Ya yüklenmiyo resimler yaaaa, ne buraya ne albüme((
Hayatim evet biliyorum çok kısmetsizim ben, şükür yinede napimmm:sinifsinif:
Ayyy burcu harika görünüyor yaaa ellerine sağlık ben de yapıyom hemen ama hazır kaydirigubbakcemile3
bu yaparkennnnn
bu pişerkennn
buda yoğurt dökmedennn....
ahanda bu avizem
bi de çiğköftede babamın ve annemin üstüne yoktur yoğuran
parmaklarınızı yersinizcokacimcoook
-tatlicadiarzu-
burcu bizim mantılar daha farklı biz
şu minik minik kayseri mantısı dedikleri varya
onlar gibi yaparız
seninki biraz
fiyonk makarnaya benzemiş
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hayatım düdüklüde nohut yapmak mecbur mu allasenı:roflol:
sen bı cıceğe verıyon demek:roflol:
alcacık alcacık damlar bedaavaya gıttı bzım ......lar
kapişonlu olsun barim kafanda örtünsün
tövbe ya çarpılcaz
bencede.bend sevmiyom hiç...
:içelim:
Hayatım acil mantımın fotosuna bak ve bir şeyler yazz kurtar benii şunların dilindenn :sinifsinif:
kıskandılar mantımı :1closedeyes:
sorma hayatım yaaa bende kalın kalın görünce bişi sanmıştım birinide eşimin patronları takmıştı pis kandırıkçılar çok üsüldüü eşim 14 ayar olunca hiç bişi etmio valla
Ya yüklenmiyo resimler yaaaa, ne buraya ne albüme((
Hayatim evet biliyorum çok kısmetsizim ben, şükür yinede napimmm:sinifsinif:
Amiiiin canım. Sizinde nice aylara, yıllara inş. Şeniz Ayyy çok güldüm yaaaa yine düdüklüde nohut yapcak bi bahane çıktı :roflol::roflol::roflol:
bir daha gerçekleştireceğim fantezilerimi anlatmıycam sizeee:dilcikar:
devamı albümde
Kızlar ben akşam yemeğine dolma yapıcam müsadenizle. yarım saate yapar gelirim...
görüşürüz... öpüldünüz...
:roflol: :roflol: sen böcüğün tabiriyle pahalıya gidion ben 2. sınıf :roflol: :roflol:
bunu yaptım yedik zıçtık bilee 1 ay geçti üstünden :dilcikar:
kızım yalnız başına anca bu kadar olduu :1closedeyes: bizimde azcık daha ufak olur esasında. ama ince ve lezzetliydi canımmmmm bu kadarınıda yapamayanlar utansızzznaniknanik
ahahhahaAyhhh eda sen beni öldürcen,Lahanaaaa bencede sil yavruuu sil nerden de gördün hemen:lepi:
bacım ben fiyat vermeden bu işlerin raicini sen bana dicnehayırlı olsun edacım kaça aldın avizeni ,nerden aldın avizeni
bende sabahtan beri avize bakınıp duruyorum 1 ay içerisinde evin herşeyine karar vermem gerek ,
oy oyhhhh
sağol denizcimay lahanaaa koptum walla kaydirigubbakcemile3
eda avizeni beğendim çok şık güle güle kullan :lepi:
ne kadar kaçtı laelaelaelaelae
ahahhaaAyyy burcu harika görünüyor yaaa ellerine sağlık ben de yapıyom hemen ama hazır kaydirigubbakcemile3
Lahana yaaaa yetişemedim bak ben okudum özelden yazdım eda reklam etmiş maşallah :mymeka:
hadi hadi
:roflol::roflol::roflol:
benim içim fesat değil ama okuyunca benimde aklıma geldi çünkümm
bigün bi arkadaşımla msnde yazışıyorduk
yemeğe gidicem dedi ne yemek var dedim yaprak sarma dedi ama p olmadan iki r ile
ve erkekti
sonra aylarca benle konuşamamıştı :roflol::roflol:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlar sizin kalbiniz temiz, arkadaşım şimdi iki tene resim gönderdi bakmak istermisiniz, ama güzel resimler değil yani ben beğenmedim güzel çıkmamışım fazla bişey de belli değil ama lafın üstüne geldi ???
