aman yeme zaten güzel olmaz kalan pilav
peki nasıl yapıyon kalıpla. diyelim beyaz peynir kalpli kalıbı peynirin üstüne koyup aşağı doğru bastırıp kalıbını mı çıkarıyosun?=QUOTE]
kızım dalga mı geçiyorsun sen benle:mymeka:
herhalde öyle yapıyorum. bir dilim peyniri kesiyorum sonrada onu kalıpla kesiyorummmklava:
ya o dert bendede var. Her yerden tuvaletten boş odalardan yataktan saç birikintileri toplamaktan gına geldi. En sonunda dün kıydım saçlarıma kısalttım bayağı inşallh geçer dökülmesi yaa.
ayy kızlar benimde saçlarım inanılmaz dökülüyor kociş isyanlarda o süpürüyoda çoğunlukla:kedi:
yaa kızlar burciş sen 3. makina çalışıyor deyince aklıma geldi gece 10 dan sonra elektrik ve su tüketimi indirimli oluyor ben genelde mak.gece 10 dan sonra çalıştırıyorum bliyorsunuzdurda paylaşayım dedim
ayy kızlar benimde saçlarım inanılmaz dökülüyor kociş isyanlarda o süpürüyoda çoğunlukla:kedi:
yaa kızlar burciş sen 3. makina çalışıyor deyince aklıma geldi gece 10 dan sonra elektrik ve su tüketimi indirimli oluyor ben genelde mak.gece 10 dan sonra çalıştırıyorum bliyorsunuzdurda paylaşayım dedim
ama pıtırcık bana çiğli/ist. diye atmış adresi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?