Benim hic borcamım olmadı sulfatt :gitme:
Nedir senin bu borcamlardan cektıgın canım ya akannehir
Bizim burda (Almanya) ev hediyesi olarak daha cok fincan takımları, bardak vs getirilir. Borcam götüreni hic görmedim :1ninca:
sulfatt genemii
ben sizee demiştimm borcam çok gelir diyee amaaa
:roflol: canım güle güle kullan mı diyelim ne diyelim bilemedim ben de :))) valla bir tane bile almıyorum borcam, nasılsa istemediğim kadar gelcek diye :))
Ayyy ne bileyim hevinim. Biz de normalde öle çok borcam götürülmezdi. Bana denk geldi valla :bbo: Kahve fincanı da geldi 5 takım. Offfff yaaaa
Bu arada o kadar direndim direndim izlemicem, okumucam dedim, en sonunda dün Twilight'i izledim (en son ben gördüm filmi herhalde) kaydirigubbakcemile3
Filmi cok begendim, Robert Pattinson'u daha cok ama zemuszemus kitap serisinide okumak istiyorum ama para toplamam gerek ceyiz icin bisürü eksigim var :a015:
benim annemler dokuz kardeşler de :))) e halalarım ve amcam da var, herbirine bayram ziyaretine gitmek zorundayız, o hala kabul etmek istemiyo ama, üzgünüm alışacak :)))) dayılar-teyzeler-amca-halalar-ablam-annem(yaklaşık 14 kapı falandı) herbiri ayrı kapı, napalım
yok canım en son sen değilsin, ben de hala izlemedim, ama ben seriyi okumak istediğim için izlemedim. bakalım ne zaman okuyabilirsem artık vakit bulup..
benim annemler dokuz kardeşler de :))) e halalarım ve amcam da var, herbirine bayram ziyaretine gitmek zorundayız, o hala kabul etmek istemiyo ama, üzgünüm alışacak :)))) dayılar-teyzeler-amca-halalar-ablam-annem(yaklaşık 14 kapı falandı) herbiri ayrı kapı, napalım
Masallah
Ama büyük aile olmak cok daha güzeldir eminim, hep özenmisimdir büyük ailelere özel günlerde hep beraber bir yerde toplanmalarına, ohh cümbür cemaat :hooray: dualarım kabul oldu bende büyük aileye gelin gidiyorum, gerci anca yazları görücem o büyük aileyi ama olsun zemuszemus
Vala benim taraf da öle hem anne tarafı hem baba tarafı maşallahı var. Kocişin ailesi de çok kalabalık amma velakin onların hiçbiri izmirde değil zemuszemus
Bu bayram bi sürü ziyaret yapınca nevri döndü çocuğun :bbo:.
Kurban bayramı için tatile gidelim yaaa uygun fiyatlı yerler varsa dedi. Sırf bu el öpme faslından kurtulmak için :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?