Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın çeyis zilloşlarıo...

pardın

hadi hayırlısı olsun canım
3 tanesi 300 mü? ay o kadar az mı tutuyo ya :sinifsinif:

günaydın kısçelerrrr
annem gelsin ayarlayabilirsek neden olmasın
nikah düğün aynı
mevlüt aynı
bebek aynı olacak inşallah
bebe mevlütünüde aynı yaparız kız :roflol:

valla ne güzel herşeyimiz aynı olur işte Şeniz

ben doğadan'ın yeşil çay'ını seviyorum

ilginçç :)
evet biri daha demişti gelinlik giyiliyor diye
kız parpalim senmiydin o biri :)))

hayatım kısçem düğündaşım ne giyecez annem :kedi:

ben jartiyerin üstüne mont giymeyi düşünüyorum :roflol: :roflol:

töbe töbeeee :Saruboceq:

hey maşallah kocalara gellll
ne kadar güzel canımcım, Allah bi ömür bu sürprizli günlerinizi devam ettirsin
bizim de bugün 4. ayımız ama bi cacık olmaz şimdiden söyliyim.
ya da en fazla kutu içinde bi gül nice aylara yıllıra aşkım sonra gülü aldık ya düdüklüde nohut yapmak mecbur :roflol: :roflol:

işteee sarmasını az önce bitirdiğim etli yaprak sarmalarım. yarın anneciğim geliyor da hazırlık yapıorum
hamileyim diye formdan düşmedim heeeeee

ay gamze yaaaaaaaaaaaa nası canım çekti anlatamam, yapmasını da beceremem netcem şimdi ben senağlama
elimi uzatıp alasım geldi valla

abartmayın yeter :mymeka:

ya kızım sende ne kısmetsizsin :sinifsinif: nese boşver artık yapcak bişi yok. dua et de kartı bulsun, yasin ve ayetel kürs-i'yi oku canım

ya izmit deyince aklıma geldi

ben bi ara bi tiyatroda yönetmen yardımcılığı yapıyordum. ve turne kapsamında kocaeli'ne gelmiştik. kocaeli'nde KOMEK'in yeri miydi böle cadde de belediyenin yeri de olabilir hatırlamıyorum bi salon vardı. Oraya oyuna gitmiştik. o caddede köşede bi iskenderci vardı ve inanılmaz güzel bi künefesi vardı. yemeye doyamamıştım. valla imkanım olsa gider yine yerim cokacimcoook

benımkı ayırıyo
onlarla düğün etcez
kuafor resım araba susleme damatlık gelınlık kınalık bındallı falan fılan
eşyaları takstle alıp
takıları bozdurup oduycez
sanırım sonra alamayız
ıkı taraf bı araya gelınce nışan olur ozmnda
elbıse ve takı almak sart olur
en ıyısı nıkah gunu ama işte ne ara takılcak-tatlicadiarzu-

ay edacım senin annen baban yapıyo biz ne edek

eminim komagene halt etmiştir sizinkilerin yaptığının yanında ama .....

mecbur adıyamanlı komageneye kaldık

demin kızlar diyodu buralarda yok diye bu köftecininde çok şuıbesi varya hani belki yakınlarında vardır diye dedim güzelim sitesinden bakın diye yerimseniben

bu arada sölemicenmi cici avizelerine ne kadar bayıldığını hımmmmm CADIARZU

burcuuu mantı süper :lepi: bizde böyle yaparız mantıyı üçgen üçgen, böle alışmışım bende o başka türlü kapanan miniklerden yedimmi doymuyorum naniknanik ellerine kollarına sağlıkk

böcükk, bizim kuzenlerden biri de nişanda taktığı alyans sağ elinde duruyo, nikahta başka alyans almışlar onuda sol eline takmıştı iki alyansı var, ama onlar düğüne çıkmadan takmışlar özel bişimi yaptılar bilmiyorum gelin odasında otururken abimle bi baktım ahaa iki elindede var, şaşırmıştım :) annenler görsün istiyosun işte annenler geldimi aileler toplanıp konuşçak ya o zaman takıverseniz olmazmı?

hayatım düdüklüde nohut yapmak mecbur mu allasenı:roflol:
sen bı cıceğe verıyon demek:roflol:

alcacık alcacık damlar bedaavaya gıttı bzım ......lar

kız daha ne olsun
mis mis
ellerine sağlık

gamze senin de ellerine sağlıkkkkk

bir sen beğendin edaa bir gel evime ne mantılar baklavalar açıcam sanaaa
diğerleri avcunu yalasınnn :dilcikar:

burcuuu da duymuo ii mii :sinifsinif:

pufimm ekle resim merak ediozz

ne dedin de duymadım kuzucum ?

