Eveeet canım çok keyifli bi gündü Şeniz Kocişkoma da
Bu arada burda olsan keşke. Benim kardeşimin çiğ köfte dükkanı var. Ama etsiz süper bi lezzet cokacimcoook
Şeniz
bak o zman şöyle yap doğum günün yaklaştıkça hatırlat ona. Sanki beklenti içinde olduğunu anlasın. Sonracıma zaten senin mutlu olacağını bileceği bişeyi bildiğinde içinden geldiği gibi yapacaktır. İrkek bünyesi bizim kadar değer vermeyebiliyo detaylara onun üçün harekete geçirmeye çalış gülaycımcım opuyorumnanaktan
Pitircim sagol kuzum...
Kimse tarifi veremedi...
Bende normal kek yaparim.... :sinifsinif:
Hadi görüsürüz...
ne kadar güsel yaaaaaaaa maşallah eşlerinizee
yaa insanın canı ne yoksa onu çekiyo heralde.
Bende kaç gündür midye midye diye kudurdum yine şöyle online midyesci olsa sipariş etsem gelse hemen :1rolleyes: aahh nerde o günler...
bizim ankarada 2 yer var satan birinde genellikle ^taze bitti abla^ diyorlar öbürüde içine fıstık koyuyor hiç sevmirem. Haa bide migros satıyo yıllanmış gibi bayat onlarda.
Ay ne söylendim haaa param olsun midyeci zinciri açaçağım hee laelaelaelaelae
ay sulfatcim alintidan gördüm anlatiklarini...
esin ne kadar düsünceli bir insan :) hem evlenmeden önceki gelenegi devam ettirmis hemde yeni ailenle kutlamissin bence cok güzel bir düsünce...
hediyelerinde cok güzel... mutlulugunuz hep böyle devam eder insallah
ahh sulfattttt ahh canımı alaydınnn oyy oyyyyy ölmüşemmmmm :çok üzgünüm:
Yaaa bişi dicem az önce burcuya dediğim dükkanda aynı zamanda midye de var :tomato: Hatta sen diyince canım çekti kardeşime diyem de getirsin baricokacimcoook Fıstıklı nasıl oluyor yaaa ııııyyyyyyyyy
aıme bende yok bılmıyom cnm maalesef
sulfat:jeyyar: nan ne öle süprısler neyım
maasallah bu ay süprıs ayı sanırım
ayakkabılarını cok beğendım ya
güle güle gıy
kızzzzzzz sen beni kudurtcan mı burdaklava: klava:
bide söliimde getirsin diyo :dilcikar:
dolmalar konulan fıstık varya ondan koyuyorlar aman angaralı ne bilsin midye dolmayı anca o kadar yapıyolar işte..
:sinifsinif: ama çok komik yazmıştınn :umursamaz: tamam gülmüyorum ozaman mafoldumben
Ayyy akşama misafirim var arkadaşım ve eşi gelcekler. Sinayın evi gibi oldu benim ev de :tomato:
Angaraya gelip çayımı içersen alırım yoksa almam ıhhh :dilcikar:
Çoook teşekkür ederiim balım.
Kız Allah iyiliğini versin ami hiç gülceğim yoktu. Kendininki yaklaştı diye heee :roflol::roflol:
Daha çok var ama seninkine doğum günü telafisi değilde normal bi süprizmiş gibi bişi yapabilirsin. Tabi akşam olmasını sabırsuluklla bekleyeceği bişilerde olsun içinde sabahtan sölersin 
bayılıyorum cıg kofteeye valla gecen amcam almıs yedık bı guzellhiç sevmem ben çiğ köfte
onun yerine mercimek köftesi daha ii
Sağol canımcım Şeniz
Yaaa bişi dicem az önce burcuya dediğim dükkanda aynı zamanda midye de var :tomato: Hatta sen diyince canım çekti kardeşime diyem de getirsin baricokacimcoook Fıstıklı nasıl oluyor yaaa ııııyyyyyyyyy
Amiiinnnnnnn canım çok teşekkür ederim. Evet öyledir benim aşkım :asigim:
Ayyy kıyamam ben sana yaaa :1hug: İzmire geldiğinde kardeşimden isteteyim de yeee bol bol
ahaaa aynı ben işteee:roflol:gülaycım canım herkesin yapısı birbirini tutmuyor canım.
bunların sörpriz yapan kocaları numune he...
bende valla alınır yada takar mıydım bilmiyorum.
insan tabi kutlansın hatırlansın ister .
oda başka şekillerde gösteriyordur eminim canım...
iyiki şimdi yemek yedimde karnım tok.
ben size gösteriridim çğ köfteden bahsetmeyi.
pisler ne olcek...
burda çiğ köfte bağımlısı var haberiniz yok.
aynen nasıl cigara istiyorsa canım öle krizim tutuyor bazen...opuyorumnanaktan
iyi gül
ben ağlim ama hıh
banada kayınvalidemler ve eşimin eski patronu
ne yapsam ki :)
tarhana çorbası
izmir köfte
pilav
zeytinyağlı dolma (kaynanamdan)
salata
tatlı yerinede pasta (kaynanamın geçmiş doğum günüsü için)
gelirim içerim Şeniz
iyiki şimdi yemek yedimde karnım tok.
ben size gösteriridim çğ köfteden bahsetmeyi.
pisler ne olcek...
burda çiğ köfte bağımlısı var haberiniz yok.
aynen nasıl cigara istiyorsa canım öle krizim tutuyor bazen...opuyorumnanaktan
Ayy sen de izmire geldiğinde sana da midye ikram edeyim yerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Evet bilememişler baksana ııııııııyyyyyy diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?