Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay herkes onlara takmış... onlar öyle takılıyorlar allah allahhh :roflol::roflol::roflol:

ahaha ders verem
arsi dogru anladın cnm
smdı gogusler acıkta ya o kalpler ne olabılır ?

nikah daıresındenmı yenı aldın
ooo ecet bananda dıjıtal vermedıler
benım ıkı arkdasımda var yaa

çok komik olmadımı giyince
ay ben utanırım hemde gülmekten giyemem onu
olduda giydim ebbedi çıkamam karşısına :roflol:

evet canım nikah dairesinden yeni aldım
biz yakınlardaki herkesten toplamıştık
bi düğün yeri bide niakh salonu kalmıştı
nikahınkileri geçen pazartesi gittim sectim bugün verdiler
düğün yerindekileride cumartesi gittik sectik akşamına aldık
adama öyleydi böyleydi dedik ve dijitalleri verdi sağolsun :)

kızlar bakın sulfatın kekine benzer bi kek sadece kakaolu yapıp piştikten sonrada su bardağıyla yuvarlaklar kesip kalan parçaları rondodan geçiriyorsunuz ve yuvarlakları üstüne krem şanti sürüp üstüne rondodan geçirdiğiniz parçaları serpiyorsunuz porsiyonluk süper duruyo
[/url][/IMG]

Burcişko takıları sormuşsun bana düğünde bilezik altın para bilmem ne işte 10,000 küsür tl gibi birşey takıldı, Allaha şükür bi kısım borcumuz kapandı şimdi tam bi o kadar daha var Allahım en kısa zamanda eritmeyi nasip etsin inşallah:sinifsinif:

Ve hiçbir takım yok hepsini 2. gün bozdurduk ufak tefek borçlarımızın hepsini bitirdik, haa üzülmedim mi üzüldüm keşke bu kadar borcumuz olmasaydı da bozdurmak zorunda kalmasaydık diye, zaten takmıyorum bende ama etrafa borcum varken eşim kara kara düşünürken ben kolumda bilezik gezemem ki, nişanda aşkımın aldığı beyaz altın sade bir setim var yine aşkımın aldığı bir künyem birde babamların aldığı bir bilekliğimden başka bişiyim yok. Olsun ama sağlık olsun, borcumuz bitsin de hiçbirşey istemiyorum.

ahaha ders verem
arsi dogru anladın cnm
smdı gogusler acıkta ya o kalpler ne olabılır ?

nikah daıresındenmı yenı aldın
ooo ecet bananda dıjıtal vermedıler
benım ıkı arkdasımda var yaa

anammm sen gene ne aldım göğüsler açık maçık nooluyoozz :1ninca:

Pufiiii gelmiş bide sankii, üff sizden ayrı kalıncada böle oluyo kopuk kaldım vallahii

Pashimm sağol valla yaa çok stres yaptım ne olcak ne yapçam diyede bişi olmadı.. Geline diyorum resim çekilirken heyecanlımısın diye, yoo diyo, nikahta varmıydı heyecan yooo dedii hıı dedim :) hee bide abim ayağını çekmiş heralde imzalar atıldıktan sonra nikah memuru damat bey ayağınızı sola alalım dedi, gelin resmen zıplaya zıplaya bastı ayağına :))))) aşkımda beni dürtüklüyo sen böyle basmıcan dimi diye :)))

ayyy arşi canımm

bilmiom ama insan utanırmı kocasından yaaaaa

yani bilemedim şimdiii

ben utanırmıyım onuda bilemedimm

kafam karıştıı çokkk

alışıtıktan sonra giyilir heralde

bi iki utanılır sonra geçer gibime geliooo

mesela annemden utanmam ben çıplak görse

ee benim kocam olcağıma göree ondan daha yakın bveni kimse göremeiyceğine görree

off bilemedimm

köfteeee, nasıl atlamışsın kızım hemen :)))) en son yazacaklardan olman lazım ama, doğumgünü senin neyine :gitme: :)))))))
hahaha

kızım farkındaysan doğum yılımı yazmamıştım hahahahahah

ay çok güzel bunlar ya

of
ben bi türlü mutfak aksesuarlarıma karar veremiyorum poofff

walla çok borcumuz olmicak ama ev taksiti bizi bozuyor
biz de heralde bozcaz gibime geliyor altınları

tabi hele bi takılsınlar da önce :roflol:

allah herşeyi gönlünüze göre versin sulfoş
siz yine iyi 50bin girmişsiniz krediye 5 yıl

biz 108.000 TL 7 yılkafamçokkarıştı

anacım bunların toplam tale karşılığı ne olüor

walla 15.000 tlyi bulir mi
bulirse on numero şaahaaneee oluuurrr

hee ben de tam göbeene bi küp şeker koyarım :lepi:

bu arada hayatım
benimkinin ailesinin evi
tam bele deniz kenarında uçurum tepesi gibi bele
çok süper on numero
istanbulda olsa ev trilyon eder de köy yeri olunca kıymeti olmir

anca yazları gider benimkiyle keyif çatarız o kaa

sulfatcım ve mandilinim yeni yaşınız kutlar,sevdiklerinizle beraber nice mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar geçirirsiniz inşallah...

malzemeler: 3 yumurta
1 su bardağı şeker
1,5 çay bardağı sıvıyağ
1,5 çay bardağı süt
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 çorba kaşığı kakao
aldığı kadar un

üzeri için: 1 su bardağı soğuk süt
1 paket krem şanti

yapılışı: önce yumurta ve şeker iyice çırpılır.diğer malzemelerde katılarak kek hamurunu yaparız. kekimizi kare veya dikdörtgen bir kalıpta pişiririz.ince olarak serilmesi lazım. fazla kabarık olmaması için. kek piştikten sonra su bardağının ağzıyla kekimizin heryerinden keseriz. kalan parçalar üzerine serpiştirilecek.kestiğimiz parçaların üzerine tek tek krem şanti ve muz koyarız.en üstünede kekten kalan parçaları ufalayıp serpiştiririz.

HEPıNıZE AFıYET OLSUN...

pashii basıcam basıcamda akşamki çok sağlam bastı onu görünce korktuu :)

bide benimkisi benden korkuyo hafiftenn, abartıyomuşum birazda :)) gelince kahveme tuzu az koy diyo bide bas ama çok sert basma diyo ufacık tefecik kızım neyimden korkuyosa melaaake gibiyim halbuki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…