Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandalinnnn geçmişi okurken yeni gördüm ne kaa düşünceli eşin var çok imrendim vallahi benimki yapmaz gibime gelio böle şeler Allah bozmasın nazarlardan korusun sizi canım

Şeniz canım tenk yu.
hiiiiiç öyle deme canımcım dur sen gelsin zamanı bak gör o zaman neler olacak. opuyorumnanaktan keşke hergün olsa diyor insan :):)

keşkeee mandalinim ama ilk doğumgünümü sewgiliyken unutmuştu eşim ayrılıodum ogün az kalsın ahh ahh ne günlerdi ne koşmuştu peşimden :)

günaydın kısçelerrrr

annem gelsin ayarlayabilirsek neden olmasın
nikah düğün aynı
mevlüt aynı
bebek aynı olacak inşallah
bebe mevlütünüde aynı yaparız kız :roflol:

arsicim güle güle yarın göraüşürüz

Şeniz

arsi hayatım bayyyyyyyyyyyyy

Şeniz

kocişin bikaç süprizini bozsamda herşey harikaydı.

süper bi günmüş mandişim
sevindim senin adına
heleki o çok istediğin hediyeyi alması tam süper olmuş
bende çok beğendim banada sen alsana delikafadulden
iyi gecelerde giy inşallah :jeyyar:
çiko kitabın çiçeğin kırmızı çerezliğinde harika hepsini iyi günlerde kullan
güzel mutlu günlerde çiko yap kocacıkına

siz böyle anlatınca beni merak sardı acaba kociş bana ne yapacak diye
aslında pekde istemiyorum bişe yapsın
çünkü ben ona yapamadım
balayından geldiğimiz gece doğum günü başladı
ertesi gün beni anneme bıraktı o işlerini halletmeye gitti
sonra geldi aldı eve gittik uyuduk
evde kalıp bişi yapmayı çok isterdim ama malum o zaman tektik binada korkardım + evimiz biraz mahrumiyet bölgesi idi akannehir
şimdi o bana yaparsa çok mahçup olurum
geçenlede telafi edim diye düşündüm o günü bu sefer dalga geçer benle seninki yaklaştı ondan yapıon dimi diye :roflol::roflol:

Aaaayyyy bugün ne keyifli bigündü yaaa hergün doğumgünü olsaa zemuszemus

buyrunnnnnnnnn

Yavru kuşlar günaydınopuyorumnanaktan

Dün pilav yapamadım yaaa, eve gittim aşkım makarna yapmış bende hiç bahsetmedim ağanın eline vurulmaz diye kaydirigubbakcemile3 inşallah burciş, hayatim, gamze karışımı pilavımı denicem bugün...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın güzellikler ,

aynaya baktığınızda gördüğünüz güzellik kadar güzel bi gün diliyorum herkese ....

ay bende geçmişi okuyacam diye biyandanda işler öğleni buluyorum ama neyseki bu gece coşupta 50 sayfa yazmamış 30 da bırakmışsınız , onada şükür erken bitti ....

ay valla evdeki modemi acilen düzeltip evden bakmam lazım yoksa bilemiyorum yakında işim olmayacak :roflol:

canım şimdi akşamdan bir bardak suya bir diş sarımsak ve ceviz içi koyuyor.
onlar bu suda sabaha kadar bekliyor.
sabah kahvaltıdan önce bu suyu içiyor cevizi yiyor sarımsağıda yutuyor hap gibi.eğer sarımsağı öle bütün yutamazsa işte ikiye üçe bölüyor.
şimdi kokusu olmaz mı dersende sarımsak bütün olduğu için hiç koku yapmıyor.
ablam çok kilo verdi.
biz buna bağlıyoruz.
ben sabah aç karna içemem bende bu formülü sabahtan suya koyup akşam içerek deneyeceğim.
diyet bölümündede konusu var ordanda takip edebilirsi.
hem kilo vermek hemde saçlarım için içmek istiyorum sarımsağı işte bir taşla iki kuş gibi bişiy...
yoğurdu bende severim.
bende alayım bari meyvelilerden burda acıkınca atıştırayım...

canım ben sana dün yorum yaptım aa görmedin herhalde .tekrardan kutlayayımda yazmamış gibi olmayayım...
öyle bir oturuşta yemiyorum aralarda taş çatlasın bir tane falan öle kendimi oyalamak için oda...

resimleri göremedim.
ilk önce yazayım sonra gidip bakacağım,ee onların yorumunuda sonra yaparım artık.
mandilinciğim tekrar tebrik ederim canım.hayırlı yaşların olsun inş.
Rabbim bu mükemmel eşleri başınızdan eksik etmesin hiç birinizin...

esmoşum,kuşum,sefkilim(biraz yamışayım)opuyorumnanaktan
tesettür topikine gel kuzum dün ve bugün ekledim ,bide albisemide koydum ordan bakabilirsin...

allah sizi ne etmesin... :roflol::roflol::roflol: kocişimin montu olay oldu :roflol::roflol:
kocişte dyorki aşkım her gydiğimde senin içinde olduğun zaman aklıma gelecek :kedi:
kız napalım, tapu-koca-sürpriz deyince, mont lafı ağzımızdan çıkıveriyo, elimizde değil yani :)))) güdü oldu güdüüüü, iç güdü
e kocişin doğrsu söylemiş, napsın adam, başka türlü bakamaz o monta artık opuyorumnanaktan

senin bu dediğin formülü tansiyon hastalarına veriyor doktor.. vede kilo verdirdigini bende duydum..
ilk duyunca biraz saçma geliyo yani sarımsak ve ceviz suyumu çıkıarıyormukiii amaa işte verdiriyomuş kilo... duydum bende denenebilir..

Ya kızlar ben şu mont olayını merak ettim insaf edin bak 21 gün felan yoktum okumadım bilmiyorum, link verin yada anlatıverin yaaaaa:sinifsinif:

:kedi: yerim senin içgüdünü :roflol:

lahanamm bende KK da başlığı vardı onun bir ara birinden bahsediyordu çok vermiş falan. sırf koku yapar diye denemedim. ama yapmıyor diyorsan deniyim. hemde bütün gün evdeyim koksa bile kociş gelene kadar geçer. sorması ayıp kaç kilo ne kadar zamanda verdi ablan. bende geçen perşembe başladım diete 3 kilo verdim. arada kaçamaklarımda oldu :kedi:

denemekte fayda var lahanam a.s. tşkler

Ya kızlar ben şu mont olayını merak ettim insaf edin bak 21 gün felan yoktum okumadım bilmiyorum, link verin yada anlatıverin yaaaaa:sinifsinif:

bak şimdi kuzucuk ;
bizim nikah ve çıkma yıldönümümüzdü ayın 10 unda.
bende kocişe süpriz bir kahvaltı hazırladım kalplerden oluşan sabah yatağa götürdüm. akşam içinde şöyle plan aptım. ona bir mont almıştım. rüzgarlık yağmurluk cinsi. üstüme hiç bir şey giymeden onu giydim. altımada siyh jartiyer altına topuklu ayakkbı :kedi: onu diyo bu kızlar iştee :kedi:
bilmemki burcucukkk

dün seni ne kadar özlediğimi yazdım ama görmedin herhLDEE :umursamaz:

neyi bilmiyon annem Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…