Heee bu arada size önemli bir ayrıntıyı yazmayı unutmuşum...
Biliyormusunuz kına gecesinden sonra, düğün sabahı tam göğsümün üstünde yani straplezin bittiği yerde kocaman bir göz çıktı, kuaför ne yaptıysa kapatamadı oyle çıktım, allahtan stüdyo fotolorında fotoşoplandı ama diğer her yerde var...
walla benim gözüme çok leziz göründüesasen o kadar büyük değildi ama fotoda mı öyle çıktı kii :uhm:
çok yakından çektim yaa
ahhahahahahanan ben olayı kacrdımm nolıyy
lahana ne dedı edaa ne dedı
aaa benden ne alıntı etmiştinkızay kafam karıştı beee...
sen şimdik yaprak için yazdığımamı gülüyon
yoksa sbah sen yokken çalıntı etmiştim senden ona mı?
ya herşeyi aladımda fesatı anlamadım.
sulfatım klavyem bazen böle şakalar yapıyor işte...
töbe töbe ben o kaaaa terbiyesiz bir kısçemiyim...
eda bu kadar aşikar etmeseydi kimsevcikler farketmemişti oysakikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsuneda
sende eşyalarını yıye yıye öküz gıbım oldun ıyıce
onu aldım
yırım yırım
bunu aldım
yırım yırım
anam hıc doymuyon sen
zevkler farklı dımekkı
ve olayı sımdık anladım
hahahahahhahahahakaralahana bende YAPRAĞIN hertürlüsünü severimde seninki yaprak değil başka bişi olmuş
hahben gamzenin yaprak dolmasın yorum ederken
yaprağın p sini koymayı unutmuşum,yani klavyem basmamış...
sulfatım haber verdi özelden ama ohoooooooooooooo
eda biz yetişene kadar reklam yaptı siteye:)
sölicemay edacım senin annen baban yapıyo biz ne edek
eminim komagene halt etmiştir sizinkilerin yaptığının yanında ama .....
mecbur adıyamanlı komageneye kaldık
demin kızlar diyodu buralarda yok diye bu köftecininde çok şuıbesi varya hani belki yakınlarında vardır diye dedim güzelim sitesinden bakın diye yerimseniben
bu arada sölemicenmi cici avizelerine ne kadar bayıldığını hımmmmm CADIARZU
hakket haEdaaa güle güle kullan avizelerinii,, senin evde baya klasik oldu ama yaa fisfisfis
var bi mallık bende de hadi hayırlısıAmaaaan boşver canım nereye kadar giderse çok beğenerek aldım ama çatlarsa da çatlasın ne edem ki. Bizden kıymetli mi :kedi: Bence beğendiysen al gitsin
He valla allahtan kimse görmemiş yazayım dedim sana yazdım geldim eda uçmuş kaydirigubbakcemile3
Amiiiin canım. Sizinde nice aylara, yıllara inş. Şeniz Ayyy çok güldüm yaaaa yine düdüklüde nohut yapcak bi bahane çıktı :roflol::roflol::roflol:
Bu sana :mymeka::mymeka: Kız beğendiğimi yazdım yaaa, hatta canım çekti diye buzluktan ben de hazır mantı çıkarıp yaptım dedim. Ooooo nerde burcu hanım uçmuş :mymeka:
hayırlısı valla 14 ayarsa yaramıo
kuyumcu akrabamızda önce bunları sat kızım dedi verdim bende...
xhe dün aldım hayatım
ama alıntıyı sil
Ohhh hamarat gelinlerin de hali başka canım. Ben yemek yapmıcam annem kardeşimle içli köfte göndercekmiş :dance:
:roflol::roflol::roflol::roflol: Töbee töbeee
burcu bizde yani kastamonunular bilir buna kulaklı makarna derler ohhh çok güzel görünüyor olsada yesek...
hatta eccuda bilirzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?