işte bir yay burcu dahaaaaaa arsiiiiii nerdesin balım yaaaaaaaaaaa
evet ya geçen uyduruk bi marka vardı hemen aceleyle aldım çıktım pirinçler kıtır kıtır kalıo en iyi duru pirinç cokacimcoook
bu arada ne aldın burciş sen yine :uhm:ben kaçırdım fisfisfis
pilab için birkaç şey sölimmmiiii:kedi: şimdik pilav yaparken eğer en önce tereyağ atarsanız tereyğa en çabuk kararran yağdır hemencik kararır. önce sıvı yağda şehriye kavurun,sonra tereyağ ekleyin. sonrada soğuk suyu soğuk su kaynayıncada pilavı ekleyin. bu pilav haşlama usulü yapılıo veeee tane tane düşüo. eskiler böle yaparlarmış. benden sölemesi..
bu arada pazar günü mantı açmaya karar verdim ve açtım. sonuç harika ve minik minik mantılar oldu. bir güzel yedikcokacimcoook resimlerini çekicektim ama makinanın pili bitmişti. bidahakine fotolarım artıkın.
hoşbulduk canım
baktım repe sen de bakıver
biz de yapmıyoruz valla kutlama falan burcular gibi deelez yani
biz de hep yalnızız fenalık geldi kafamçokkarıştı
işte bir yay burcu dahaaaaaa arsiiiiii nerdesin balım yaaaaaaaaaaa
başka ne dicketim yaaa? çok okuyamadım zaten bi önceki sayfaya baktım sadecee çok şey kaçırmadım dimiii opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz
çok güzeller canımmmm güle güle kullan
kaç para ki takımı ve nerden aldın?
demek gerçek kaydirigubbakcemile3 hakkaten amma safsın haaaa safinaz sırnaşık şey
sağol kuşum
tamam sayma
iyi 4 gözle bekliyoruz
maşallahhepsi düğünde mi yoksa nişan kına düğün mü?
bi de evlenen kızlar kaynanalar el açtırmada ne taktılar?
derken kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım
baktım repe sen de bakıver
biz de yapmıyoruz valla kutlama falan burcular gibi deelez yani
biz de hep yalnızız fenalık geldi kafamçokkarıştı
bende geldimmmmmmmm selamm herkeseee
hayatımmm bilekliğini bulmana sevindimmmmmmmmm :içelim:
burcuuu aldıkların çok güzellll, ama yanlış görmediysem 1 erkeğe 3 kadın olmuşş kavanozlar
başka ne dicketim yaaa? çok okuyamadım zaten bi önceki sayfaya baktım sadecee çok şey kaçırmadım dimiii opuyorumnanaktan
kız hayatımmmmmmmmm çok özledim seni yaaaaaaaa. iyiki geldin alkisalkisalkis
annemde öle yapıyor pilavıpilab için birkaç şey sölimmmiiii:kedi: şimdik pilav yaparken eğer en önce tereyağ atarsanız tereyğa en çabuk kararran yağdır hemencik kararır. önce sıvı yağda şehriye kavurun,sonra tereyağ ekleyin. sonrada soğuk suyu soğuk su kaynayıncada pilavı ekleyin. bu pilav haşlama usulü yapılıo veeee tane tane düşüo. eskiler böle yaparlarmış. benden sölemesi..
bu arada pazar günü mantı açmaya karar verdim ve açtım. sonuç harika ve minik minik mantılar oldu. bir güzel yedikcokacimcoook resimlerini çekicektim ama makinanın pili bitmişti. bidahakine fotolarım artıkın.
benı gormuyn bak ozelden atcam haaaaaaaaOyyy arkidişlerim bana pilav yapmayı da öğretirmiş, hepinizinkini okudum hepsini birleştirip bişeyler ortaya çıkarıcam inşallahopuyorumnanaktanyalnız bizim esas oğlan yarı vejeteryan, bende aksine seviyorumlmaz:
Daha doğrusu önceden tam vejeteryanmış, şimdi ise köfte yiyor sadece birde işte iskender adana kebab, et suyu tavuk suyu yada etle pişmiş yemek yada sadece et felan katiyen yok :sinifsinif:
ay dımı ya bende hala elıme gelmeyen fotolar ıcın kuduruyorumayy öğleden beri nikah resimlerime bakıp duruyorum
çok güzel ya :)
esma kapleri ne işe yarıyor
resim küçüktü pek çözemedimde :)
bişi tahmin ettimde çok komik geldi gözüme :)))
arsimm canımm her yerde var onlardann tanşastan aldım benn...
migrostada görmüştüm taaa gölcükteykenee... :1hug:
benı gormuyn bak ozelden atcam haaaaaaaa
ay dımı ya bende hala elıme gelmeyen fotolar ıcın kuduruyorum
ayyy tek anlamayan ben değilmişm arşimm
salank mıyım neyim diodum kendi kendimee
anlayan beri gelsinn
heee kötümü olmuşşşşşşş:1ninca:
hoşgeldinnnn
resimlerimi gördünmü
papiii sen düğünü anlat nasıl geçtiii??
hmm başkaaa
ya kızlar ben pilavı hiç ölçüyle yapmıyorum
annemden öyle öğrenediğim için heralde :bbo:
he bi püf noktasıda ben vereyim bi çay kaşığı toz şeker atın pilava pirinçleri kavururken
parlak parlak olsun pilavınız tane tane laelaelaelaelae
esma kapleri ne işe yarıyor
resim küçüktü pek çözemedimde :)
bişi tahmin ettimde çok komik geldi gözüme :)))
ahaha ders veremayyy tek anlamayan ben değilmişm arşimm
salank mıyım neyim diodum kendi kendimee
anlayan beri gelsinn
bakayım bi ara
ben az önce gitim aldım çok cici geliyorlar bana :)
hainler dijital vermedi ama
onlarıda yarın eklemeye çalışcam sizler için
kaydirigubbakcemile5
Kuzum kusura bakma yazdığını gördüm okudum da, teşekkür ederim, Allah razı olsunopuyorumnanaktan
Buyrun benim
benı gormuyn bak ozelden atcam haaaaaaaa
ay dımı ya bende hala elıme gelmeyen fotolar ıcın kuduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?