görmedım de nihalyok kz 9/05 babam ama 830degıl tabikide
ben ekledım senııı orayaaa kedı alıntı yaptıgım yerre
kuzumm ozsaman :lepi:
ya bıde 2 erkek bı bayan yazmısım 2 bayan olcaktı o hanı es olsunlarr dıeezemuszemus
emınone bı gıdım dımıBurcu güle güle kullan canım.
esma, kürkçü handa var havlualrdan.
tubis 06.02
yemem pişmiş sanki biraz tuzsuz ama bazen çok tuzlu oluo tuzsuz olması daha ii:)
ne yaptın sen
ben geldım ama gtcem gene:gitme:
ben şehriyeleri karartmıyom pempeleşince hemen pirinci yıkayıp döküom ve ben 1 su bardağı pirince 2 su bardağı su kullanıom a.scanım fıstıkım anlatırım tabiii :1hug: ama bak biz çok az yiyoruz o yüzden yetiyor bize. sen istersen 1 bardaktan yap ben yarım bardaktan yapıyorum kuzucum. ikimize yetiyor. benim aşkım tel şehriyeli seviyor. önce kavuruyorum tereyağını 2 avuç şehriyeyi atıyorum yağ kızınca kararana kadar kavuruyorum. sonra prinçler atıyorum onlarda tel tel ayrılana kadar yni yapışmayana kadar kavuruyorum. sonrada 1 bardak su koyuyorum. yaklaşık 10 dakikada pişiyor. sürekli kontrol et. az miktarda olduğu için çabuk pişiyor. suyu döktükten sonra bir adet tavuk bulyon atıyorum yine aşkım çok sevdiği için. sonra tuzunu çay kaşığıylla tat öyle bir mktar at. çünkü bulyonda tuz veriyor unutma yerimseniben kapağını kapa en küçük ocağın en kısığına koy. pilav ne kadar ağır pişerse o kadar lezzettli olur. kpadıktan sonrada 5 dakika mutlaka dinlendr daha güzel olurr.. afiyet bal şeker olsun kuzucumm... haa br bardaktan yapacak olursan noramlde 1 bardak pirince 1.5 bardak su konur. 1 e 1.5 yani. ama baz pirinç daha çok su kaldırır. artık onu yapa yapa elin alışır markaya görede. ve teflon tencere kullan canım... Şeniz
ayy kuzucum karnın çıktımıııııı opuyorumnanaktan
ayy bk nasılda unutmamış bitaneciğim yaaaopuyorumnanaktan
hemen yazmış orayaaaŞeniz
canım üzülmeee:teselli:
bak bende biliyrsun çok üzülüyordum takı takılmazsa 7 bin lira kredi üstümüze kalacak diyordum biliyorsun... ama takıldı ve biz hepsini satıppp kapattık borcumuzu şimdi kuşlar kadar hafiffizz... opuyorumnanaktan kocişimde altın gününe girdi. ocakda biz alıyoruz onlada kocamannn tv mizi alcaz.. başkada eksiğimizde yok borcumuzda yokk. sonra para biriktirip araba alcazz. o yüzden üzülme sakın kuzuvcum. hiç bir şey sizden değerli değil şekercim Şeniz
bende sadece annemin taktığı teyzemin taktığı serhatın teyzesinin taktığını hatıra olarak sakladık onlarda şık şeyler olduğu için. a.s
bu arada kızlar sorması ayıp size ne kadar takı takıldı ?