hee yaa biz beğendik yedik gittiiiiii :1hug:
amin canım yağ olmasın evett:roflol:

burcu
kamerayı bılıyrdum amme foto makınesını bılmıyordum
dımek oda şişman gösterıyo:roflol:

tekrar dıom ellerıne sağlık
:dilcikar: sağoll

bişi yok burcu nerdesin uyuyuon mu demiştim cevap vermeyince baardım kaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versinnn:roflol::roflol:
Hayatım acil mantımın fotosuna bak ve bir şeyler yazz kurtar benii şunların dilindenn :sinifsinif:
kıskandılar mantımı :1closedeyes:

hımm hani nikahtan sonra ayağa kalkıp duak falan açılıyo yaa, ayağa kalkınca yüzükleri takarsınız birbirinize, sonra duak açılır vee damat gelini öpeerrr vereliniortak

yok kız 2 taraftan kastım öle knd kndnize falan.
en fazla bi kek,börek yap bi küçük pasta falan tamam.
bi sürü insan çağır demedim yani..

sorma hayatım yaaa bende kalın kalın görünce bişi sanmıştım birinide eşimin patronları takmıştı pis kandırıkçılar çok üsüldüü eşim 14 ayar olunca hiç bişi etmio valla

Ya yüklenmiyo resimler yaaaa, ne buraya ne albüme((
Hayatim evet biliyorum çok kısmetsizim ben, şükür yinede napimmm:sinifsinif:

sülfat kahvaltı takımlarına dikkat et canım..magazada calısan kızın dediklerinden sonra biraz daha arastırmaya karar verdim..sırf porselen olan bi model bulmam lazım..

Amaaaan boşver canım nereye kadar giderse çok beğenerek aldım ama çatlarsa da çatlasın ne edem ki. Bizden kıymetli mi :kedi: Bence beğendiysen al gitsin

ben gamzenin yaprak dolmasın yorum ederken

yaprağın p sini koymayı unutmuşum,yani klavyem basmamış...

sulfatım haber verdi özelden ama ohoooooooooooooo

eda biz yetişene kadar reklam yaptı siteye:)

He valla allahtan kimse görmemiş yazayım dedim sana yazdım geldim eda uçmuş kaydirigubbakcemile3

Amiiiin canım. Sizinde nice aylara, yıllara inş. Şeniz Ayyy çok güldüm yaaaa yine düdüklüde nohut yapcak bi bahane çıktı :roflol::roflol::roflol
:

Bu sana :mymeka::mymeka: Kız beğendiğimi yazdım yaaa, hatta canım çekti diye buzluktan ben de hazır mantı çıkarıp yaptım dedim. Ooooo nerde burcu hanım uçmuş :mymeka:

pardın

ben jartiyerin üstüne mont giymeyi düşünüyorum :roflol: :roflol:

töbe töbeeee :Saruboceq:

bir daha gerçekleştireceğim fantezilerimi anlatmıycam sizeee:dilcikar:

burcuuu mantı süper :lepi: bizde böyle yaparız mantıyı üçgen üçgen, böle alışmışım bende o başka türlü kapanan miniklerden yedimmi doymuyorum naniknanik ellerine kollarına sağlıkk

heh beee çakkkkkk kaydirigubbakcemile5
deminden beri anlatmaya çalışıyorum dalgaya aldılar bei kuzucummm gel öpcem Şeniz

hımm hani nikahtan sonra ayağa kalkıp duak falan açılıyo yaa, ayağa kalkınca yüzükleri takarsınız birbirinize, sonra duak açılır vee damat gelini öpeerrr vereliniortak
bencede mantıklı kaydirigubbakcemile5

mantı mantı dediniz canımı çektirdiniz kalkıp buzluktan çıkardım dedin seninkini gördüm beğendim demeyince görmedin sandımm kızmaaa:kedi::1hug:

canım bizde misafire yaptığımızda bohça yaparız amaa kendimize böyle daha çok severiz. çünkü içi daha çok kıyma alır artı daha yumuşak olur sırf bu yüzden hiç sevmem fırınlanmışı. baş kısımları sert sert gelir bana. yoksa kolaya kaçmak değil inan. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…