Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

yardıma gelirmisin bana
şeker verrim sana

pazar günü nişano var

:hulya:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben yerim senin öpücükünü
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

pufi foto yok mu hiç

Ya var canım var, ama şimdi aldığım aptal bir haberle çok az var..
.
Düğünde bi arkadaşımız sürekli bizim fotoğrafımızı çekti ayrıntılı ayrıntılı, başkaları da çekti de esas fotocu oydu, ama hafıza kartını kaybetmiş yaaaa deli oldum deli, yani çok az fotom var anlayacağınız, stüdyo fotolarımı ve evimin fotolarını çekip göstericem size...

Ama çok sinirliyim yaaa gitti güzelim resimler, en çok istediğim şeydi düğünümde bolca resim olması ama işte yine olmadı yine olmadı !!!!

he arsi çift olmuş sorry

benim de sevgilim ofiste bugün
çok yazamıyorum
arada yarım saat kaçtık avizelerimizi aldık

pıtır sana iyi haberim var

avizeler de kaçtı gçımıza

yaaaaaaaaaa ühühühühü yeşillik yok diye kısır yapamadım çıkmak zor geldi valla amaaa

çiğ köfte demeyin banaaaa bizim buralardakiler hiç güzel yapamıyo, izmitte ne yerdim yaa, düğüne giderkende hep o hayalle gittim ama yiyemedik maalesefff aklımda kaldıı..

Gamzeee o dolmalar ne öyleee :1shok: ellerine kollarına sağlıkk, acıktım valla yaaaa

Arsii hamile hamile yorcan gamzemizi cık cık cıkkk

bu arada sulfatım bikaç gün giremediğim için görmemişim kusura bakmaa, doğum günün kutlu olsunn nice mutlu yaşlara inşallahh.. ve ve ve vee eşin ne güzel sürprizler yapmış yaa Rabbim nazarlardan saklasın başlığımızın bütün gelinleri eş bakımındna çok şanslı. Bizede nasip eder inşallahh böyle mutlu huzurlu yuvaları :Saruboceq:

he arsi çift olmuş sorry

benim de sevgilim ofiste bugün
çok yazamıyorum
arada yarım saat kaçtık avizelerimizi aldık

pıtır sana iyi haberim var

avizeler de kaçtı gçımıza

yyyaaaa canım çekti hepsinden midye, kısır, çiğ köfte, etli sarma,lmaz:

neyseki akşam gün var menü de de mercimekli köfte:teytey: varmış bir önce akşam olsa da gitsek

çiğköfteyi benim aşkım çok güzel yapar söylemesi ayıp, insanın elinin altında böyle bir hazine olması da çok güzelmiş canımmmm :1hug:

ellerine sağlık burcu enfes görünüyor

gamze senin de ellerine sağlık..

eda ne kadar bayıldın nan avizelere... foto eklesene bakalım

pufi üzülme canım yaa... topla bakalım olan fotoları... eminim yeterince vardır.. sağlık olsun de gitsin.. düğünün güzeldi ya önemli olan o

ahanda bu avizem

bi de çiğköftede babamın ve annemin üstüne yoktur yoğuran
parmaklarınızı yersinizcokacimcoook

işteee sarmasını az önce bitirdiğim etli yaprak sarmalarım. yarın anneciğim geliyor da hazırlık yapıorum
hamileyim diye formdan düşmedim heeeeee

off bu ne ya...

ay çok sevrim ben yaprağın hr türlüsünü...

ellerine sağlık

Son düzenleme:
oha burcu süper

tek başına anca bu kadar :kedi:
biz evde annem yoğururdu ben keserdim kardeşim kıymalardı birlikte kapatırdık...
şimdi tek başına hepsini yaptım topu topu 2 hamurdu ve 3.5 saat sürdü kafamçokkarıştı
ama inceydi ve çok lezzetli olmuştu...

canı çiğ köfte isteyen kuzucuklar

KOMAGENE diye bi çiğ köfteci var birsürüde şubesi var türkiyenin bi çok şehrinde web sitesinden bulup sipariş verebilirsiniz ,Komagene istanbulda sürekli yediğimiz aldığımız biyer sanırım diğer şehirlerdede güzel yapıyolardır.... bilgilerinize yerimseniben

ay karalahana

benim içim fesat
yazdığn mesajı düzelt allah aşkına sırnaşık şey

:mymeka: kocalar unutsa basının etını yerık demı
ben yıyom valla zemuszemus
bı takmasın yolaırm anında
halamı arayıp rapor bılem alıyom

söz ettık nışan olcak dıe
sımdık kararsızız daha aılemde gerek yok dıo düğün daha erken olur dıo
ama gelıp konusmadılar
ay sonundan sonra ınş
eğer yapmazsak ne zmn olcak ya
sımdık mı takalım nasıl
aldık eve getrdık taktık öle mı
anam gormedı benı sözde nışanda görsun ıstıyom ee onlar olursa nışan olcak mecbur:bbo:

aferım yazma sakın ha bak öle

benım beğendımde 900 tl ıdı
erkek olana almazsak 450 tl
acep dıom evlenınce mı alsak
ya alamazsak:gitme:

ay karalahana

benim içim fesat
yazdığn mesajı düzelt allah aşkına sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…