20 dk sonaaaa bırılerın d.gunusuu var
sulfat kaçlısın annem sennn
offf sorma sultan yaa bende artık üzülmeye başladım 2 senedirr
hep bu yaşta kalmak istiorummm
yaş almak olmasa
Sulfatmutlu huzurlu nice yaşlara.
Ben 76 lıyı korkma canem:teselli:
Benim :kedi: Haaa bir de mandalinamın opuyorumnanaktan
Benim kocacık 3 gündür bana cep telefonu bakıyormuş, hangi ara fırsat bulduysa onca yoğunluktan. Ben sana telefon alıcam ama iki model arasında kararsız kaldım sen seç dedi. Aaaa nerden çıktı benim telefon iyi daha ne gerke var dedim. 1.5 yıl önce beraber aldık hatta bunu da o aldı. Neymiş efendim geçen bakmış da çok eskimiş benim telefonum ben eski şeyleri sevmem pek de kaydirigubbakcemile3 Almaması için ikna ettim gibi ama bakalım bi delilik yapmazsa
Bir de arkadaşım evleniyor 31 ekim sonra 15 kasım kuzenimin nikahı. İkisi için elbise baktım günlerce. Elbise ve ayakkabı alcaktım ama sen bile beğenmediysen ben nasıl senin yerine beğenip alayım dedi. Kabul ettim tamam zorum biraz diye :roflol:
81 liyim canım :kedi:
Ben de daha fazla yaşlanmak istemiyoruuummmmmmmmmdelikafadulden
B]
canımm inanmıyorumm :1shok: ay hiç göstermiyorsun kızzzzakannehir ben benle falan yaşıtsın sanıyordumm vallahii Şeniz
İYİKİ DOĞDUNNNNN SULFATIMMMM alkisalkisalkis
İYİKİ DOĞDUNNN CAIMMMMŞeniz
İYİKİ DOĞDUNNN İYİKİİ DOĞDUNN İYİKİİ DOĞDUNNN FISTIKIMMMMMMMMMMMMM:içelim:
BU SERENAT SENİN İÇİNN :kedi:
ilk kutlayanlardan biri ben olayım hihoytttkaydirigubbakcemile3
ohh birimiz pasta verdik birimiz şarkı söyledikk süper oldu nihl:))))))
Ayyy bitaneciğim benim çoook çoook teşekkür ederim hemen dilek tutup üfleyim alkisalkisalkis
ayy kızlar kocacık yok yaaa uykum geldi ama yataıyorum bir türlüü
ayy bendende kızçelereee
nazarlık o haldeeeeeeeeee
mandiş
ve
sulfat
cucum bende tek basıma kalınca uykum olsada uyuyamıyorum yalnızlıktan nefret edıyorumm
cucum bende tek basıma kalınca uykum olsada uyuyamıyorum yalnızlıktan nefret edıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?