nan ben olayı kacrdımm nolıyy
lahana ne dedı edaa ne dedı
günaydın çeyis zilloşlarıo...
günaydın kızlarrr
dün evin kirasını depozitosunu verdikk (gitti altınlarrrr) düğünde 3 kişi 14 ayar takmış sadece bende onları bozdurdum görende bişey sanar 300 lira tuttu 3 bilezik pofffffffffffffffffff
ama bugün nedense çok mutluyum yahuuu
günaydın kısçelerrrr
annem gelsin ayarlayabilirsek neden olmasın
nikah düğün aynı
mevlüt aynı
bebek aynı olacak inşallah
bebe mevlütünüde aynı yaparız kız :roflol:
süperrrr... yeşil çay ayrıyeten sıkılaştırıyo.. ama ben günde 1 bardaktan fazla içemiyorum bu aralar isee hiç içmiyorum... en son liptonun aldım sanki balık kokuyo liptonunki çaykurun tenekedeki çok daha güzel :))
bende yyeşil çaya aynen devam ediyim bari birde kepek ekmekk ayy böyle olunca gaza geliyorum ama benim geldiğim gaz 3 gün sürüyo 3 gün sonra diyeti unutuyorum kaydirigubbakcemile3
ilginçç :)
evet biri daha demişti gelinlik giyiliyor diye
kız parpalim senmiydin o biri :)))
hayatım kısçem düğündaşım ne giyecez annem :kedi:
Şimdi ben de dünümü anlatayım.
En son hatırlarsanız bi gece önce yemek ve sabah kocişin erkenden bana yaptığı kahvaltı sürprizinden söz etmiştim. Sonrasında da anneme gittim biliyosunuz. Meğer kociş beni oraya planlı yollamış onlar konuşmuşlar ve akşama doğru kocacık gelince bi anda bi doğumgünü pastası ve alkışlarla karşılaştım :dance: .
Böylece eskisi gibi doğumgünü pastamı ailemle ama aynı zamanda kocamla kesip yedik :1rolleyes:. Kalkmak üzereyken anneecim her zamanki gibi yicek bişey hazırlamış buzluk için. Hazırladığı yiyecekleri bi kutuya koydu ve bindik arabaya evin önüne geldik.
Evin önünde ben kutuyu aldım elime kociş dedi ben kapıları açayım benim elim dolu diye. Ben aheste aheste merdivenlerden çıktım içeri girdim ki kocacık elinde yine bi pasta iyiki doğdun yaşamım.... diyerek beni karşılıyor. Hemen fotosunu çektim delisin sen diyo kaydirigubbakcemile3 Eee ama az önce kestik doğumgünü pastasını dedim. Olsun evimizde yeni ailenle de kes istedim dedi. Yaşım kadar mum bulamamış idare et dedi kaydirigubbakcemile3
Sonra 2.kez dileğimi dileyip mumları üfledim. Pastayı kestim. Eve gelince üstümü değiştirmeden rahat edemiyorum ben bi üstümü değişeyim öyle yiyelim dedim. Yatak odasına gittim bir de ne göreyim yatağın üzerinde bunlar
Yanında da bi kağıt pastanın yanında da görünüyor kaydirigubbakcemile3
Koşup boynuna atladım hemen. Sonra pasta yedik annemden aldıklarımı yerleştirdim. Daha hiç içeri geçmemiştik oturma odasına girdim. Baktım ki orda da sehpanın üstünde kırmızı parlak bi kağıtla sarılmış bi kutu. Heyecanla açtım hemen içinde almayı uzun süredir düşündüğüm ve ertelediğim bişey. Annemin deyimiyle erkek ayakkabısı :1rolleyes:
Herşey bu kadar artık diye düşünürken benim kocam sürprizleri burda bitirmedi son hediyeyi de eliyle verdi. Ondan da yine istediğim bişey çıktı. Erkek ayakkabısı yerine bu sefer bi bayan ayakkabısı :roflol: ıkisini de ayakakbı almıcaktım ama bunları çok beğenmiştin dedi. Bu ayakkabıyı da ben daha önce beğenmiştim ama numarası yoktu. Kociş araştırmış başka şubelerden buldurmuş. Ama topuk kısmını çekmek aklıma gelmedi foto çekerken kaydirigubbakcemile3
Böyle keyifle uyudum bi geceden sonra canım kocam erkenden işe gitti ben de geç kalktım. Yüzümü yıkamak için banyoya gittiğimde baktım ki canım benim hala sürprizlerini devam ettirmiş ve minicik yapışkanlı renkli kağıtlara yazdığı notları yapıştırmış banyo dolabına. Ama onlar da bana özel artık eklemiyim :asigim:
Bu arada asıl hediyeyi de benimle alcakmış. Arkadaşımın düğünü ve kuzenimin nikahı var. ıkisinde de giyebilceğim bi elbise istiyorum. Bi h.sonu bakmıştık biraz bulamadım bişey. Ben beğenemedim diye de alamamış. Bu hafta sonu gidip bakalım elbisen de doğumgünü hediyen olsun dedi:sm_cool:
işteee sarmasını az önce bitirdiğim etli yaprak sarmalarım. yarın anneciğim geliyor da hazırlık yapıorum
hamileyim diye formdan düşmedim heeeeee
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben yerim senin öpücükünü
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
Ya var canım var, ama şimdi aldığım aptal bir haberle çok az var..
