Yafs bi kaşık suda boğasım geliyor karıyıı yaa Çok üzgünüm çoook
Canım benim bende özledim walla Şeniz
Bu hafta full geçiyor yarında görüşemicezz annemlere gidicem komşuları oturmaya gelicekmiş :kedi:
Hem babacımıda görüyom annecimidee haftasonundan beri annemlere gidiyorum hep çünküm dişçimm ordaa kaydirigubbakcemile3
HEmşomm bu seferdee sen kıskann :dilcikar:
Öff ya inan varyaa yaptırırken hadi iyi uyuşturuyo hiç bişi anlamıyorumm ama uyuşukluk geçtikten sonra kabus başlıyorr :sinifsinif:
Ağrı kesici içiyorumm uyuyana kadar napimm diş ağrısı hiç bişeye benzemiyrr mafoldumben
Ben 8 yaşımdan beri dişçilerden çıkmıyorum...
Ağzımın yarısı hep dolguu...
Hep bu anne sütü içmeyişimden oluyorr ben hiç anne sütü içmemişimm :umursamaz:
annem çok ağlamış memişini tutmadığım için..ama ne bileyim oldum olasıda sütü hiç sevmem :sinifsinif:
Cicişlerimide koyucamm saçımıdaa yerimseniben
ayy bu ferhunde sadit sadist zevkten dört köşe oldu genee
gamze yaprak sarması yani dolman çok güzel görünüyor cnm eline sağlık
burcum seninde mantın çok güzel bizde böle yaparız cnm yoğrtlarız diğerini yüksük çorbosı deriz oda yağlı salçalı çorba olur cnm eline sağlık bence çok güzel
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çabıkkk gelllllllllllllllllllllllll
Bu arada benden havadis vereyimm...
13 yaşında yaptırdığım dolgum düştü gittim onu yaptırdım dişçiye..
Bu arada 2 çürük azı dişimm ve bide sürekli kulaklarımı zonklatan 20 lik dişim varr :gitme:
Çürükler yapılacak 20'lik dişimde yine ameliyatla alınacakk daha öncede aldırdım çok acı çekmiştim 4 dikiş atılmıştıı şimdi çok korkuyomm yafss mafoldumben
Sonracımaa bide diş taşı oluşmuş ilerlemiş safhada onlar temizlenecekk :sinifsinif:
Gitti paracıklarr :gitme:
Sonracımaa saçlarıma sonunda kıyıp kestirdimm omuzlarımdan biraz daha aşağıda küt kestiricektim yadırgamayım diye şimdilik böyle kestirdimm sonra kendi saç rengime boyattırdımm zemuszemus
Evim için yeni ciciler aldım onları inş.en yakın zamanda eklicemm opuyorumnanaktan
Benden şimdilik bu kaaa :lepi:
burcu sunset ürünlerin çektimii seninn yazlık olan elbiseler capriler falan
benim kışlık olanlar biraz kısaldı daa
evet canım sunsetin sitesine bakabilirsin
aimee çok alemsin canımn valla
kek olyaını okudum geçmiştee
gönlüne göre yaptınmı sonraa
Bakayım yarın koyarım inş..yerimsenibencici koy da betaa gözümüz açılsınnnn
birileri bişeylermişş öğrenmek istiyooo kaydirigubbakcemile3tatlım bende anne sutu ıcmedım cunku 1 aya yakın hastanede kalmısım sarılıkmısım kuvezdeymısım o yuzden mama ıle beslemısler cıkıncda almamısım :sinifsinif:
kızlar bu arada sevdıgınız kahramanlar kımm cızgı fılm demın kanalları gecerken aklıma cızgı fılm ızledıgım zamanlar geldı bazen ızlıom vınne pooha bahyılıomm kaydirigubbakcemile3
BEn dolmanı görmedim geçmişidi oku oku bitmedii :sinifsinif::lepi: beğenenler hiçde küçümsenmeyecek kadar çoğaldııı
çatlsın beğenmeyenlerrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
geldim yawrum ne oldu
ne kaçırdımm:roflol:
açık kalmış KK...
kocişimle tv keyfi yapıyorduk. bir kanepeye ikimi yan yana uzanmaya çalışma çabasıyla... benim yarım onun üzerinde uzanarak dizi seyrettikkkkk:1rolleyes:
ahh canım geçmişler olsunn :teselli:
saçlarında hayırlı olsunnnn :1hug:
eşyalrı sabırsızlıkla bekliyorumm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?