ay kendimi çok gerizekalı hissttim bi tek benmi bilmiodum bee
meraba arkadaşlar hatırlarsınız belkı geçen hafta pazar düğünüm vardı cmt. Kınam oldu korktuğum gibi yağmurda yağmadı çok eğlenceliydi harikaydı herşey düğünde çok güzel oldu allah herkese nasip etsin.
Fotoğraflar elime ulaşmmadı ulaşsın eklicem
çüş
sen güle güle kullan
ben mutfağa gidip geleyim zayıflarım belkim :)
Ayyyy misafirlerim şimdi gitti, size hemen havuçlu kekimi eklim cokacimcoook
Neler yazdınız bakalım ben yokken hemen okuyayım
]
ay patronum kartından 150 kntr kazanmş al istersen kntrlüyse telefonun dedi tamda 0 knrm kalmıştı ilaç gibi geldi:)
Yazıcam birazdan tarifini kızlar. Bi okuyayım da neler yazdığınızı
Bu arada yarın doğumgünüm. Mandalinayla ikimizin Şeniz Annemlere gidicektim bugün dün kociş illa gitme deyip duruyor akşam evde olalım diyo.Ben de bi anlam verememiştim. Neyse misafirlerim geç gidince gidemedim zaten annemlere. Yarın geç saate kadar çalışcak o nedenle bugün akşam için yemek düşünmüş :asigim:.
Ne yemek yapayım diye aradım, bişey yapma dışarda yicez dedi. Yok ya mantı var buzlukta onu yapayım dedim. Niye dışarda yiyelim filan diyorum doğumgünü aklıma gelmedi. Ayyy insanı illa söyletceksin yaaa sürpriz filan bırakmıyosun. Yarınki doğumgünü yemeğini bugün yicez yemek yapma o kadaar işte dedi :roflol::roflol:
ben deee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:ayyy çok şkürr benden büyük birisi de varmışşş
kaydirigubbakcemile5
nasıl sevindimmm
nasıl sevindimm
büyük sanıodum kendimi de
kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: kıyamambu arada oktar var 76lı
ben de onunla teselli buluyorum :bbo:
hayırlı olsun şekerciimm, mutluluklaaropuyorumnanaktanmeraba arkadaşlar hatırlarsınız belkı geçen hafta pazar düğünüm vardı cmt. Kınam oldu korktuğum gibi yağmurda yağmadı çok eğlenceliydi harikaydı herşey düğünde çok güzel oldu allah herkese nasip etsin.
Fotoğraflar elime ulaşmmadı ulaşsın eklicem
kıııızzzHayatım cok geçmış olsun cnm
pufı düğün gününü okudum süper :asigim:
eda düğün bellı deil daha hemı
ha bıde h sonu askımla yattım:jeyyar: orda kaldım karşıda
aıme cok tskler cnm
ben askıma ne alcamı buldum d. gununde
masaj aletı:lepi:
şekerler crossel ışıl yarın almanyaya gidiomuş artık gidince yazmaya başlıcakmış buraya:)
Ben geldim, kocişle erken doğumgünü yemeğini yedik biraz da oturduk bi yerlerde tatlı filan yedik.zemuszemus Şimdi o uyudu ben hemen buraya kaydirigubbakcemile3
ee ışıl evlenmedi mi kiii
nasıl kavuşcak kocasınaa
cnm evlendı ama almanyaya gıdemedı sanırım ole anladım benn
canım afiet olsım
doğumgünün kutlu olsunnn
nice yaşlaraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?