bende geldimmmmmmmm selamm herkeseee
hayatımmm bilekliğini bulmana sevindimmmmmmmmm :içelim:
burcuuu aldıkların çok güzellll, ama yanlış görmediysem 1 erkeğe 3 kadın olmuşş kavanozlar
başka ne dicketim yaaa? çok okuyamadım zaten bi önceki sayfaya baktım sadecee çok şey kaçırmadım dimiii opuyorumnanaktan
ahaha ders verem
arsi dogru anladın cnm
smdı gogusler acıkta ya o kalpler ne olabılır ?
nikah daıresındenmı yenı aldın
ooo ecet bananda dıjıtal vermedıler
benım ıkı arkdasımda var yaa
ahaha ders verem
arsi dogru anladın cnm
smdı gogusler acıkta ya o kalpler ne olabılır ?
nikah daıresındenmı yenı aldın
ooo ecet bananda dıjıtal vermedıler
benım ıkı arkdasımda var yaa
hahahaköfteeee, nasıl atlamışsın kızım hemen :)))) en son yazacaklardan olman lazım ama, doğumgünü senin neyine :gitme: :)))))))
ay çok güzel bunlar ya
iştee kızlarrr.. diğerlerine arkadaş olsun diye bunuda aldım. zaten böyle bir kaşıklığa ihtiyacım vardı.
bir arada da böyle görünüyorlar
bunuda en gölcükten almıştım. bendde 1 tane vardı. iyikide 1 tane varmış yoksa aklım kalırdı. ben alırken bu pullular yoktu. bunuda misafirlik yapıcam diğerini biz zaten duştan çıkarken falan kullanıyoruz... iyi oldu yani..
walla çok borcumuz olmicak ama ev taksiti bizi bozuyorben altınları hiç bozdurmak istemiyorum; artıyorda zaten dahada artar belki ama eger cok yuksek seviyelere ulasırsa bozdururum tabi. ben de hic takmıyorum altınlarımı; zaten hemen hemen hepsini kasaya koyduk; istesemde takamam sırnaşık şey
ama benim kayınvalidem cok iyidir, boyle konularda birsey soylemez; ben yinede bayramda tek bir bilezik goturdum yanımda ama pek takmadım onuda
allah herşeyi gönlünüze göre versin sulfoşYok yaaa bakma takılıyorum sinaya üzülmüyorum aslında. Borcumuzu hafifletirsek daha çok sevinicem sadece kaydirigubbakcemile5 Ama bizim öyle az miktar değil canımcım yaaa ev için 50 bin lira kredi çekildi 5 yıl vadeli. 20 bin de görümcem verdi acelesi yok en son benimkini verirsiniz dedi (bekar istanbulda çalışıyor şimdilik evlenmez kanımca). Yaaa önce çok korkuttu beni 50 bin :bbo: Hiç girmeyelim ev işine filan dedim kocişe. Sonra baktım alt katımız kira 700 lira ödüyor. Eee biz kredi için 1.100 civarı ödüyoruz her ay. Kiradan biraz fazla tabii ama sonuçta kendi evimiz olması bambaşka bişey
İnş. kocacıkın yeni kitabı çoooook satarsa biz de yazın araba almak istiyoruz :1rolleyes:
anacım bunların toplam tale karşılığı ne olüorben şehriyeleri karartmıyom pempeleşince hemen pirinci yıkayıp döküom ve ben 1 su bardağı pirince 2 su bardağı su kullanıom a.s
bana 15 bilezik 2 tane fantezi bilezik 3 künye 1 saat 40 çeyrek 3 yarım 1.800 lira para küpe kolye yüzük bu kadar
hee ben de tam göbeene bi küp şeker koyarım :lepi:burcu güle güle kullan cicilerini çok sevimliler zemuszemus
hayatım kaydirigubbakcemile5 hadi gözün aydın bulmuşsun bilekliğini..
ablamı sormuşsun canı sıkkın biraz bu aralar onun pek girmiyo buraya..
hmm başkaaa
ya kızlar ben pilavı hiç ölçüyle yapmıyorum
annemden öyle öğrenediğim için heralde :bbo:
he bi püf noktasıda ben vereyim bi çay kaşığı toz şeker atın pilava pirinçleri kavururken
parlak parlak olsun pilavınız tane tane laelaelaelaelae
[/url][/IMG]
ayyy arşi canımm
:kedi:
yaaaa küstüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?