darkangelherşeyin güzel geçmesine sevindim... Allah bir yastıkta kocatsın... Mutluluğunuz ömür boyu sürsün canım... Fotolarını bekliyoruzmeraba arkadaşlar hatırlarsınız belkı geçen hafta pazar düğünüm vardı cmt. Kınam oldu korktuğum gibi yağmurda yağmadı çok eğlenceliydi harikaydı herşey düğünde çok güzel oldu allah herkese nasip etsin.
Fotoğraflar elime ulaşmmadı ulaşsın eklicem
:teselli:slm kızlar
o uyuz insana yazdığım bi syfa maili işten çıkarken gönderdim
ya okudu bişi demio
yada okumadı yarın sabah okuycak ve kıyamet kopucak
çünkü içimde ne varsa, söleyemediğim ne varsa hepsini söledim ve çok rahatladım, hafifledim yaa
:)))) evet ben degaso sende mi?????
ben dee, ay 30a yaklaşınca insan tuhaf oluyo, yazın 29a girdiğimde önümüzdeki seneyi düşündüm, 30a gireceğimi yani laelaelaelaelae81 liyim canım :kedi:
sulfatıımmm mandiliniimmBen geldim, kocişle erken doğumgünü yemeğini yedik biraz da oturduk bi yerlerde tatlı filan yedik.zemuszemus Şimdi o uyudu ben hemen buraya kaydirigubbakcemile3
cıks gıtmedıkıee ışıl evlenmedi mi kiii
nasıl kavuşcak kocasınaa
hafifle bacım bu piskolıjıyı cok ıyi bılıyorumslm kızlar
o uyuz insana yazdığım bi syfa maili işten çıkarken gönderdim
ya okudu bişi demio
yada okumadı yarın sabah okuycak ve kıyamet kopucak
çünkü içimde ne varsa, söleyemediğim ne varsa hepsini söledim ve çok rahatladım, hafifledim yaa
Plastikler gayet güzel ben bi tek onları kullanıyorum benimde ahşap kesme tahtam yok üstünde oyuklar oluşup içine girince bakteri üretiyor diye durmuştum ondan hiç almadım :sinifsinif:benim de soyacağım ikea hemen paslandı
plastik kesme tahtasından ben de almıştım ama daha hiç kullanmadım. çünkü başka yerden ahşap da almıştım sürekli onu kullanıyorum.
gülsüm senin ismin çok güzel, kulağa çok hoş geliyor, söyleyim dedim
bi de senin yaptığı tarifler tutmamış bu hafta galiba :bbo:
Canım benim tüm beyaz eşyalarım Arçelik ondan pek bilgim yok :sinifsinif:evli bayanlarrrrrrrrrrrr
samsung buzdolabı kullanan varmı içinizde???
Gell bacımm gell başımızın üstünde yerin var Şenizayy izmirli arkadaşlarım 1 ay sonra falan gelicem sanıyorum bir kaç günde kalıcam...
betam sulfatım görüşmeyi çok isterim. küçük çaplı bir KK buluşması yapabiliriz.:1hug:
hatta birinizin evinde toplanabiliriz:kedi: birde pasta yaparsanız yok demem yerim :roflol::roflol: ayy düşünsene sulfatın evine gitmişiz hangi dolapta ne var biliyorum.
ayy hele o kadar takkesi olan birini hiç görmedim akannehir benimkiler kadar büyük olsalardı yürütürdüm bir kaç tanesini :roflol::roflol::roflol::roflol: ayy tatlı hyaller diymi kızlar
Benim kocamın saçları benimden çok dökülüyoo kaydirigubbakcemile3ya o dert bendede var. Her yerden tuvaletten boş odalardan yataktan saç birikintileri toplamaktan gına geldi. En sonunda dün kıydım saçlarıma kısalttım bayağı inşallh geçer dökülmesi yaa.
kaydirigubbakcemile3 Benim şarjlı süpürgem elimden hiç düşmüyorr kaydirigubbakcemile3selam kıslarr
burcişşş sen bide benim evi gör her bi yer saç bıktım bıktım artık
Öff çok nefis gözüküyoo bunudaaa deneyimm kaydirigubbakcemile3Ayyyy misafirlerim şimdi gitti, size hemen havuçlu kekimi eklim cokacimcoook
Neler yazdınız bakalım ben yokken hemen okuyayım
CAnım mutluluklarr Allah yuvanızdan huzuru mutluluğuu eksik etmesinn :1hug:meraba arkadaşlar hatırlarsınız belkı geçen hafta pazar düğünüm vardı cmt. Kınam oldu korktuğum gibi yağmurda yağmadı çok eğlenceliydi harikaydı herşey düğünde çok güzel oldu allah herkese nasip etsin.
Fotoğraflar elime ulaşmmadı ulaşsın eklicem
cıks gıtmedıkı
hafifle bacım bu piskolıjıyı cok ıyi bılıyorum
ama ınan baska seylerle vakıt harcasan oyalancak bişeyler olsa unutcan
hemso sory yanlıs kısıye atmısım ya senıde ugrastırdım
nihall avatar guzel olmuş
ay ben dün erkenden yattım yemegım vardı pırasam bide pazardan kalan
bişeyler kocişlik yemek yerken kocısın grupları geldi cay ıctık tv ızledık cıkolotalı topum vardı ıkram ettım
onlar gıdınce devırdım popomu bide kociş bana kızdı c.tesiden beri saten kırmızı nevresım takımlarım serili benmki kayıyor bunları serme bidaha dedi
kızlar bide bişey daha dimce gulceksiniz
şimdik dedım ya c.tesi film izliyorduk
orda kadın yabancı polise şerif ... bilmmemne dedı atıyorum şerif jack dedı
bende dedımkı ya bu yabancı filmlerdeki bütün polıslerın adıda şerif oluyor askım dedım bi attı kahkakayı sonra bende polıs arabasının ustunde şerif yazısını gorunce anladımki polıs demekmiş şerifide turkce yazdım
günaydın kızlarrr
gözlerim yanıyoo(gece çok ağladım aplamı çok özledimmmm mafoldumben)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?