ben bişeyı anlamadım
1 paket krem şantıden sonrasını:kedi:
bugun cok yoruldum aynen yazdım evde tekrar okurum
basmadı kafa
sulfatcım tskler cnm
ellerıne sağlık
ı aksamlar kızlar
sultan aldım tarifinii
ben de havuçla cevizi yakıştıranlardanımm
anneannemin -meşhur havuçlu cevizli tarifi gibi seninkide
len nereye gaçtınız hepiniz birden
mesai mi bitti noldu
ter mi kokuyorumklava:
Ve işte düğün günüm….
Düğün sabahı 8,30 gibi kuaförde olmalıydım, saat 2 de gelin alma vardı çünkü 7 de de düğün başlıcaktı…
Gece çok zor uyudum zaten annem sürekli beraber yatalım dedi ama ben istemedim çünkü çok kötü olacaktım sürekli ağlayacaktım o da ağlayacaktı daha kötü olalım istemedim :umursamaz:Neyse sabah çok çok erken kalktım aklımda nişanlımdaydı çünkü demiştim ya onun kınadan sonra bekarlığa veda gibi bir partisi vardı bi arkadaşının evinde eğleneceklerdi, gelebileceğinden emin bile değildim ama hiç karışmadım dilediği gibi eğlensin istedim ama nişanlım 8,30da kapımızdaydı, fakat kocaman kocaman gözlerle, abartmış biraz ama neyseki sabaha ayılmıştı delikafadulden
Beni kuaföre bıraktı, hazırlıklar başladı ama ben çok heyecanlıydım yani nasıl olcam acaba diye düşüne düşüne kafayı yedim sandım bir an delikafadulden İşte makyaj, saç, giyim derken saat 12,30 oldu ve esas kız hazırdı :asigim:
Sonuç çok güzeldi, kuafördeki diğer müşteriler felan fotoğrafımı çekti, yani ilk girdiğim anla son anım çok farklıydı, normalde pek makyaj yapmadığım için yapılan gelin makyajı beni gerçekten değiştirdi, gelinlikle herkes çok güzeldir tabiî ki…
Kuaförde hiç kendimi kasmadım şu oyle olsun bu böyle olsun, çünkü kına gününde kuaförde bir gelin vardı allahım kuaförün bütün yaptığı şeye mudahele etti yok şura şöyle olsun bura böyle olsun makyajını kendi yaptı neymiş ajda pekkanın makyözüne bile yaptırmamış makyajını eee haliyle kuaför de gerildi kızın isteklerini yerine getirdi ama çok sönük oldu bende oyle olsun istemedim hiç karışmadım karşılıklı danışa danışa yaptık zaten önceden prova yapmıştık o yüzden her şey istediğim gibi oldu…
Neyse nişanlım beni almaya geldi, o da karşısında görünce çok beğendi afalladı bahşiş vermeyi felan unuttu, dürtüyorum felan sonra anladı, ordan doğru fotoğrafcıya gittik, kendime ben bile inanamadım nişanda o kadar gergindim ki 4 poz için 1 saat uğraşmıştık ama düğün fotolarım da 45 dakikada 20 poz bitmişti, hiç kasılmadım sadece güldüm, ve ve veeeee stüdyo fotolarımız çıktı dün fırsat bulup hemen eklicem, cd olarak vermemiş ama artık albümden foto çekip eklicem …
Eve gittim 1,30 du herkes sus pustu, çünkü yarım saat sonra gelin alma vardı bende metanetli olmaya çalıştım ama çokda beceremedim herkesi tembihledim annemi babamı ağabeyimi öpücem başka kimseyle vedalaşmıcam sakın darılmayın dedim çünkü uzadıkça kötü olacağımı biliyordum, sonra dat dat korna sesleriyle geldiler hiç sevmedim zaten küfür eder gibi…En az 70 araba vardı, geldiler işte annemi öptüm ağladım ama canım annem gözyaşını hiç göstermedi bana sürekli bana ağlama kızım sakın diye telkin etti, ondan güç alıp kendimi toparladım, ama babama sarıldığımda koptum babacım da ağladı, nişanlımın bile gözleri doldu dualar edildi ben bindim arabaya herkes bana el sallıyordu ama _Hayatim_ den duymuştum arkaya bakmadım hiç dua ettim sürekli gelin arabamız da sadece nişanlım ve ben vardık 15 dakika yol gittik gezdik kornalarla arkadaşları habire önümüze geçtiler ağlama felan diye dalga geçtiler benimle, güldürmeyi başardılar sonunda, şimdi bile dalga geçiyorlar evde ağlıyordun köşeyi dönünce gülmeye başladın diye sırnaşık şey
