Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyy ne bileyim hevinim. Biz de normalde öle çok borcam götürülmezdi. Bana denk geldi valla :bbo: Kahve fincanı da geldi 5 takım. Offfff yaaaa

sulfatt genemii
ben sizee demiştimm borcam çok gelir diyee amaaa

Gene canım yaaa
Ne bileyim ben kuzenlerim filan evlendi öle borcam getiren olmamıştı bana dagelmez diyodum. Ve benim çeyizimde her çeşidi var aklına gelebilecek her türü. Verdiğim paralara yazık yaaa mafoldumben

:roflol: canım güle güle kullan mı diyelim ne diyelim bilemedim ben de :))) valla bir tane bile almıyorum borcam, nasılsa istemediğim kadar gelcek diye :))

Sakın alma canım sakın lmaz: Güle güle kullan deme çünkü ben de götürcem birilerine :roflol: MEcbur artık napayım yaaa ne etcem onca şeye :roflol:

Bu arada o kadar direndim direndim izlemicem, okumucam dedim, en sonunda dün Twilight'i izledim (en son ben gördüm filmi herhalde) kaydirigubbakcemile3
Filmi cok begendim, Robert Pattinson'u daha cok ama zemuszemus kitap serisinide okumak istiyorum ama para toplamam gerek ceyiz icin bisürü eksigim var :a015:

Ayyy ne bileyim hevinim. Biz de normalde öle çok borcam götürülmezdi. Bana denk geldi valla :bbo: Kahve fincanı da geldi 5 takım. Offfff yaaaa

Kıyamam canım ya :çok üzgünüm: olsun dert etme, sende birilerine götürürsün sevindirirsin belki. a.s

benim annemler dokuz kardeşler de :))) e halalarım ve amcam da var, herbirine bayram ziyaretine gitmek zorundayız, o hala kabul etmek istemiyo ama, üzgünüm alışacak :)))) dayılar-teyzeler-amca-halalar-ablam-annem(yaklaşık 14 kapı falandı) herbiri ayrı kapı, napalım

yok canım en son sen değilsin, ben de hala izlemedim, ama ben seriyi okumak istediğim için izlemedim. bakalım ne zaman okuyabilirsem artık vakit bulup..

Masallah
Ama büyük aile olmak cok daha güzeldir eminim, hep özenmisimdir büyük ailelere özel günlerde hep beraber bir yerde toplanmalarına, ohh cümbür cemaat :hooray: dualarım kabul oldu bende büyük aileye gelin gidiyorum, gerci anca yazları görücem o büyük aileyi ama olsun zemuszemus

yok canım en son sen değilsin, ben de hala izlemedim, ama ben seriyi okumak istediğim için izlemedim. bakalım ne zaman okuyabilirsem artık vakit bulup..

Bende önce kitapları okuyup öyle filmi izleyim diyordum ama alamadım bi türlü, dünde hastaydım ya yatakta sıkıldım actım neti izledim. Gerci yorumlara bakılırsa kitapla cok fazla alakası yokmus aslında, kitabın büyüsü bambaskaymıs, ama ben filmden bu kadar etkilendiysem kitapları okuduktan sonra nolurum bilmiyorum.
Birinci kitap Alacakaranlık bir sitede 1 Euro'ya satılıyor, hatta tvde reklamınıda gördüm, güvenilirmi bilmem amaalcam galiba, 1 euro ne ki 2 TLcik :roflol:

Vala benim taraf da öle hem anne tarafı hem baba tarafı maşallahı var. Kocişin ailesi de çok kalabalık amma velakin onların hiçbiri izmirde değil zemuszemus
Bu bayram bi sürü ziyaret yapınca nevri döndü çocuğun :bbo:.
Kurban bayramı için tatile gidelim yaaa uygun fiyatlı yerler varsa dedi. Sırf bu el öpme faslından kurtulmak için :roflol::roflol:

evet canım çok güzel birşey, güzel günlerde de kötü günlerde de hep biraradayız biz, az önce saydıklarımın çoğu ayda en az 1-2 kez toplanır, evlerin birinde kahvaltı ederiz, çocuklarla birlikte yaklaşık 25 kişi falan oluruz, süper oluyo

:roflol: :roflol: :roflol:

sulfatım gidin tabi canım ne güzel bir kac gün kacamak yaparsınız basbasa zemuszemus

Gasom, Allah hic bir zaman ayırmasın balım hep böyle mutlu olun insallah :Saruboceq:

Youtubedan indirdim sarkıyı bide Ezelin jenerik müzigini hemen telefona yükleyim simdi :dance:

anamm benim

annem de bababm da tek çocukkk

babamın babası ve annesii sizlere ömür zatenn

annemin annesi ve babasıı çok şükür onlar yaşıoıoo

bayramda onlara gidioozz

bi kaç akraba varr o kadarr

benimkininde annesi babasıı
edirne de

çoğu akrabası balıkesirde

onlar bile gidip gelmioo her bayramm

bide teyzesi var t.dağdaa

misss bayramlar bize kalıooo valla

Son düzenleme:
Pashim Allah rahmet eylesin canım,
amaaan deliye göre hergün bayram degilmi -tatlicadiarzu-
bende babam rahmetli oldugundan beri bayram seyran bilmem, icimden gelmiyor buruk geciyor hep

hoşbulduk pahmina hoşbulduk hevincim ya çok özledim valla burtayı
evde net yoktu ama hep burdaydı aklım.
pahmina unutulmadıma sevindim canımbenim:)) sen nasılsın nasıl gidiyo hayat
geçmiş sayfaları gözden geçiricem bi ara neler kaçırdım acaba :)
böcük evlendimi kaydirigubbakcemile3
yaa benimde takvimim bayağ ilerlemiş görmeyeli

canım

pufim bi evlenip geldiii (çok güzel olduu hatun yaa)

böcük ben hevinn bekar olarak takılıozz hala evlenemedikk

başkkaaa başşkaaaaaaaa

eda nın tarihi kesinleştimi bilmiom ama

sıra ona gelioo aralıkta o evlenicekkk

hııı sulfat pufiiye borcam hediyesi gelioo bol boll

bide kızlar yılbaşı çekiliş yaptıı

hayatımı tanıomusun bilmem ama o geri geldiiii çok sevindiiikk

yuvarlanıp gidiozz vallaa burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…