Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sultann hayatta en sevdigim derss matematık hep matematık okuyup geometrı ogretmenı olmaktıı ıstegım olmadı bı sene cok kotu oldumm

özür dilerimmm :kedi:

ŞenizŞenizŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Bitti galiba dolmalar cokacimcoook

Yaaa akşam arkadaşım ve eşi gelcekler. Ne ikram etcem yaaa, bugün bişey yapasım yok valla. Dünden bi sürü doğumgünü pastam var, annem de içli köfte göndercek bikaç tane onlardan koyarım tabağa. Buzlukta börek var. Gidip dışardan hazır bişeyler mi alsam yaaa :bbo:

ne ne ne ne yapmış bunlar bide imalat 3000 fiyat yok daha neler abartmışlar yani ....

tamam o zaman ben iyice dolanayım bakalım

oy oyhh yaktın beni yaktın beni diye söylemleri duymaya başladım bile şimdiden

sultann hayatta en sevdigim derss matematık hep matematık okuyup geometrı ogretmenı olmaktıı ıstegım olmadı bı sene cok kotu oldumm

Benim de en sevmediğim derslerden biriydi kaydirigubbakcemile3 Bu nedenle sözelci oldum ben zaten. Hala da matematik özürlüyüm kaydirigubbakcemile3 Hele geometri hiç bilmem

canım yeter bence böreğini pişir tatlı diye pasta ikram et 2 şer tane içli köfte koy.. ohh mis içli köfteden güzel ikram mı olur...
en fazlaa istersen hani şu ev kurabiyesi gibi olan kurabiyelerden al çaktırmadan itele :roflol::roflol: söyle kocişe gelirken getrsin... :roflol::roflol::roflol: oldu bitti. al sana 4 çeşit ikram

Benim de en sevmediğim derslerden biriydi kaydirigubbakcemile3 Bu nedenle sözelci oldum ben zaten. Hala da matematik özürlüyüm kaydirigubbakcemile3 Hele geometri hiç bilmem

aaa geometrı matematıkten daha ustun benım ıcın bazen cozuyorum eglence oluoo bana bayılıyorumm

göbek atabilir miyimm sositosositosositosositosositosositosositososito

hadı beraber atalım ccucummsositosositosositosositosositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Çaktırsam da olur çünkü biz de onlara gittik ve ikram edilen şeylerin hepsi hazırdı. İşten gelip bişey yapamamış. Ben şimdi bi dışarı çıkcam zaten köşede unlu mamuller var bi bakayım kaydirigubbakcemile3

sulfatım canım heeeç uğraşma koş giy ayakkabını çık sayılı bişiler al gel tamamdır. :lepi:

böcüm la sen ne dadlı bi kızsın anasını satim
manyak

ben çıkıyorum

gel öpcem seni

ıslatmadan öp:1ninca:
ben 22 yıldır burdayım
ama cok gezmem
senın gıbım arabamda yok
kaybolmamda
bınerım otobuse hoop taksım
onu bılem 2 yıl oldu öğrenelı dermışım

sulfatım canım heeeç uğraşma koş giy ayakkabını çık sayılı bişiler al gel tamamdır. :lepi:

Öle yapcam canım kaydirigubbakcemile5 Niyeyse bugün hiç özenesim yok. Bazen bi sürü şey yapmak istiyorum gelenlere ama halsizim çok. Alcam bişeyler oldu bitti. Allah vere de yeni bi borcam gelmese :roflol::roflol::roflol:

esma nerelerde bugun ??
yoksa yine metrocityden yeni çamaşırlar mı almayaya gitti?

:roflol::roflol:

ooo benim nohutların faturasını biraz zor öder, çooookkkk zengin olması lazım :roflol: :roflol:

çıkmadan önce attım ama tınlamadı

görmemiştir canım bi aksilik olmuştur belki

ben çıkıyorm
toparlanim erken kaçmaya çalışim
akşama misafir var

öptüm canım kolay gelsin

hakket heee bunun banyo takımları da dana kadardı kaydirigubbakcemile3

lülülülülülülülülülülülü

ohoo
2 kez yaptımda yedım bılem hihoyyyt

yaptın mı yedin miiiii akannehir ohhhhh yarasın koçuma sırnaşık şey

1500 müüüü, bütçeniz mi o kadar dıııı? ohaaa ne bütçe varmış maşallah sizde de söleme bari bütçemiz bu kadardı dieeee. senin o bütçeyle biz buzdolabı aldık heyvan :roflol: :roflol:

bi kere sen sadece deelsinki evin sade olsun :mymeka:

koy koy banyo takımını koyy ama sabah bakarım çıkcam şimdiii

ay sulfattt yaaaaa

zaten borcam olmasa yazık ne alcaklarmışşş sen de sakın bana o borcamlardan yollama da :=)))))))))))))))))))))))))))))

burcu repine bakkkkkkkkkkkkkk

iyi akşamlarrr herkese yarın kalkabilirsem sabah kalkamazsam öğlen görüşürüz öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

banyo takımıda aynı onun gıbımmm

:roflol: aman duymasın
neysekı gttı

ı aksamlar cnm
yaradı bu arada:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…