al tabebende şaşırdım böcükümm akannehir
ben haftasonu ev taşicam ya p.tesi izin alsammı çok yorgun olurmuyum?
ben muzık dınleyemıyom cnm seste sorun vayaa kızlar o kaa şarkı gönderdim size biriniz dinlemedimi yalan levent yükselle yıldız usmonova düeti
gule gule kullannihallll ve dreamcim Nice Nice mutlu yıllara sizi sevenlerle sevdiklerinizleee opuyorumnanaktan
ikizim güle güle kullan cicilerini hepside çok şık
bende ikeadan bu poşetliği aldım direk dolabımın kapısına yapıştırdım gizli saklı :)
Men geldim...
Dream, nihal doğum gününüz kutlu olsun, sevdiklerinize nice mutlu huzurlu yıllara inşallah.
Hani dün akşam birçok borcam ve kase seti geldi demiştim ya size, annem gidip bi züccaciye ile görüşmüş, bütün fazlalıkları vericez, artık 3e 5e alır bende ordan eksiklerimi alıcam...Mesela ütü masam ve çamaşırlığımı ve birkaç parça eksiğimi alabilirim diye düşünüyorum, inşallah işim rast gider..
Teşekkür ederim kızçeler, inşallah alabilirim.Boşa para vermemiş olcam ona sevindirik oldum...
Birde bişey dicem size ...
Kocam diyemiyorum da daha bizimkisi diyim, çocuk istiyo, halimize bakmadan kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim kızçeler, inşallah alabilirim.Boşa para vermemiş olcam ona sevindirik oldum...
Kocam diyemiyorum da daha bizimkisi diyim, çocuk istiyo, halimize bakmadan kaydirigubbakcemile3
İyiki doğdun nihal :)
Nİhalllllllllllllll
DOĞUMMM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNN
Forumdan yine ilk kutlayan ben oldummmm..
yuppi yuppii holeyyyyyyyyyyyyyy
mutlu yıllar sanaaaaa mutlu yıllar sanaaaaaaa mutlu yıllarrr mutluu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrr sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doğum günün kutlu olsun tatlımmmm:1hug:
GÜNAYDIN KIZLAR
nihal iyiki doğdunnnnnnnn canım:lepi:
günaydın güzellerrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nihalcim nice mutlu yıllara,
GÜNAYDIN HERKEZEEEEEEEEEEEEEEEE
NİHALCİĞİM DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN 23 YAŞIN UĞUR GETİRSIN
DİLEKLERİN GERÇEK OLSUN
YARIN GÖRÜŞÜRÜZ
doğum günün kutlu olsun nihalimmm :1hug:
ağzını öpem senın Şeniz
bak bunu düşünmedım
o dınler ama ben anlamam ama volkan konak ı cok sefer bende
süper bı fıkırŞeniz
sağlık huzur ve mutluluk eksık olmasın cnm
yenı yaşın hayr getrsın sana
sevdıklerınden hıc ayrılma ŞenizŞeniz
hayır olsun ınş
hepımızın Şeniz
pastaya bak ya :roflol:kendı gıbım
bı ınsanın fıkrı neyse zıkrıde o olurmus kaydirigubbakcemile3
NİHAL VE DREAM İYİ Kİ DOĞDUNUZ...
:lepi::lepi::lepi::lepi:
nice yıllara nihalimmm
mutlu yıllar dreammm
sağlık mutluluk ve huzur hep sizinle olsunn
nihalcim doğum günün kutlu olsun canım
[/url][/IMG]
Mutlu yıllar sizeeeeeee
Nihal ve dream nice yaşlara sevdiklerinizle girin inş.
erkeklerin pastasından dansöz çıkar bizimkinden de bu :roflol:
nihal ve dream arkidişlerim doğğum günlerninizx kutlu olsun. İnşallh bu yıl geçmiş bütün yıllardan çok daha güzel geçer. Bütün dileklerinizin kabul olması umuduyla. Şeniz Şeniz
hediyeleriniz pastaların içinde saklı :jeyyar:
nihalcim bu pasta sana,
dreamcimcim bu pastada senin,
günaydınlar
evet ooooo delikafaduldendelikafadulden
tam sana yakışacak pasta :)))
nihal ve dreamlife doğum gününüz kutlu olsun kısçeler
sevdiklerinizle mutlu yıllar geçirmeniz dileğiyle
günaydınnn
nihal ve dreamlife doğum gününüz kutlu olsun kızlar
sevdiklerinizle nice mutlu yaşlara
nihallll ve dreamcim Nice Nice mutlu yıllara sizi sevenlerle sevdiklerinizleee opuyorumnanaktan
QUOTE]
Men geldim...
Dream, nihal doğum gününüz kutlu olsun, sevdiklerinize nice mutlu huzurlu yıllara inşallah.
Hani dün akşam birçok borcam ve kase seti geldi demiştim ya size, annem gidip bi züccaciye ile görüşmüş, bütün fazlalıkları vericez, artık 3e 5e alır bende ordan eksiklerimi alıcam...Mesela ütü masam ve çamaşırlığımı ve birkaç parça eksiğimi alabilirim diye düşünüyorum, inşallah işim rast gider..
doğumgünü kızı uyanamadı bugün herhalde :ecrin_bebek:
nihallllllllllllllllllllllll
nerelerdesinnnn
Nihalcim iyiki dogdun....
Doğduğunda bulutları açarak, Güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle mutlu yaşa! Nice yaşlara doğum günün kutlu ve mutlu olsun...
Dreamlife iyiki dogdun....
Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve neşeli olman dileğiyle... Doğum günün kutluolsun!
yaa hepınıze cooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk ama cccooookk tesekkur ederımm aslında bugun buruk basladım guneee tahmın edersınız ama yuzumu guldurdunuz cok sevıyorum hepınızı tek tek opuyorum kocamann
hemsomm uyandım tek tek okudum gec kaldım azcıkkk
hihoyyythihoyyythihoyyytŞenizŞeniz
:gitme: duygulandım azcuk
Selaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
Nihalcim ve dream doğumgünleriniz kutlu olsun. Yeni yaşınız gerçekleşmesini istediğiniz tüm dilekleri de yanında getirsin. İyi ki doğdunuz iyiki varsınız Şeniz
Nihalcim iyiki dogdun....
Dreamlife iyiki dogdun....
Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve neşeli olman dileğiyle... Doğum günün kutluolsun!
dreamlife doğum günün kutlu olsun canımmm opuyorumnanaktan
betaa çok cici şeyler almışsın güzel günlerde kullan inş
özellikle tabure çöp kovanı lülülülülülü
Selaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
Nihalcim ve dream doğumgünleriniz kutlu olsun. Yeni yaşınız gerçekleşmesini istediğiniz tüm dilekleri de yanında getirsin. İyi ki doğdunuz iyiki varsınız Şeniz
bende ne faceye ne msn e giremiyorum burdan yassaaahh
aynen devlet memuru olmanın sıkıntıları sositososito
aynen devlet memuru olmanın sıkıntıları sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?