Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sulfat ve Mandilin doğum gününüz kutlu olsun canlarım,
yeni yaşınız bugüne kadar yaşamadığınız mutlulukları getirsin size :)

mandili,sulfat iyiki doğdunuz doğumgününüz kutlu olsun...:lepi:

mandilin, sulfat
mutlu yıllar dilerim ikinize de.. eşlerinizle birlikte ömür boyu mutlulukla sağlıkla güzel yıllar geçirin inşallah...

darkangelherşeyin güzel geçmesine sevindim... Allah bir yastıkta kocatsın... Mutluluğunuz ömür boyu sürsün canım... Fotolarını bekliyoruz

:teselli:

nihal avatarın çok güzel olmuşşşş
eda kız biz senle yaşıtız... sen evleniyorsun bak, ben kesin evde kaldım..senağlama
esma dediğin alıntıya baktım ama bulamadım.. ben alıntı yapmadan yazmışımm cnm...
sulfat kekine bayıldım.. süper görünüyor.. üşenmezsem haftasonu yaparım inşallah...

Yeni yaşınızıı ailenizlee ve tüm sevdiklerinizlee bir ömür boyu mutlu geçirmenizz dileğiylee..
İYİKİ DOĞDUNNNN HEMŞOMM Şeniz

İYKİ DOĞDUNNNNN MANDİLİNİMMMMMMMMMM Şeniz

Cümleten Günaydınlar Hatunlar :) güzel bir gün olsun inş..

gaso sende mi?????
:)))) evet ben de

81 liyim canım :kedi:
ben dee, ay 30a yaklaşınca insan tuhaf oluyo, yazın 29a girdiğimde önümüzdeki seneyi düşündüm, 30a gireceğimi yani laelaelaelaelae

Ben geldim, kocişle erken doğumgünü yemeğini yedik biraz da oturduk bi yerlerde tatlı filan yedik.zemuszemus Şimdi o uyudu ben hemen buraya kaydirigubbakcemile3
sulfatıımmm mandiliniimm
iyiki doğmuşsunuz kuşlar ya, iyiki varsınız, Rabbim sağlıklı hayırlı mutlu ömürler versin size, ailelerinizle birlikte tabi inşallaaaahhh

Burçiş dün gezinirkenn nette gördüm bunlarıı senin için buda kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
doğum günü kısları ----sulfat ve mandilin

ı Y ı K ı D O Ğ D U N U Z

ve

ı Y ı K ı K K da T A N I D I K S ı Z L E R ı

opuyorumnanaktan nice mutlu yaşlara

GÜNAYDIN KIZLAR GECMIS E kosmadan bende bir dogum gunu pastalarını vereyim
sulfat yenı evınde kocosınle nice yaaşlara

mandilin buda sana cnm guzel dıleklerım sanada tabii

Sultan ve Mandilincim opuyorumnanaktan
Tüm güzellikler yeni yaşınızla birlikte gelsin..Nice nice yaşlara..Sizi sevenlerle,Sevdiklerinizleee Şeniz

ee ışıl evlenmedi mi kiii
nasıl kavuşcak kocasınaa
cıks gıtmedıkı
hafifle bacım bu piskolıjıyı cok ıyi bılıyorum
ama ınan baska seylerle vakıt harcasan oyalancak bişeyler olsa unutcan

hemso sory yanlıs kısıye atmısım ya senıde ugrastırdım
nihall avatar guzel olmuş

ay ben dün erkenden yattım yemegım vardı pırasam bide pazardan kalan
bişeyler kocişlik yemek yerken kocısın grupları geldi cay ıctık tv ızledık cıkolotalı topum vardı ıkram ettım
onlar gıdınce devırdım popomu bide kociş bana kızdı c.tesiden beri saten kırmızı nevresım takımlarım serili benmki kayıyor bunları serme bidaha dedi

kızlar bide bişey daha dimce gulceksiniz
şimdik dedım ya c.tesi film izliyorduk
orda kadın yabancı polise şerif ... bilmmemne dedı atıyorum şerif jack dedı
bende dedımkı ya bu yabancı filmlerdeki bütün polıslerın adıda şerif oluyor askım dedım bi attı kahkakayı sonra bende polıs arabasının ustunde şerif yazısını gorunce anladımki polıs demekmiş şerifide turkce yazdım

Son düzenleyen: Moderatör:
Plastikler gayet güzel ben bi tek onları kullanıyorum benimde ahşap kesme tahtam yok üstünde oyuklar oluşup içine girince bakteri üretiyor diye durmuştum ondan hiç almadım :sinifsinif:

CAnım benim benim adımıı beğenmene sevindim ama benim adım GülsüN sonu 'N' ile kaydirigubbakcemile3
Evet yaa heralde benim beceriksizliğim tuttu o gün tutmadı tariflerr kaydirigubbakcemile3

Canım bu arada sen geldin mi Torbalıyaa yerimseniben
evli bayanlarrrrrrrrrrrr

samsung buzdolabı kullanan varmı içinizde???
Canım benim tüm beyaz eşyalarım Arçelik ondan pek bilgim yok :sinifsinif:
Gell bacımm gell başımızın üstünde yerin var Şeniz
Gelince haber et toplaşalımmmm :hulya:
ya o dert bendede var. Her yerden tuvaletten boş odalardan yataktan saç birikintileri toplamaktan gına geldi. En sonunda dün kıydım saçlarıma kısalttım bayağı inşallh geçer dökülmesi yaa.
Benim kocamın saçları benimden çok dökülüyoo kaydirigubbakcemile3
allahtan kısa bide saçları kaydirigubbakcemile3
selam kıslarr
burcişşş sen bide benim evi gör her bi yer saç bıktım bıktım artık
kaydirigubbakcemile3 Benim şarjlı süpürgem elimden hiç düşmüyorr kaydirigubbakcemile3
Gidip kısacık saçlarımı kestiricem olacağı oo :sinifsinif:
Ayyyy misafirlerim şimdi gitti, size hemen havuçlu kekimi eklim cokacimcoook
Neler yazdınız bakalım ben yokken hemen okuyayım
Öff çok nefis gözüküyoo bunudaaa deneyimm kaydirigubbakcemile3
CAnım mutluluklarr Allah yuvanızdan huzuru mutluluğuu eksik etmesinn :1hug:

kaydirigubbakcemile3 Kızz ben senii tatlıı niyetine yiyebilirmiyimm Şeniz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sulfat mandalın
Rabbım sızı sevdıklerınızden ayırmasın nıce yıllara

esma:roflol:

glccn:lepi:

ben calısam nolur cok yazman

esma dun senın 6 ay olmuş akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…