.
Düğünde bi arkadaşımız sürekli bizim fotoğrafımızı çekti ayrıntılı ayrıntılı, başkaları da çekti de esas fotocu oydu, ama hafıza kartını kaybetmiş yaaaa deli oldum deli, yani çok az fotom var anlayacağınız, stüdyo fotolarımı ve evimin fotolarını çekip göstericem size...
Ama çok sinirliyim yaaa gitti güzelim resimler, en çok istediğim şeydi düğünümde bolca resim olması ama işte yine olmadı yine olmadı !!!!
yaaaaaaaaaa ühühühühü yeşillik yok diye kısır yapamadım çıkmak zor geldi valla amaaa
çiğ köfte demeyin banaaaabizim buralardakiler hiç güzel yapamıyo, izmitte ne yerdim yaa, düğüne giderkende hep o hayalle gittim ama yiyemedik maalesefff aklımda kaldıı..
Gamzeee o dolmalar ne öyleee :1shok: ellerine kollarına sağlıkk, acıktım valla yaaaa
Arsii hamile hamile yorcan gamzemizi cık cık cıkkk
bu arada sulfatım bikaç gün giremediğim için görmemişim kusura bakmaa, doğum günün kutlu olsunn nice mutlu yaşlara inşallahh.. ve ve ve vee eşin ne güzel sürprizler yapmış yaaRabbim nazarlardan saklasın başlığımızın bütün gelinleri eş bakımındna çok şanslı. Bizede nasip eder inşallahh böyle mutlu huzurlu yuvaları :Saruboceq:
cnm kenara para ayırıp düğün zmnı alabilirsin.
yada düğünde takı takılır büyük ihtimal,onlarla alamazmısın..
yada 2 tarafında düğünden önce bir araya geldiği bi gün alıp takın.
yani bütçeni bilmediğim için pek bişe diyemiyorum...
burcu
kamerayı bılıyrdum amme foto makınesını bılmıyordum
dımek oda şişman gösterıyo:roflol:
tekrar dıom ellerıne sağlık
ben jartiyerin üstüne mont giymeyi düşünüyorum :roflol: :roflol:
töbe töbeeee :Saruboceq:
ben sadece ıkımız normal bıgunde takalım ıstemıyorum acıkcası
nıkah günü düşündum ama nasıl
evt dedıkten sonra mı duak acılmadan mı acıldıktan sonra mı-tatlicadiarzu-
arşi:roflol:
bunlar ne işe yarıo ben bişi anlamadım. nerden nasıl alınıyor. ayrıca bence çok gereksiz göz yoruyo güzel de durmuyo ama merak ettim
kız daha ne olsun
mis mis
ellerine sağlık
gamze senin de ellerine sağlıkkkkk
burcuuu da duymuo ii mii :sinifsinif:
pufimm ekle resim merak ediozz
fotodandır o zaman ama dediğin gibi önemli olan ince hamur olması bunuda yapmışsın yemişsin beğenmişsin kocişinde beğenmiş , ay ha muska mini mantı ha büyük üçgen mantı kaydirigubbakcemile3 afiyet bal şeker olsun yağ olmasın şekercim
:dilcikar: sağollburcu
kamerayı bılıyrdum amme foto makınesını bılmıyordum
dımek oda şişman gösterıyo:roflol:
tekrar dıom ellerıne sağlık
bişi yok burcu nerdesin uyuyuon mu demiştim cevap vermeyince baardım kaydirigubbakcemile3
benımkı ayırıyo
onlarla düğün etcez
kuafor resım araba susleme damatlık gelınlık kınalık bındallı falan fılan
eşyaları takstle alıp
takıları bozdurup oduycez
sanırım sonra alamayız
ıkı taraf bı araya gelınce nışan olur ozmnda
elbıse ve takı almak sart olur
