ay karalahana
benim içim fesat
yazdığn mesajı düzelt allah aşkına sırnaşık şey
ellerine sağlık burcu
japonların mantılarına benzemiş (gerçi onlar daha büyük oluyo ama ) çok lezzetli görünüyo ,,,
dolmalarda çok lezzetli görünüyo seninde ellerine sağlık en becerikli en yeni anne :CüvCüv:
:roflol::roflol::roflol:
benim içim fesat değil ama okuyunca benimde aklıma geldi çünkümm
bigün bi arkadaşımla msnde yazışıyorduk
yemeğe gidicem dedi ne yemek var dedim yaprak sarma dedi ama p olmadan iki r ile
ve erkekti
sonra aylarca benle konuşamamıştı :roflol::roflol:
kız daha ne olsuntek başına anca bu kadar :kedi:
biz evde annem yoğururdu ben keserdim kardeşim kıymalardı birlikte kapatırdık...
şimdi tek başına hepsini yaptım topu topu 2 hamurdu ve 3.5 saat sürdü kafamçokkarıştı
ama inceydi ve çok lezzetli olmuştu...
kommagene adıyaman/kahtada bulunan tarihi nemrut dapındaki heykelleri yaptıran kralın adıdırcanı çiğ köfte isteyen kuzucuklar
KOMAGENE diye bi çiğ köfteci var birsürüde şubesi var türkiyenin bi çok şehrinde web sitesinden bulup sipariş verebilirsiniz ,Komagene istanbulda sürekli yediğimiz aldığımız biyer sanırım diğer şehirlerdede güzel yapıyolardır.... bilgilerinize yerimseniben
kendi aranızda sakin bi tören yaparsınız:mymeka: kocalar unutsa basının etını yerık demı
ben yıyom valla zemuszemus
bı takmasın yolaırm anında
halamı arayıp rapor bılem alıyom
söz ettık nışan olcak dıe
sımdık kararsızız daha aılemde gerek yok dıo düğün daha erken olur dıo
ama gelıp konusmadılar
ay sonundan sonra ınş
eğer yapmazsak ne zmn olcak ya
sımdık mı takalım nasıl
aldık eve getrdık taktık öle mı
anam gormedı benı sözde nışanda görsun ıstıyom ee onlar olursa nışan olcak mecbur:bbo:
aferım yazma sakın ha bak öle
benım beğendımde 900 tl ıdı
erkek olana almazsak 450 tl
acep dıom evlenınce mı alsak
ya alamazsak:gitme:
heheheh diyememdelikafaduldennedne düzeltçekmişimyasakkelime
ay ama baştan yazdım
:1shok:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy o nerden aklına geldi öldüm gülmekten
kız ben de anlamadım -tatlicadiarzu-eda bugun ne dıye çift çift yazıyon nan anlamıyok mu
mıçına kacan avızen hayrlı olsun
anamdan kalma gıbım
daha guzellerı vardır
ay avizelerimiz hakkaten çok şatafatlıteşekkür ederimm Şeniz
ayyy çok şatafatlııı :1shok:
sen diynce geri gidip okudum üstelik evvelden okumuştum ama hiç dikkatimi çekmemiştiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kızlar sizin kalbiniz temiz, arkadaşım şimdi iki tene resim gönderdi bakmak istermisiniz, ama güzel resimler değil yani ben beğenmedim güzel çıkmamışım fazla bişey de belli değil ama lafın üstüne geldi ???
Heee bu arada size önemli bir ayrıntıyı yazmayı unutmuşum...
Biliyormusunuz kına gecesinden sonra, düğün sabahı tam göğsümün üstünde yani straplezin bittiği yerde kocaman bir göz çıktı, kuaför ne yaptıysa kapatamadı oyle çıktım, allahtan stüdyo fotolorında fotoşoplandı ama diğer her yerde var...
Biliyormusunuz kına gecesinden sonra, düğün sabahı tam göğsümün üstünde yani straplezin bittiği yerde kocaman bir göz çıktı, kuaför ne yaptıysa kapatamadı oyle çıktım, allahtan stüdyo fotolorında fotoşoplandı ama diğer her yerde var...
esasen o kadar büyük değildi ama fotoda mı öyle çıktı kii :uhm:
çok yakından çektim yaa
ay karalahana
benim içim fesat
yazdığn mesajı düzelt allah aşkına sırnaşık şey
bence nikah günü takılır, hatta çok da güzel olur, nikah kıyılırken?
neden olmasın?
söz olduysa nişana ne gerek var tatlım?
