amin nihalcim inşallah yüzümüz güler artık
mandalinnnn geçmişi okurken yeni gördüm ne kaa düşünceli eşin var çok imrendim vallahi benimki yapmaz gibime gelio böle şelerAllah bozmasın nazarlardan korusun sizi canım
ben ctesileri çalışmıyom ertesi gün pazar benim için daha rahat olur
sen de 1 kasım yap kızzz yine aynı olsun mevlütümüz de
tavuklu pilav+ayrın+tatlı
başka bişi olmaz zaten mevlütte ne vercen
limon ye sandoz iç
arsicim güle güle yarın göraüşürüz
arsi hayatım bayyyyyyyyyyyyy
kocişin bikaç süprizini bozsamda herşey harikaydı.
Aaaayyyy bugün ne keyifli bigündü yaaa hergün doğumgünü olsaa zemuszemus
günaydın kısçelerrrr
siz böyle anlatınca beni merak sardı acaba kociş bana ne yapacak diye
aslında pekde istemiyorum bişe yapsın
çünkü ben ona yapamadım
balayından geldiğimiz gece doğum günü başladı
ertesi gün beni anneme bıraktı o işlerini halletmeye gitti
sonra geldi aldı eve gittik uyuduk
evde kalıp bişi yapmayı çok isterdim ama malum o zaman tektik binada korkardım + evimiz biraz mahrumiyet bölgesi idi akannehir
şimdi o bana yaparsa çok mahçup olurum
geçenlede telafi edim diye düşündüm o günü bu sefer dalga geçer benle seninki yaklaştı ondan yapıon dimi diye :roflol::roflol:
buyrunnnnnnnnn
sarımsak ceviz formülü nedir? paylaşırsan sevinirim
bi de her sabah uyandığında bir bardak ılık su mümkünse içine birkaç damla limon ve bir tatlı kaşığı bal, eğer yoksa sadece ılık su iç,
faydasını gören çok kişi biliyorum bende bunu yapmaya başladım
oturarak çalıştığımız için hareketsizlikten oluyo bence, hergün 50-100 mekik çekmeye çalışıcam,
ara öğünler içinse, meyve ve yoğurt getiriyorum evden buyrunnnnnnnnn
karalahanacim 1 paket galeta veya grissini bir tencere dolusu nohuta, 1 saat fazladan uyku 1 dilim pastaya bedelmis. Kizkardesim dietisyene basladi hep galeta grissini yerdi doktor kesinlikle yasaklamis onun yerine ekmek ye demis ve diet bisküviler tamamen kandirmacaymis bilgin olsun canım
kocişin bikaç süprizini bozsamda herşey harikaydı. Dün gece esas hadiyemi aldım çoook sevindirik oldum. Çoktandır vitrinde bayıla bayıla ağzım açık baktığım çok pahalı diye alamadığım gecelik takımını almış canım kocam. :asigim:
sabahta epi börtdeyy tuu yuu diye uyandırdı beni sonracıma işe gittik birlikte
Benim içim kıpır kıpır doğumgünü çocuuyum diye :)
öğleden sonrada erken çıkalım izin al didi ben zaten bekliyorum herşeye hazırım daha önce hiç gitmediğimiz güzel bi yer ayarlamış oraya emeğe gittik sonracıma eve geldik. Sonraacıııma bana mutfağa gelme sakın canım dedi, anladım hemenik hiiiç bozarmıyım elinde pastayla girdi içeri. :):) birde hepibörtdey şarkısını çalan mumluk almış çok komik bişeydi bi dilekte ona tuttum üfledim :) sonracıma ben bitti derken bide çikolata tarif kitabı (çikolata manyağı olduğumdan) ve çok şirin kırmızı kahvaltılık gibi bişi almış..Onlarda bunlar .. opuyorumnanaktan Herşeyede minik notlar yazmış :asigim:
ve buda çiçeğim
bide ayrıntılar var ama oralara girmeyeyim hiç.. yerimseniben
kız napalım, tapu-koca-sürpriz deyince, mont lafı ağzımızdan çıkıveriyo, elimizde değil yani :)))) güdü oldu güdüüüü, iç güdüallah sizi ne etmesin... :roflol::roflol::roflol: kocişimin montu olay oldu :roflol::roflol:
kocişte dyorki aşkım her gydiğimde senin içinde olduğun zaman aklıma gelecek :kedi:
canım şimdi akşamdan bir bardak suya bir diş sarımsak ve ceviz içi koyuyor.
