Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tüh ya insn bişiye heveslenince sinir olur.
vardır bi hayır ama üzülme
merak ettim şimdik kokoş kokş ne giycektin...

armine konusu açılmışken :) ben de ordan çeyizime aldığım bir diz altı ceketim var onu giyecektim..
rugan ayakkabım rugan çantam nasip işte..

ççooookkkk güzel yaaaa :) kolaymı peki? düz örmeyi biliyorum ama acaba bunu bende yapabilirmiyiimm?

papim kolay canım..

haroşe falan bilmiyor msun istersen ben anlatırım sana ..zevkli oluyor başla istersen..:hulya:

küçükken babanemle örüyoduk ama unuttum yaa :) zaten başlamasını babanem yapıyodu 2 sıra falan örüp veriyodu elime ben devam ediyodum :))) bide bilmece patik diye bi patik modeli vardı ondan çok yapmıştımm ben bakıyım nette bulursam gösteriyim sana çok kolay yapılıyo oda :) 8 tane kare örüyosun arka arkaya sonra birleştiriyosun patik oluyo :)))

bunun gibiydi, biz o yüksekte duran yerleri kıvırıp düz bırakıyoduk bilekleri, kıvırılan yerin ucunada pon pon yapıyoduk iki tarafta ponpon oluyodu :)

ben dümdüz 8 kutu yapıyoduk diye hatırlıyorum ama burda farklı yapmış :uhm:

evet bu çok yapmış papacim..
ben bi yerden hatırlıyorum bunu dur bende bakıcam..
yedi kutu örüyorduk gibi hatırlıyorum du bakalım :)

aaa bende biliom bunları
örüodum küçükken
rahmetli ananemde çok örerdi
kız nostaljik oldu hee

sekiz kare örmüş .2 ye ve altıncıya yan tarafa kutu eklemiş.

eee tamam da nasıl birleştirdi acaba.
oralar nereler ben anlayamadım.
çok beğendim ya.
nasıl acaba...

papi hatırla şunu kuşum.
ben çok beğendim oni.
örmek istiym .
senin değin gibi kıvırıp ponpon falan süer olur ta...

kurdelayla ne cici olmuş değil mi...

eveett çok şık :) ya böyle bakınca kutulara birleştirmek karışık geliyo ama elinde oldumu kolay, ayağa doladığın zaman aaa oldu diyosun zaten. bak benim eklediğim resimdede mavi yeşil kısım bilekte durmuş, onları ordan tutup, kalan ucuda ayağın üstünden bir kere çevirdiğin zaman neresiyle neresi birleşiyosa ortaya çıkıyo zaten.. ayağı sarıyo gibi yani :) kışta geliyo hazır bi tane yapayım bari :) becerebilirsem sarılmasınıda eklerim :)))

bu da ayaktaki hali

çok güzel ama tığ ile hiç aram yok yaa :)) lahanamın eklediğinde hele kurdele takmış ya 10 numara.. tam çeyizlik :)))

kurdelayla ne cici olmuş değil mi...

ay amanınn bu çok şık olmuş :):hulya:

ben bir ip gördüm geçen yüncüde böyle içinde pullar var..

almak için içim gitti ne örsem diye düşünüyordum:hulya:

artık buldummmmm

bu patikten örüp kurdela takıcam ohh seviyom ya ben örgü işlerini opuyorumnanaktan

Selam kızlar opuyorumnanaktan
hepinize gecmis olsun dilekleri icin cok cok tesekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun :Saruboceq:
Cok sükür biraz daha iyiyim, halsizlik dısında.

Bu arada gec kaldım ama yinede kutlamak istiyorum,

mandilin'cim, sulfat'cım, Nihal'cim, dreamlife

dogumgününüz kutlu olsun, nice mutlu, huzurlu, saglıklı, ailelerinizle, sevdiklerinizle gecireceginiz mutlu günlere insallah.
Iyi ki dogdunuz zemuszemus

bne geldimm arsiyle gene çakışamadıkk
arsim okudum alıntıarııı
bende çok seviorum şortu bunu da almadan geçemedimm valla

bugün de sabahlıklı 2 takım aldımm
ekliycem kızlar bi araa

Ekle Pashii ekle :sm_cool:

Ya bisey sorcam kızlar, hic bohca isini düsündünüzmü? Annem diyorki bir danısmak lazım ailelere mi yapılacak yoksa sırf gelinle damadamı diye. Ben sahsen sadece ikimize istiyorum, askımda öyle düsünüyordur kesin oda sevmez böyle seyleri cünki onca kisiye nasıl yetistiririm ben bohcayı, hadi kayınvalide kayınbabada tamam ama yok görümce, yok elti, yok kayın, yok amcalar teyzeler, bisürü kisiyi yetistirememki :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…