ne güzel, ben de hiç sevmiyorum :sinifsinif:günaydın herkeseeeeee
Nedense ben çarşambaları çok seviom
liseden kalma bi alışkanlık
çarşamba günü yarım gündüde...
hadi hayırlı olsun şekercim opuyorumnanaktanama bugün nedense çok mutluyum yahuuu
ne güzel, ben de hiç sevmiyorum :sinifsinif:
ödeme günümüz çrş, anam ağlıyo bütün gün, özellikle öğleden sonra laelaelaelaelae kafamçokkarıştı laelaelaelaelae
hadi hayırlı olsun şekercim opuyorumnanaktan
GLCNN :umursamaz:
komşu ben çok uzak kaldım ya
enişteye noldu ya
ne bekarlııı
öleyım komşu
ev işi yok
cocuk yok koca yokk zemuszemus
kaymak gıbım yasıyom falla
he yanlız erken yatıyomya benımkı arıyo duymuyom telı kapatıyom sabah fırca yıyom o ayrıkaydirigubbakcemile3
bekarlık sultanlıkmış harbı hee
mandilin, gecelik takımına bayıldımmmm... süper birşey bu yaa... ömrün hep böyle güzel sürprizlerle dolu olsun inşallah... ne güzel bir doğumgünü yaşatmış eşin sana...
her ne kadar pasmina için eklenmiş olsa da; bende öbür türlü göremiyorum resimleri
..
böyle bende görmüş oldum, mandilinim güle güle kullan hediyelerin çok tatlı hele gecelik takımına bayıldım yerimseniben
ay cnm o ıc gıyımler ne kadar super
cok yağmur var buralarda ,
mandilin gecelik takımların cok güzel bayıldım güzel gecelerde kullan sengözlerimebaksanab
mandalın eskı görumce gecelık varya süper nan:lepi: cok beğendım gule güle kullan
günaydın herkeseeeeee
Nedense ben çarşambaları çok seviom
liseden kalma bi alışkanlık
çarşamba günü yarım gündüde...
komşum h geldın nerelerdesın anacım sen cok özledım senı
aksam 10da yattım bı uyandım ayy dedım ne cabuk sabah oldubaktımkı saat gecenın 2si
bı uydum bı uydum süperdı
aksam gıdem tekrar 10 da hopp yatağakaydirigubbakcemile3
valla doğru söylüyosun,
bekarken 22.30 deyince yatardım,
simdi gece 01.00 de uyursam şükrediyorum :roflol:
:kedi:böcüüüümmmm noldu küstün mü tatlım,
en büyük günaydınn sana opuyorumnanaktan
valla doğru söylüyosun,
bekarken 22.30 deyince yatardım,
simdi gece 01.00 de uyursam şükrediyorum :roflol:
komşu ödüm patladı nan
bekarlık sultanlık falan diyince bişey oldu sandımm
ohh şükür yaniii
canım bende hep öyle yapıyorum ama ben sabah bılerek saatı 7 ye kuruyorum sonra uyanıyorum sonra 8e kuruyorum ve klkıyorum öyle guzel oluyor kı bır saat uykudan zevk alıyorm bır gun öyle yapmazsam gunum zehır oluyor
songacım çok teşekkür ederim kuzummm :1hug:çok güzellerrrrrrrrrrr
kocişin bikaç süprizini bozsamda herşey harikaydı. Dün gece esas hadiyemi aldım çoook sevindirik oldum. Çoktandır vitrinde bayıla bayıla ağzım açık baktığım çok pahalı diye alamadığım gecelik takımını almış canım kocam. :asigim:
sabahta epi börtdeyy tuu yuu diye uyandırdı beni sonracıma işe gittik birlikte
Benim içim kıpır kıpır doğumgünü çocuuyum diye :)
öğleden sonrada erken çıkalım izin al didi ben zaten bekliyorum herşeye hazırım daha önce hiç gitmediğimiz güzel bi yer ayarlamış oraya emeğe gittik sonracıma eve geldik. Sonraacıııma bana mutfağa gelme sakın canım dedi, anladım hemenik hiiiç bozarmıyım elinde pastayla girdi içeri. :):) birde hepibörtdey şarkısını çalan mumluk almış çok komik bişeydi bi dilekte ona tuttum üfledim :) sonracıma ben bitti derken bide çikolata tarif kitabı (çikolata manyağı olduğumdan) ve çok şirin kırmızı kahvaltılık gibi bişi almış..Onlarda bunlar .. opuyorumnanaktan Herşeyede minik notlar yazmış :asigim:
ve buda çiçeğim
bide ayrıntılar var ama oralara girmeyeyim hiç.. yerimseniben
kızlar pazar günü nişanlımla sahilde gezerken kolye aldı nişanlım.
bikaç parça da evimize bişeyler aldık birlikte alışveriş etmek süper bişey
cuma günüde bundan alıcaz.
komidinin üzerine koymak istiyrm değişiklik abajur niyetine
:roflol::roflol::roflol:
Ayyy ilahi gaso akşam akşam güldürdün beni. Çok tatlısın :1hug: Senin tapuyu almana az kaldı gelsin o zaman sürprizler :jeyyar::jeyyar:
Burciş duy kızım montun meşhur oldu topicde :roflol:
allah sizi ne etmesin... :roflol::roflol::roflol: kocişimin montu olay oldu :roflol::roflol:burcunun montu çığır yarattı topiktee
burcucum ben de migrosta görmüştüm bunu..
kavanozlardan benimde var ocağımın yanına düşündüm kaşıklıktan kepçelerim çekmecede fazla dağınık olmasın tezgahım diye erteledim şimdilik ama çok cicileropuyorumnanaktan
hepicikleriniz uykudasınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neden bu saatte ayakatayım?
bir bebiş patiği örneği gördüm onu deniyorum.
akşam kayınvalidem de herkes kendime yapıyorum sandıkaydirigubbakcemile3
hiç elekesi yok delikafadulden
yarın annemlere gidicem inşAllah:lepi:
çok çok yazmayın emi ballar geçmişi okumazsam rahat edemiyorum okursam da böyle oluyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştısırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?