bizim de nişan olmadı sözde söz yüzüğü taktık,
2hafta sonra falanda alyanslarımızı aldık kendi aramızda birbirimize yüzüklerimizi taktık :):asigim:
esasen o kadar büyük değildi ama fotoda mı öyle çıktı kii :uhm:
çok yakından çektim yaa
biz öduycez herseyı maalesef:gitme:
ne zmn alım ozmn
nerde takılsa uygun olurkafamçokkarıştı
havan batsın :dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sulfatım klavyem bazen böle şakalar yapıyor işte...
töbe töbe ben o kaaaa terbiyesiz bir kısçemiyim...
eda bu kadar aşikar etmeseydi kimsevcikler farketmemişti oysakikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arşi:roflol:
gözü olanın gözü çıksın
hadi ekle bakalım
kamera 6kilo fazla gösteriyor hesabı :roflol::roflol::roflol:
görmedm yawrim şimdi gördüm.
kociişimle ilgileniyordum daa:kedi:
şimdi dışarı çıkıyoruz çiğ köfte ısmarlıycak banaaaopuyorumnanaktan
ne var kızzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
hayatımm gittinmi canımmm yoksaaa
başladın gene antin kuntin işleree
sen yoksamm ayşe armanmısınn yoksaaa yoksaa
meşhur evli mankenlerden tülin şahinmisinnn
gerçi saraydan ünlü fatih çıktı benim bildiğim o da futbolcuu
kız yoksa onun eşimisinn
ay töbee töbeeeeeeeeee
kızlar bu hafta sonu alyanslarımızı aldık, tektaş ve bir de set aldık nişan için. resimlerini bulamadım. sadece setin bir benzerini buldum.onu ekliyorum. setin yüzüğü yok. diğerleri çok benziyor buna
ben bayadır yokum dimi topikte hatırlanmasam da olsunkaydirigubbakcemile3
bayadır çeyiz neyim almıyorum kızlar ya
geçen sarevin yerine gittim pikeler indirimde imiş 50 lira idi yanlış hatırlamıyorsam ama istediğim desen kalmamaış bitmiş.
Bikaç daha bakcam olmadı olanlardan bir tane alcam güzel görünüyorlar ama bitenler daha güzeldi
buarada d. günüm de 26 kasım:lepi:
songa hayırlı olsun canım ya setinde güzelmiş benzeri olsa da
ben de iki hafta önce nişanlandım kızlaropuyorumnanaktan
Aaaa evet bak bunu düşünmemiştim Şeniz
Amaaaa hem adımı vercen diyon hem de başkasının adı olcak diyon :çok üzgünüm: Dalga mı geçiyon kız sen benle :mymeka:Sen adını söylememi istemezsen tben hiç söylemem merak etme kuzucum
arkadaşlar erkeğe saat nişandamı takılır yoksa düğündemi takılır ?
Aman ALLAHIMMMMM... 1 milyon 900 bin kez tıklanmış mııııı... 9623. sayfa mııııııı akannehir :1shok: şoktayımmm.. evlendim evleneli buraya giremez olmuştum.. bıraktığımdan beri daha da artmış takılan kişi sayısı çok mutlu oldummm.. :)))
kocişin bikaç süprizini bozsamda herşey harikaydı. Dün gece esas hadiyemi aldım çoook sevindirik oldum. Çoktandır vitrinde bayıla bayıla ağzım açık baktığım çok pahalı diye alamadığım gecelik takımını almış canım kocam. :asigim:
sabahta epi börtdeyy tuu yuu diye uyandırdı beni sonracıma işe gittik birlikte
Benim içim kıpır kıpır doğumgünü çocuuyum diye :)
öğleden sonrada erken çıkalım izin al didi ben zaten bekliyorum herşeye hazırım daha önce hiç gitmediğimiz güzel bi yer ayarlamış oraya emeğe gittik sonracıma eve geldik. Sonraacıııma bana mutfağa gelme sakın canım dedi, anladım hemenik hiiiç bozarmıyım elinde pastayla girdi içeri. :):) birde hepibörtdey şarkısını çalan mumluk almış çok komik bişeydi bi dilekte ona tuttum üfledim :) sonracıma ben bitti derken bide çikolata tarif kitabı (çikolata manyağı olduğumdan) ve çok şirin kırmızı kahvaltılık gibi bişi almış..Onlarda bunlar .. opuyorumnanaktan Herşeyede minik notlar yazmış :asigim:
ve buda çiçeğim
bide ayrıntılar var ama oralara girmeyeyim hiç.. yerimseniben
kızlar pazar günü nişanlımla sahilde gezerken kolye aldı nişanlım.
bikaç parça da evimize bişeyler aldık birlikte alışveriş etmek süper bişey
cuma günüde bundan alıcaz.
komidinin üzerine koymak istiyrm değişiklik abajur niyetine
ayy kızlar nutella aldım şimdi kk dann
ama benim gözüm kirazdaydıı
kiraz zamanı geçmiş
inş biri satar dakaparım bitaneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?