:kedi: yerim senin içgüdünü :roflol:
lahanamm bende KK da başlığı vardı onun bir ara birinden bahsediyordu çok vermiş falan. sırf koku yapar diye denemedim. ama yapmıyor diyorsan deniyim. hemde bütün gün evdeyim koksa bile kociş gelene kadar geçer. sorması ayıp kaç kilo ne kadar zamanda verdi ablan. bende geçen perşembe başladım diete 3 kilo verdim. arada kaçamaklarımda oldu :kedi:
:kedi: yerim senin içgüdünü :roflol:
lahanamm bende KK da başlığı vardı onun bir ara birinden bahsediyordu çok vermiş falan. sırf koku yapar diye denemedim. ama yapmıyor diyorsan deniyim. hemde bütün gün evdeyim koksa bile kociş gelene kadar geçer. sorması ayıp kaç kilo ne kadar zamanda verdi ablan. bende geçen perşembe başladım diete 3 kilo verdim. arada kaçamaklarımda oldu :kedi:
canım senden bu sarımsak cevizimi suya koydun arkdaşın dediği gibi ? 1 haftada 3 kilo çok güzel çünküüü
herkese günaydın
şekerler artk evde kalmaktan korkmuorum
akşam arkadaşla konuşuduk nese hiç alan olmazsa ben alrım dio
tabi bu normal arkadaşça bişi diildi sanırım ama ben şakaya vurdum
ay bide rüyamda nişanlanıom gördüm
saat olmuş 7,30 benim daha hiç bişiyim olmamış
saçım iğrenç oldu sora
makyajım öle
elbisemi giymemişim
herşey eksikti
hep onlarla uğraştım
acep ben evlencemmi yaw:S
ben evlenirsem zaten herkes evlenir
ama belkide evlenirim
eda gibi bijolojik saatim gelmeden
canım sen hıcccc merak etmeee sen evlenırsın ben yıne bekar kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3kalırımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım spor yapıcam ama bir kaç kilo gitsin öyle yerimsenibendiyetin ayrıntılarından bahsetmiycek misin burcu? spor yapıyo musun mesela?
özel bisiler uyguluyo musun? sırnaşık şey
burcu süpersinn
kuzucum görmedimmm yerim ağzını bende özledim seni cnmmm
niye kimse yazmıo die sordun ya he onu bilmiom dedim
Burcişşşkom, :1shok:vaaaaooooooovvvvv:1shok: diyorum başka da bişey demiyorum kaydirigubbakcemile3
canım sen hıcccc merak etmeee sen evlenırsın ben yıne bekar kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3kalırımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay elektrikli sobayı yaktım biraz çok üşüom benn
hehehehe
fazla kiloları itinayla kabul edebilirim
sen marmaristesin ben balıkesir kuzumşaka yapıyorsunnn :1shok: ne sobası kız ben sam kapı açık ip askılıyla oturuyorummm akannehir
al benimkileri al benimkileri all benimkileriiiiii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Arsiii bu mevlüt olayı nedir? sizde bi gelenek mi? nasıl birşey merak ettim?_
bizimde yaptırmamız gerekiyor mu?
bizim burda ölünün arkasında nmevlüt okutulur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?