en ıyısı nıkah gunu ama işte ne ara takılcak-tatlicadiarzu-
benımkı ayırıyo
onlarla düğün etcez
kuafor resım araba susleme damatlık gelınlık kınalık bındallı falan fılan
eşyaları takstle alıp
takıları bozdurup oduycez
sanırım sonra alamayız
ıkı taraf bı araya gelınce nışan olur ozmnda
elbıse ve takı almak sart olur
en ıyısı nıkah gunu ama işte ne ara takılcak-tatlicadiarzu-
sülfat kahvaltı takımlarına dikkat et canım..magazada calısan kızın dediklerinden sonra biraz daha arastırmaya karar verdim..sırf porselen olan bi model bulmam lazım..
ben gamzenin yaprak dolmasın yorum ederken
yaprağın p sini koymayı unutmuşum,yani klavyem basmamış...
sulfatım haber verdi özelden ama ohoooooooooooooo
eda biz yetişene kadar reklam yaptı siteye:)
hey maşallah kocalara gellll
ne kadar güzel canımcım, Allah bi ömür bu sürprizli günlerinizi devam ettirsin
bizim de bugün 4. ayımız ama bi cacık olmaz şimdiden söyliyim.
ya da en fazla kutu içinde bi gül nice aylara yıllıra aşkım sonra gülü aldık ya düdüklüde nohut yapmak mecbur :roflol: :roflol:
bir sen beğendin edaa bir gel evime ne mantılar baklavalar açıcam sanaaa
diğerleri avcunu yalasınnn :dilcikar:
allah iyiliğini versinnn:roflol::roflol:
Hayatım acil mantımın fotosuna bak ve bir şeyler yazz kurtar benii şunların dilindenn :sinifsinif:
kıskandılar mantımı :1closedeyes:
pardın
ben jartiyerin üstüne mont giymeyi düşünüyorum :roflol: :roflol:
töbe töbeeee :Saruboceq:
burcuuu mantı süper :lepi: bizde böyle yaparız mantıyı üçgen üçgen, böle alışmışım bende o başka türlü kapanan miniklerden yedimmi doymuyorum naniknanik ellerine kollarına sağlıkk
bencede mantıklı kaydirigubbakcemile5hımm hani nikahtan sonra ayağa kalkıp duak falan açılıyo yaa, ayağa kalkınca yüzükleri takarsınız birbirinize, sonra duak açılır vee damat gelini öpeerrr vereliniortak
Amaaaan boşver canım nereye kadar giderse çok beğenerek aldım ama çatlarsa da çatlasın ne edem ki. Bizden kıymetli mi :kedi: Bence beğendiysen al gitsin
He valla allahtan kimse görmemiş yazayım dedim sana yazdım geldim eda uçmuş kaydirigubbakcemile3
Amiiiin canım. Sizinde nice aylara, yıllara inş. Şeniz Ayyy çok güldüm yaaaa yine düdüklüde nohut yapcak bi bahane çıktı :roflol::roflol::roflol:
Bu sana :mymeka::mymeka: Kız beğendiğimi yazdım yaaa, hatta canım çekti diye buzluktan ben de hazır mantı çıkarıp yaptım dedim. Ooooo nerde burcu hanım uçmuş :mymeka:
herkesciklere teşekkürler efemmmmopuyorumnanaktan
burcumm gördüm mantını ellerine kolarına sağlık. hepsi emek bunun bilirim. şimdik sen üçgen yapmışın biraz kolaya kaçmışın gibi geldikaydirigubbakcemile3. bende kayseri usulü kapatıom o yüzden minik minik oldu. aklında bulunsun birdaha açtığında fırınlayıp buzluğa atabilirsin. ben birazını öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?