Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandalinoşum ben meemur deelimki olsam kesin alırdımda şirkete bağlı çalışıorum ben kurumda izin işim zor birascık

Bunlar benim son zamanlarda evim için aldığımm cicilerimm opuyorumnanaktan
Koyucaktım koyucaktım bugün nasip ooldu koymak :kedi:

hepsi çok güzel
nilüferlere bittim
damacana elbisesnede
bide seninmi sulfatınmı ne cici bi önlüğü vardı bunları görünce o geldi aklıma
hıh
izmirin deli kızları sizi canımı çektiriosunuz cici şeler

beta bu arada o içi delik kovanın kırmızısı bende var içine oyuncaklarımı doldurdum

:hulya:

nihallll ve dreamcim Nice Nice mutlu yıllara sizi sevenlerle sevdiklerinizleee opuyorumnanaktan

ikizim güle güle kullan cicilerini hepside çok şık
bende ikeadan bu poşetliği aldım direk dolabımın kapısına yapıştırdım gizli saklı :)

hepsi çok güzel canım güle güle kullan.
bişey dikkatımı çekti ilk resimde arkada kelebekler asılı çerçevede bende öyle birşey almayı düşünüyrm nerden aldın acaba?
Canım onlar bana hediye gelmişti.Ama ben hediyelik eşya satan yerlerdede görmüştüm..yerimseniben
beta bu arada o içi delik kovanın kırmızısı bende var içine oyuncaklarımı doldurdum
metal kaşıklıktan var ay bişeden daha vardı unuttum

o damacana elbisesinden ben de istiyorummmmmmmmmmmmmm
Olarr hemşoma söylimm alsın sanaa kaydirigubbakcemile3
betacım fotoları göremediğim için seninkini göremedim benimde poşet için güzel cici bişeye ihtiyacım var
ama burda bebekli palyaçolu falan oluyo rengarenk onları da ben sevmiyorum?
Ben korkuyom o bebeklerdenn kaydirigubbakcemile3
birinde vardı karanlıkta mutfakta görmüştüm gölgesi kocamanda insan var sanmıştım korkmuştumm kaydirigubbakcemile3
Benimkinde mmöö varr kaydirigubbakcemile3
gülsün fatih birbirini çok seviyoru çok şekermiş :)

ben bi de o inekli poşetlikten istiyorum beta

dreamcim ben de aha dedim bu tam dreamlik :=)
Tamam canım hemşomaa bunuda iletirimm kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar o kaa şarkı gönderdim size biriniz dinlemedimi yalan levent yükselle yıldız usmonova düeti
Ben görmedimm kii:1no2:
BEnimdi önlük önünde çay bardağı vardıı ablacım almıştıı opuyorumnanaktan
benim kocacıkım o önlüğü çok seviyor bazen bana yardım ettiğinde takıyor tam ahçı gibi oluyorr kaydirigubbakcemile3

Men geldim...

Dream, nihal doğum gününüz kutlu olsun, sevdiklerinize nice mutlu huzurlu yıllara inşallah.

Hani dün akşam birçok borcam ve kase seti geldi demiştim ya size, annem gidip bi züccaciye ile görüşmüş, bütün fazlalıkları vericez, artık 3e 5e alır bende ordan eksiklerimi alıcam...Mesela ütü masam ve çamaşırlığımı ve birkaç parça eksiğimi alabilirim diye düşünüyorum, inşallah işim rast gider..

bende bundan alacaktım ama koçiş beğenmedi ne bu böyle dedi kaydirigubbakcemile3
Poşetlik sade ve öz dedim ama aldırmadı:sinifsinif:

opuyorumnanaktan

cok iyi fikir yaaa iyi düşünmüşsünüz
nihallll ve dreamcim Nice Nice mutlu yıllara sizi sevenlerle sevdiklerinizleee opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

aha aferın annecıgıne
bende bundan alacaktım ama koçiş beğenmedi ne bu böyle dedi kaydirigubbakcemile3
Poşetlik sade ve öz dedim ama aldırmadı:sinifsinif:

bnmkıde aldırmadı bızde var annem kullanmıyor bilededi

doğumgünü kızı uyanamadı bugün herhalde :ecrin_bebek:

nihallllllllllllllllllllllll
nerelerdesinnnn

betam ıı gunlerde kullan hepsiiii çok sugarrrrrrrr

mandılınımm mesajjjj kutunu sılebılırmısınnnn ??????

umarım istediklerini verip istediklerini bulabilrisin pufi bol şans kuzu

eccu güle güle kullan

eccu, güle güle kullan canım bende almıştım o zımbırtıdan çok işe yeradı cidden.
pufi, hadi gözün aydın borcamlar işe yarayacak desene :lepi:

Nihalcim iyiki dogdun....
Doğduğunda bulutları açarak, Güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle mutlu yaşa! Nice yaşlara doğum günün kutlu ve mutlu olsun...

Dreamlife iyiki dogdun....
Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve neşeli olman dileğiyle... Doğum günün kutluolsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…