bende şaşırdım böcükümm akannehir
ben haftasonu ev taşicam ya p.tesi izin alsammı çok yorgun olurmuyum?
yaa kızlar o kaa şarkı gönderdim size biriniz dinlemedimi yalan levent yükselle yıldız usmonova düeti
Bunlar benim son zamanlarda evim için aldığımm cicilerimm opuyorumnanaktan
Koyucaktım koyucaktım bugün nasip ooldu koymak :kedi:
beta bu arada o içi delik kovanın kırmızısı bende var içine oyuncaklarımı doldurdum
ben olsam kesin izin alırdım. Hatta abartıp 2 gün rapor alırdım kaydirigubbakcemile2
Canım onlar bana hediye gelmişti.Ama ben hediyelik eşya satan yerlerdede görmüştüm..yerimsenibenhepsi çok güzel canım güle güle kullan.
bişey dikkatımı çekti ilk resimde arkada kelebekler asılı çerçevede bende öyle birşey almayı düşünüyrm nerden aldın acaba?
Olarr hemşoma söylimm alsın sanaa kaydirigubbakcemile3beta bu arada o içi delik kovanın kırmızısı bende var içine oyuncaklarımı doldurdum
metal kaşıklıktan var ay bişeden daha vardı unuttum
o damacana elbisesinden ben de istiyorummmmmmmmmmmmmm
Ben korkuyom o bebeklerdenn kaydirigubbakcemile3betacım fotoları göremediğim için seninkini göremedim benimde poşet için güzel cici bişeye ihtiyacım var
ama burda bebekli palyaçolu falan oluyo rengarenk onları da ben sevmiyorum?
Tamam canım hemşomaa bunuda iletirimm kaydirigubbakcemile3gülsün fatih birbirini çok seviyoru çok şekermiş :)
ben bi de o inekli poşetlikten istiyorum beta
dreamcim ben de aha dedim bu tam dreamlik :=)
Ben görmedimm kii:1no2:yaa kızlar o kaa şarkı gönderdim size biriniz dinlemedimi yalan levent yükselle yıldız usmonova düeti
BEnimdi önlük önünde çay bardağı vardıı ablacım almıştıı opuyorumnanaktan
hepsi çok güzel
nilüferlere bittim
damacana elbisesnede
bide seninmi sulfatınmı ne cici bi önlüğü vardı bunları görünce o geldi aklıma
hıh
izmirin deli kızları sizi canımı çektiriosunuz cici şeler
:hulya:
nihallll ve dreamcim Nice Nice mutlu yıllara sizi sevenlerle sevdiklerinizleee opuyorumnanaktan
ikizim güle güle kullan cicilerini hepside çok şık
bende ikeadan bu poşetliği aldım direk dolabımın kapısına yapıştırdım gizli saklı :)
Men geldim...
Dream, nihal doğum gününüz kutlu olsun, sevdiklerinize nice mutlu huzurlu yıllara inşallah.
Hani dün akşam birçok borcam ve kase seti geldi demiştim ya size, annem gidip bi züccaciye ile görüşmüş, bütün fazlalıkları vericez, artık 3e 5e alır bende ordan eksiklerimi alıcam...Mesela ütü masam ve çamaşırlığımı ve birkaç parça eksiğimi alabilirim diye düşünüyorum, inşallah işim rast gider..
nihallll ve dreamcim Nice Nice mutlu yıllara sizi sevenlerle sevdiklerinizleee opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
aha aferın annecıgıneMen geldim...
Dream, nihal doğum gününüz kutlu olsun, sevdiklerinize nice mutlu huzurlu yıllara inşallah.
Hani dün akşam birçok borcam ve kase seti geldi demiştim ya size, annem gidip bi züccaciye ile görüşmüş, bütün fazlalıkları vericez, artık 3e 5e alır bende ordan eksiklerimi alıcam...Mesela ütü masam ve çamaşırlığımı ve birkaç parça eksiğimi alabilirim diye düşünüyorum, inşallah işim rast gider..
bende bundan alacaktım ama koçiş beğenmedi ne bu böyle dedi kaydirigubbakcemile3
Poşetlik sade ve öz dedim ama aldırmadı:sinifsinif:
doğumgünü kızı uyanamadı bugün herhalde :ecrin_bebek:
nihallllllllllllllllllllllll
nerelerdesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?