Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya o dert bendede var. Her yerden tuvaletten boş odalardan yataktan saç birikintileri toplamaktan gına geldi. En sonunda dün kıydım saçlarıma kısalttım bayağı inşallh geçer dökülmesi yaa.

aynen benimde cok döküyor saçların anneciğim yazık cok söyleniyor uzun kıvırcık saçların halılara dolaşmış diye sanırım şuan mevsimsel bir döküntü yaşıyoruz kıslar bende gidip biraz kısalttırıcam uclardan,

:gitme:

ayy kızlar benimde saçlarım inanılmaz dökülüyor kociş isyanlarda o süpürüyoda çoğunlukla:kedi:
yaa kızlar burciş sen 3. makina çalışıyor deyince aklıma geldi gece 10 dan sonra elektrik ve su tüketimi indirimli oluyor ben genelde mak.gece 10 dan sonra çalıştırıyorum bliyorsunuzdurda paylaşayım dedim

aa bilmiyordum kuzuş ama biz dün gece 11^:30 da yattık üstekinin majinası çalışıyordu ay uyutmadı bizi. rahatsızlık vermekten korkarım ben... ama indirimli olduğunu öğrendiğim iyi oldu bukalık makinasını akşam çalıştırıyım bari :1rolleyes:

canım bu söylediğin akıllar sayaçlar için geçerli sanırım :uhm:

aaa buarada hayatım cok gecmiş olsun canım
kızlar tavuk cok cabuk zehirleyen yemelerdendir; ozellikle tavuk suyu. tavuk suyu ile yapılmıs pilav yada corbayı ogun tuketin bir sonraki gune birakmayın; pisirilmiş tavuk ve suyu sanırım bakteri gibi bisey uretiyor; yani buzlukta bekleyen tavuktan daha kotu pismis ama ogun tuketilmeyen tavuk ve suyu

kimse kaale almıo anlaşılan..kendinize ii bakın

burcuuu göremedim ben tabagını annem yaaa kimbilir kaçıncı sayfada akannehir

la nerelerdesiniz

neys eben o zaman benim durumları sölim

bi taraftan da pufinin mesajları okuyorumopuyorumnanaktan

bizim tarih karışıklığını atlaatalım diye
bu pazar benimkinin ailesine gittik
böyle denize karşı terası hazırlamışlar
oooh
mangalda balıklar falan
benimkiler biraz yumuşadılar

ama ne tarih konuşuldu ne bişey
hala da beklemedeyiz
maalesef

sonuç
tarihim hala belli değil

len nereye gaçtınız hepiniz birden
mesai mi bitti noldu
ter mi kokuyorumklava:

ha bi de ara ara okudum
hepsini okuyamadım yazıların
paşicim len
oha 1 sene el ele tutuşmadınız mı

afedersiniz biz benimkiyle önce öpüştük sonra doğal olarak sevgili olduk hahaahahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…