onlar bu suda sabaha kadar bekliyor.
sabah kahvaltıdan önce bu suyu içiyor cevizi yiyor sarımsağıda yutuyor hap gibi.eğer sarımsağı öle bütün yutamazsa işte ikiye üçe bölüyor.
şimdi kokusu olmaz mı dersende sarımsak bütün olduğu için hiç koku yapmıyor.
ablam çok kilo verdi.
biz buna bağlıyoruz.
ben sabah aç karna içemem bende bu formülü sabahtan suya koyup akşam içerek deneyeceğim.
diyet bölümündede konusu var ordanda takip edebilirsi.
hem kilo vermek hemde saçlarım için içmek istiyorum sarımsağı işte bir taşla iki kuş gibi bişiy...
yoğurdu bende severim.
bende alayım bari meyvelilerden burda acıkınca atıştırayım...
kız napalım, tapu-koca-sürpriz deyince, mont lafı ağzımızdan çıkıveriyo, elimizde değil yani :)))) güdü oldu güdüüüü, iç güdü
e kocişin doğrsu söylemiş, napsın adam, başka türlü bakamaz o monta artık opuyorumnanaktan
canım şimdi akşamdan bir bardak suya bir diş sarımsak ve ceviz içi koyuyor.
onlar bu suda sabaha kadar bekliyor.
sabah kahvaltıdan önce bu suyu içiyor cevizi yiyor sarımsağıda yutuyor hap gibi.eğer sarımsağı öle bütün yutamazsa işte ikiye üçe bölüyor.
şimdi kokusu olmaz mı dersende sarımsak bütün olduğu için hiç koku yapmıyor.
ablam çok kilo verdi.
biz buna bağlıyoruz.
ben sabah aç karna içemem bende bu formülü sabahtan suya koyup akşam içerek deneyeceğim.
diyet bölümündede konusu var ordanda takip edebilirsi.
hem kilo vermek hemde saçlarım için içmek istiyorum sarımsağı işte bir taşla iki kuş gibi bişiy...
yoğurdu bende severim.
bende alayım bari meyvelilerden burda acıkınca atıştırayım...
canım ben sana dün yorum yaptım aa görmedin herhalde .tekrardan kutlayayımda yazmamış gibi olmayayım...
öyle bir oturuşta yemiyorum aralarda taş çatlasın bir tane falan öle kendimi oyalamak için oda...
resimleri göremedim.
ilk önce yazayım sonra gidip bakacağım,ee onların yorumunuda sonra yaparım artık.
mandilinciğim tekrar tebrik ederim canım.hayırlı yaşların olsun inş.
Rabbim bu mükemmel eşleri başınızdan eksik etmesin hiç birinizin...
esmoşum,kuşum,sefkilim(biraz yamışayım)opuyorumnanaktan
tesettür topikine gel kuzum dün ve bugün ekledim ,bide albisemide koydum ordan bakabilirsin...
senin bu dediğin formülü tansiyon hastalarına veriyor doktor.. vede kilo verdirdigini bende duydum..
ilk duyunca biraz saçma geliyo yani sarımsak ve ceviz suyumu çıkıarıyormukiii amaa işte verdiriyomuş kilo... duydum bende denenebilir..
Ya kızlar ben şu mont olayını merak ettim insaf edin bak 21 gün felan yoktum okumadım bilmiyorum, link verin yada anlatıverin yaaaaa:sinifsinif:
bilmemki burcucukkk
bende bilmiom mont olayını yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?