selam sekerler a.s.
bugün affiniza siginarak gecmisi es geciyorum okuyamicam malesef :çok üzgünüm:
cok hastayım kızlar :gitme: pazartesi bi kalktım üst dudagım bide yanagım sismis disim agrıyordu önceki aksam umursamadım fazla ise gittim sabahtan hemen dis doktoruna yolladı beni patron megerse disimin kökü iltihaplanmıs akannehir az daha gec gitseymisim disimden oluyordum :sinifsinif: simdi kök tedavisi uyguluyor ölüyorum resmen bide üstüne cok fena grip oldum bununlada bitmedi dünden beri migdem cok fena öyle bi kramplar giriyorki cıglık atıyorum resmen offf noldu böyle mafoldumben
bunlar yetmiyormus gibi bide annecigime üzülüyorum bugün doktora götürdüm ameliyat olmasi kesinlesti, dizine platin takcaklar annecim simdiden düsünüyor beni nasil yanliz birakcak diye onca hafta :gitme: :gitme:
Geçmişi okuyomm böcüğümm kaydirigubbakcemile3 2 gündür epey geri kaldımm :sinifsinif:betacım nıe yazmıyon cnm neler edıyon
nıhal h geldın
ne etcen nan gecmısı
koca nerde
babanem aklıma geldı he
battanıyeyı cektım dızlerıme dıyınce
neyse bacım
ben kactım
yatcam saat 10da
gec olmadan yatım dıom:roflol:
nıhal h geldın
betaaaaaaaa evet ist. da çok soğukk
Bu arada benden havadis vereyimm...
13 yaşında yaptırdığım dolgum düştü gittim onu yaptırdım dişçiye..
Bu arada 2 çürük azı dişimm ve bide sürekli kulaklarımı zonklatan 20 lik dişim varr :gitme:
Çürükler yapılacak 20'lik dişimde yine ameliyatla alınacakk daha öncede aldırdım çok acı çekmiştim 4 dikiş atılmıştıı şimdi çok korkuyomm yafss mafoldumben
Sonracımaa bide diş taşı oluşmuş ilerlemiş safhada onlar temizlenecekk :sinifsinif:
Gitti paracıklarr :gitme:
Sonracımaa saçlarıma sonunda kıyıp kestirdimm omuzlarımdan biraz daha aşağıda küt kestiricektim yadırgamayım diye şimdilik böyle kestirdimm sonra kendi saç rengime boyattırdımm zemuszemus
Evim için yeni ciciler aldım onları inş.en yakın zamanda eklicemm opuyorumnanaktan
Benden şimdilik bu kaaa :lepi:
ayy bu ferhunde sadit sadist zevkten dört köşe oldu genee
cemin sabahtan beri midesi ağrıoo
akşam fenalaşcak gaiba
sararmışsın dedi neclaa
Yafs bi kaşık suda boğasım geliyor karıyıı yaa Çok üzgünüm çoookayy bu ferhunde sadit sadist zevkten dört köşe oldu genee
Canım benim bende özledim walla Şenizhosbuldum tatlımopuyorumnanaktan
oooooo betamda buralardaymıss hanı:):):):)
ozledım senı gel bı sarılıyım sanaŞeniz
ne agrı yapar oo dısleerrr cnm benım de gıtmem lazım yaa cok fenaaa benım dolgumdaa
cıcılerını beklıyoruz bebısımmmzemuszemus
ceme ne oldu kusumm
cemin sabahtan beri midesi ağrıoo
akşam fenalaşcak gaiba
sararmışsın dedi neclaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?