. damardan iki tane iğne yaptılar. sonra test için kan aldılar. sonra serumun içine 2 tane iğne serum taktılar. gece 3'e kadar hastanalerdeydik misafirlerle birlikte. onlar da gitmedi beklediler sonra bizi eve bıraktılar :sinifsinif:
doktorın demesine göre acile gelen zehirlenmelerin çoğu tavuk ve dolapta beklemiş pirinç pilavıymış.
zataen beklemiş ve ısıtılmış makarna ve pilav hayatta yememlmaz:
ama tavuk ve et ürünleri bana hiç yaramıyo ya kafamçokkarıştı
ay çok uzun anlattım. şimdi ise ishalim akannehir
bi de çiğli istanbul'un neresinde parlpalm ben hiç duymadım öle bi yer ya :1ninca:
nihalcim biz 2 sene çıktık 1 sene nişanlı kaldık sürekli kavga ediyoduk. evlendik durduk mu yooo yine ediyoz yine ediyoz ama birbirimizi de seviyoz lülülülülülü
Şeniz
Şeniz
mor gecelik mi :jeyyar:
güle güle kullan canım hepsini Şeniz
annen toplamış ya çeyizlerini en kötüsü de o zaten eşyalarının kolilenmesi ve evden çıkması :gitme:
benim de soyacağım ikea hemen paslandı
plastik kesme tahtasından ben de almıştım ama daha hiç kullanmadım. çünkü başka yerden ahşap da almıştım sürekli onu kullanıyorum.
gülsüm senin ismin çok güzel, kulağa çok hoş geliyor, söyleyim dedim
bi de senin yaptığı tarifler tutmamış bu hafta galiba :bbo:
kıyır kıyır ni demek
kızım oynarken kızışırsın esas, sıcakta oynarsan bunalırsın yerimseniben
canımmmmm hoşgeldin Şeniz
Çok sevindim senin adına çünkü senin kadar biz de endişeleniyoduk bi aksilik çıkmasından dolayı...
şimdi fotolarını merak ediyoruz. Allah bu mutluluğunu bi ömür boyu sağlıkla, huzurla sürdürsün inşallah :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
canım ev çok güzel. bişi sorcam siz niye ev tuttunuz? şu an nerde oturuyosunuz? yani evlendikten kısa bi süre sonra niye tutuyonuz demek istiyom anlatabildim mi aceba kaydirigubbakcemile3
önemli olan yaş mı pıtır, zeka seviyesi sırnaşık şey Şeniz
aman hiç gözel olmamış :1closedeyes:
burcu herşeye kalp şeklini nası veriyon bize de anlatsana hacı naniknanik
güle güle kullan canım tepsi çok şık
celdümmmmmmmmmm :lepi:
Nirden acaba senındemı var hehehezemuszemuselceğizlerine sağlıkkk burcucum :)
esmaaaaaaaa lülülülülülü hatırlıyorum o sexi çamaşırı bi yerden
yazmayın
ben kendi kendime yazarım :icecream:
acaba burda bana ne demek istedin-tatlicadiarzu-cnm konusmamsıznı demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?