Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

20 dk sonaaaa bırılerın d.gunusuu var

Benim :kedi: Haaa bir de mandalinamın opuyorumnanaktan

Benim kocacık 3 gündür bana cep telefonu bakıyormuş, hangi ara fırsat bulduysa onca yoğunluktan. Ben sana telefon alıcam ama iki model arasında kararsız kaldım sen seç dedi. Aaaa nerden çıktı benim telefon iyi daha ne gerke var dedim. 1.5 yıl önce beraber aldık hatta bunu da o aldı. Neymiş efendim geçen bakmış da çok eskimiş benim telefonum ben eski şeyleri sevmem pek de kaydirigubbakcemile3 Almaması için ikna ettim gibi ama bakalım bi delilik yapmazsa

Bir de arkadaşım evleniyor 31 ekim sonra 15 kasım kuzenimin nikahı. İkisi için elbise baktım günlerce. Elbise ve ayakkabı alcaktım ama sen bile beğenmediysen ben nasıl senin yerine beğenip alayım dedi. Kabul ettim tamam zorum biraz diye :roflol:

sulfat kaçlısın annem sennn

81 liyim canım :kedi:

offf sorma sultan yaa bende artık üzülmeye başladım 2 senedirr

hep bu yaşta kalmak istiorummm

yaş almak olmasa

Ben de daha fazla yaşlanmak istemiyoruuummmmmmmmmdelikafadulden

Sulfatmutlu huzurlu nice yaşlara.

Ben 76 lıyı korkma canem:teselli:

Çok teşekkür ederim canım Şeniz Tamam korkmıcam kaydirigubbakcemile3

benımkıde telefon alacaktı telım bozulduu ama duzeldıı bende gerek yok dedım sımdı bana soruyoo ne alayım ayakkabımı yoksa montmuu dıee

81 liyim canım :kedi:

Ben de daha fazla yaşlanmak istemiyoruuummmmmmmmmdelikafadulden

B]

canımm inanmıyorumm :1shok: ay hiç göstermiyorsun kızzzzakannehir ben benle falan yaşıtsın sanıyordumm vallahii Şeniz

İYİKİ DOĞDUNNNNN SULFATIMMMM alkisalkisalkis

İYİKİ DOĞDUNNN CAIMMMMŞeniz

İYİKİ DOĞDUNNN İYİKİİ DOĞDUNN İYİKİİ DOĞDUNNN FISTIKIMMMMMMMMMMMMM:içelim:

BU SERENAT SENİN İÇİNN :kedi:
ilk kutlayanlardan biri ben olayım hihoytttkaydirigubbakcemile3

senıde unutmadım tatlım benımm
ama yasını bılemedıgımden mum dıkemedım sana
ıyıkı dogdun cnm

tammm 00:00:teytey: başardımmmm sositososito

bu mesajda Mandilinim içinnn

ONA İNGİLİZCE SÖYLİYCEM :sm_cool: öhümm öhömm doo doo sss sss

HAPYY BÖRT DAY TO YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

HAPYY BÖRTTT DAYY TOO YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

HAPYY BÖETT DEY HAPYY BÖRTT DAYY HAPYY BÖRTT DAY TOO YOUUUUUUUUUUUU :sm_cool:

BUDA mandilişim için seslendirdimmmm

Eveeeeettt allahtan göstermediğim söylenir. Gören herkes en fazla 24-25 diyooo :dance:

Canım benim çoooook teşekkür ederim çok güzeldi bebişim eveeet kocişi saymazsak ilk kutlayan sensin Şeniz

canım bennnmmm dogum gunun kutlu olsunn

Ayyy bitaneciğim benim çoook çoook teşekkür ederim hemen dilek tutup üfleyim alkisalkisalkis

Mandalinam canım benim, doğumdaşım, terazidaşım her yıl sağlıkla, mutlulukla,huzurla birlikte kutlayabilmek dileğiyle.... ıyiki doğdun, iyi ki doğduk tatlım (kendimi de sıkıştırdım araya kaydirigubbakcemile3) ıyi ki arkadaşımsın Şeniz Doğumgünün kutlu olsun

ayy bendende kızçelereee

nazarlık o haldeeeeeeeeee

mandiş

ve

sulfat

Ayyy ne güzel hediyeler alıyorum bugün zemuszemus Önce yemek arkasından şarkı eşliğinde pasta ve son olarak nazarlık :1rolleyes: Süpeeeerrrrsiniz kızlar

cucum bende tek basıma kalınca uykum olsada uyuyamıyorum yalnızlıktan nefret edıyorumm

ben yurt dışında bir sene kaldımm

son 3 ayım yapayanlızdı nihall

duvarlarla konuştumm

sonra bursaya gittim çalışmyaa

bir sene kaldımm gene yanlızz

işimi bıraktımm yanlızlıktan dolayıı

ve tüm bunlar için 12 tane çocuk yapmayı planlıorumm

tabii çok param olurssaa

hayatta en çok korktuğum şey yapayanlız kalmaakk

allah göstermesin kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…