sulfatcım ve mandilinim ikinizinde doğum günü kutlu olsun canlarım nice mutlu yıllara
burcummm senin zevkine hayranım zaten aldıkların yine çok güzel
sulfat kekin mükemmel görünüyor ellerine sağlık cnm
başka ne vardı hatırlamıyorum
he bide ben taç benottondan örgü battaniye tkmı aldım bilmem iyimi ettim days in colors için ii değil dedi satıcı sizce nasıl kızlar taç benotton aldım 160 tl ama parasını vermedim iade edebilirim fikri olan varsa sölesin plss
ben şehriyeleri karartmıyom pempeleşince hemen pirinci yıkayıp döküom ve ben 1 su bardağı pirince 2 su bardağı su kullanıom a.s
bana 15 bilezik 2 tane fantezi bilezik 3 künye 1 saat 40 çeyrek 3 yarım 1.800 lira para küpe kolye yüzük bu kadar
bir tek sen söylemişsin şekercim teşekkür ederimmm :1hug:
işte dedim ya fstıkım herkesin pilav pişirme şekli kendine göre pirincin markasına göre fslan değişiyor. artı kimisi evvelden ıslatıp yapıyor ben onu beceremşyrum mesela. lapa oluyor. ben bu şekilde yapıyorum şahane oluyor. karartmak derken doğru tabiri bulamadım ondan öyle dedim tabi pembeleşmekte olabilir :roflol::roflol::roflol::roflol:
arsicimm 4. ayıma giricem az kaldıkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol: Yaaa skecin adını bilsem keşke netten izlerdin. Bebekli bişey süpeeeerdi
Benimki de yakında gidicek hem de hepsi mafoldumben
iştee kızlarrr.. diğerlerine arkadaş olsun diye bunuda aldım. zaten böyle bir kaşıklığa ihtiyacım vardı.
bir arada da böyle görünüyorlar
KIZLAR SELAMMMMMMMMMMMMM
ay sende mi düğündaşım...bak zaten hamile kalmaya karar verince bana haber veriyosun okeyto beraber kalkışıyoruz o işe ama ben senden 20 dakka önce doğurcam önce ben önce bennnnnn naniknanik naniknanik
:jeyyar: :jeyyar:
Ben anneme gidiyorum kızlar. Doğumgünüm onlarsız olmaz. Ordan katılırım size. Şimdilik hoşçakalın opuyorumnanaktan
hayatım yok düdüklü olayına gırmedık maalesef:roflol:
sınayy kocanıda kendıne benzetcen:roflol:
ben sımdık yemeğe cıkıyorum
basıyazmalı sen ev resımlerını ne zaman yuklucen tatlımm
benimde 16.EKİM
nihal inanmıyorum senindemi 16 ekim canım benim yaaa
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Ayyy süpeeerdi bu bi yandan da söylüyorum kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim arkadaşım Şeniz İyi ki varsınız
iştee kızlarrr.. diğerlerine arkadaş olsun diye bunuda aldım. zaten böyle bir kaşıklığa ihtiyacım vardı.
bir arada da böyle görünüyorlar
bunuda en gölcükten almıştım. bendde 1 tane vardı. iyikide 1 tane varmış yoksa aklım kalırdı. ben alırken bu pullular yoktu. bunuda misafirlik yapıcam diğerini biz zaten duştan çıkarken falan kullanıyoruz... iyi oldu yani..
hayatım aldım ustune param yettı tek
aveet gercek cnm serif olayı hehehe
bende sasıyom kendıme bukadar safmıyım yaaaaaaaaaa
hayatım geçmiş olsun
bi an kısmını okumamış sayıorum
ışıl çalışıodu o yüzden gelemiodu çok yoğundu
bana 15 bilezik 2 tane fantezi bilezik 3 künye 1 saat 40 çeyrek 3 yarım 1.800 lira para küpe kolye yüzük bu kadar
hayatım yok düdüklü olayına gırmedık maalesef:roflol:
hoşgeldin
önce repine bi bak resme yazdığına cvp verdim :)
sonra bilekliği bulmana çok sevindim
sonracıma bebek bu napca belli olmaz :)
dahada sonracıma :jeyyar::jeyyar:
biz bişe yapmıyoruz kutlama fln
ama uzun süredir yalnız kalamıyoruz ya acaba böle deişik bişimi etsem ki
işyeri kocama ne zaman ikramiye verirse o zaman canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana bazı ufak eksiklerimiz var onları bekliyorum nihalcim..
hemen eklicem inş :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?