Onların kapısının önüne geldiğimizde orda da dua edildi, alkışlarla içeri girdik odaya sadece ikimiz vardık nişanlım baş örtümü alıp alnımdan öptü hoş geldin dedi felan detaya geçmeyim:lepi:
Annesi şerbet içirdi bize oda da işte… Ve ben o kadar yorulmuşum ki tarlatanımı çıkarıp yarım saat kestirdim bile. Ordan tekrar kuaföre gittim ağladığım için ne makyaj kaldı ne bişi :sinifsinif:Kuuförüm de güya düzeltme yapacaktı nerdeyse tekrardan yaptı saçımı :1rolleyes:
Neyse işte ordan salona geçtik içerisi çok kalabalıktı 800 davetliden fazlaydı, bekleme odasında bir türlü yalnız kalamadık, biri geldi biri gitti sonunda Rafet den Benimle Evlenirmisin? çalmaya başladı ikimizde titriyorduk salona girdik alkış kıyamet, ortaya geldiğimizde aşkım duvağımı açtı alnımdan öptü çok güzeldi dansımızı ettik daha oturmadan burnumuza pasta dayadılar bozulduk biraz ama davetli çok olduğu için dağıtması zor olmasın diye hemen getirmişler,bide haberimiz olsaydı tam olucaktıkötükedihüso pasta müzüğümde burcişkonun sayesinde Fusün Önal Senden Başka ydı. Çok güzel ve değişik oldu…
Ayhh çok uzun olduuu kusura bakmayın, nikahımız kıyıldı hemen ayağına bastım tabiî ki, gece de 12ye kadar devam etti sürekli oynadım sadece nikah kıyılırken oturdum desem yeridir…
Gece bitiğinde arkadaşlarımız eve bıraktı bizi kornalarla gecenin bir yarısı bütün mahalleyi ve apartmanı ayağa kaldırdılar:teytey:
Sonraki günleri de sonra yazayım bugünlük yeter yaaaaa sıkmayım sizide yerimseniben
ayy ne güzelll babanenden kalma. bana babanemden hiçbişi kalmadı çünkü öldüğünde çok küçüktüm daalmış gitmiş herşeyi. bi tek ablamda şekerliği var. o şekerlik sedirin altında dururdu niyeyse biz gidince bize şeker verirdi hep. ay özledim babanemi
ahh cnm benı bıtek sen sormuşsun
gecmışı okumayım derken bu yazıyı kacrmak olmazdı
yoğunum bırazŞeniz
slm kızlar
o uyuz insana yazdığım bi syfa maili işten çıkarken gönderdim
ya okudu bişi demio
yada okumadı yarın sabah okuycak ve kıyamet kopucak
çünkü içimde ne varsa, söleyemediğim ne varsa hepsini söledim ve çok rahatladım, hafifledim yaa
valla sonuna sonsuza kadar sus yazdımpıtırcık bazen sessiz kalıo erkeklerrrrrr
canim bende cok kücüktüm, 12 yasimdaydim kaybettigimde...
bir tane yazmasi vardi disari cikarken taktigi onu aldim hala gece yatarken koklarim.
annem yeni süpürge almisti cok pahaliydi aldigi süpürge babaannemin yazmasini yanlislikla cektirdim onla hic süpürge müpürge dinlemeden gittim süpürgenin hortumunu actirdim babama, yazma herseyden önemli benim icin
allah razi olsun halam almis saklamis el emeklerini bende aldim onlari...
mekani cennet olsun hepsinin
sulfatcim eline saglik cok lezzetli gözüküyor...
tarifi aldim bir gün mutlaka deneyecegim
böcük yoklugunu farketmemek elde degil canim hemen belli oluyor eksik oldugun bence
hadi hayirlisi canim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?