Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben de tam onu düşünüyordum :roflol: Hayatımın borcamı yoktur hiç iyi olur diye :roflol::roflol: Deliii yaaaa, borcamdan öle nefret ettim ki sanırım yaşamım boyunca kimseye almıcam :roflol:

Kız kalkabilirsem ne demek, işe keyfine göre mi gidiyon sen benneyaptımki

nan yedığım yeemekler dıom bu aralar yarıyo bana kılo alıom:roflol: o yanı sen ne anladın

esma nerelerde bugun ??
yoksa yine metrocityden yeni çamaşırlar mı almayaya gitti?

dün akşam bende loya ve kompedana gittim.
ay çok güzel şeyler beğendim.
al al sonumu geliyor sanki.
şimdi giymeyemi alyım çeyizemi koyayım kafayı sıyırcam valla...
aman diyorum sonrada bekarken donsuzda gezsen olur ,önemli olan çeyis çeyise sakla...kaydirigubbakcemile3
ama nerde benim beğendiklerim esmanınkilerin yanından bile geçmez.
o hep bir yeri eksik cicler alıyor,benimkiler külliyen kapalı...

:roflol::roflol::roflol:
Bekarken de alıyordum cici çamaşırlar.
Seviyorum galiba cici cici giyinmeyi. Hala da loyaya girdiğimde aklım kalıyor ama frene basıyorum

loya mı
bızım ordada var
hatta aldım bısılerı buraya eklemıştım
cokta pahalı deıllerdı

klava: klava: klava: Kız Allah tan kork, 58 kere sordum nasıl oldun diye de bi cevap vermedin, merdane bilem gösterdim ama ı ıh, senden tıh yoh:umursamaz:
(ama yine de geçmiş olsun bari :dilcikar:)

ben geldimm

allahtan tam zamanında kaçmışımm bugün topiktenn

o konuştuklrınızın hepsini canım çektii

annem de yok pazara kadar yapamazdı valla

allahtan karnım tok okudummm yazdıklarınızıı

birde sunsetten mesaj gelmiş fioco nun yazkık ev giysileri indirimdeymiş

bir kaç parça beğendimm benn

selam sekerler a.s.
bugün affiniza siginarak gecmisi es geciyorum okuyamicam malesef :çok üzgünüm:
cok hastayım kızlar :gitme: pazartesi bi kalktım üst dudagım bide yanagım sismis disim agrıyordu önceki aksam umursamadım fazla ise gittim sabahtan hemen dis doktoruna yolladı beni patron megerse disimin kökü iltihaplanmıs akannehir az daha gec gitseymisim disimden oluyordum :sinifsinif: simdi kök tedavisi uyguluyor ölüyorum resmen bide üstüne cok fena grip oldum bununlada bitmedi dünden beri migdem cok fena öyle bi kramplar giriyorki cıglık atıyorum resmen offf noldu böyle mafoldumben

bunlar yetmiyormus gibi bide annecigime üzülüyorum bugün doktora götürdüm ameliyat olmasi kesinlesti, dizine platin takcaklar annecim simdiden düsünüyor beni nasil yanliz birakcak diye onca hafta :gitme: :gitme:

hevin cim allah acil şifalar versinn

sakın üzülme bak çareleri olan hastalıklar bunlarr
sadece biraz üst üste gelmiş

senin ve annenin rahatsızlığıı

geçmişler olsunn

çok geçmiş olsun hevincimm.. grip için bişi dediler burda bugün, soda limon ve gripin içiyolarmış karıştırıp hemen kesiyomuş.. benimde boğazım fena aldım bugün gripin bakalım ağırmaya devam ederse içicem..

Annenin nesi var bide seni neden yalnız bırakıcak anlamadım?

gamze yaprak sarması yani dolman çok güzel görünüyor cnm eline sağlık

burcum seninde mantın çok güzel bizde böle yaparız cnm yoğrtlarız diğerini yüksük çorbosı deriz oda yağlı salçalı çorba olur cnm eline sağlık bence çok güzel

eda avizelerin güzelmiş bence şık cnm

ya gene unuttum bişeyler daha vardı bende balık hafızalı oldum hepten offfff kusura bakmayın kıslar
sonunda arsiyi görmek banada nasip olacakk

hevin cim allah acil şifalar versinn

sakın üzülme bak çareleri olan hastalıklar bunlarr
sadece biraz üst üste gelmiş

senin ve annenin rahatsızlığıı

geçmişler olsunn

canım cok sagol Allah razı olsun a.s.
beni bosverdimde anneme üzülüyorum balım ya, sonucta yabancı ülke dili bilmiyor tam yol yordam bilmiyor, o böyle üzüldükce ben dahada kötü oluyorum :a015:

Papim sagol canım, antibiyotik iciyorum dis iltihaplanması yüzünden onun icin baska hap alamıyorum migdemi bozuyor hemen zaten antibiyotiktende nefret ediyorum ama mecburum :çok üzgünüm: ama uzarsa bu grip isi artık öyle yapıcam bende sagol tavsiyen icin bitanem a.s.

Annemin yıllardır dizinden rahatsızlıgı var diz kapakcıkları cürümüs, gecen sene artroskopi yaptırdık menisküsüde vardı iyi oldu bi kac ay sonra yine basladı agrıları bu sefer iki dizindede ama :sinifsinif: aylardır igne tedavisi görüyordu ameliyat istemiyorduk ama bugün ortopedist baska yolu yok dedi mecbur olması gerekiyor, benim patronuma sordum (oda doktor) gec bile kaldık diyor :gitme:
canım ameliyatı iyi yapan, daha dogrusu en iyi doktorların oldugu hastane yaklasık bir saat uzaklıkta, bir kac hafta hastane ardından bir kac haftada rehabilitasyon merkezine gönderilcek orda masajlar vs yapılacakki iyice alıssın o platine diye :çok üzgünüm:

ayy icinizi kararttım kızlar cok özür dilerim cıkıyorum yataga girip biraz terleneyim desteginiz icin sagolun :1hug: Allaha emanet olun :Saruboceq:

canım biz burda sadece iyi günlerimizi anlarımızı anlatmıyoruzki tabiiki sıkıntılarımızıda anlatıp bir nebze olsun rahatlıyoruz bu yüzden içinizi kararttım falan diye düşünme a.s. annen iyi olsunda boşver bikaç hafta gitsin ne olcak, elbet alışılır herşeye hem sonunda iyi haberlerini aldıkça günlerin nasıl geçtiğini anlamazsınız bile, sayılı gün çabuk geçer hem sıkma sakın canınıı Rabbim dermansız dert vermesin :teselli:

amaann bende okuyorum okuyorum unutuyorum yaa :))) alıntı yapsam rahat olcak ama öyle uğraşırkende bilgisayar kasıyo sıkılıyorum bende unutmam diyorum ama her seferinde yazmaya başlayınc atıkanıyorum :laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…