Ekle Pashii ekle :sm_cool:
Ya bisey sorcam kızlar, hic bohca isini düsündünüzmü? Annem diyorki bir danısmak lazım ailelere mi yapılacak yoksa sırf gelinle damadamı diye. Ben sahsen sadece ikimize istiyorum, askımda öyle düsünüyordur kesin oda sevmez böyle seyleri cünki onca kisiye nasıl yetistiririm ben bohcayı, hadi kayınvalide kayınbabada tamam ama yok görümce, yok elti, yok kayın, yok amcalar teyzeler, bisürü kisiyi yetistirememki :a015:
hevinoşş ben
herkese ufak tefek bişeyler koymayı düşünüorumm
çünkü bi evin bi oğlu
görüp görceklerii o olcak çünküü
2 taraflıda çok hevesli gözüküoo şimdidenn
anne, baba ve teysesi var çok yakın okadar yapıcaz işte
benimki de tek erkek, ve ailesi de çok kalabalık değil hatta hiç değil, anne-baba-ablalar-büyük 2 yenge o kadar(yakın zamanda 2 aile büyüklerini kaybettiler, pek kimse kalmadı), o yüzden ben de herkesin gönlünü hoş etmek istiyorum açıkçası, yani bütçeyi çok sarsmadan herkese bişeyler yapmak istiyorum, annem de ister zaten öyle şeyler yapsın, ama bakalım nasıl olacak:hulya:
evet evet dediğin gibi bütçeyi sarsmadan gönül alma manasında gasomm
Bu arada başyazmalı bebiş patiği çok şirin yaaa ben örgü bilmem düz dışında. Ama sanırım bunu ben de örebilirim. Heveslendim vallahi :1rolleyes:
haha öle hevin aile içine alınsa bile yeterli bence ne o öle sülaleyi donatçan
bencede gerek yok.
bende senin gibi sadece ikimize istedim ama ailelere de yaptık..
oo öyle halaya teyzeye başa çıkmaz.
hevinoşş ben
herkese ufak tefek bişeyler koymayı düşünüorumm
çünkü bi evin bi oğlu
görüp görceklerii o olcak çünküü
2 taraflıda çok hevesli gözüküoo şimdidenn
anne, baba ve teysesi var çok yakın okadar yapıcaz işte
benimki de tek erkek, ve ailesi de çok kalabalık değil hatta hiç değil, anne-baba-ablalar-büyük 2 yenge o kadar(yakın zamanda 2 aile büyüklerini kaybettiler, pek kimse kalmadı), o yüzden ben de herkesin gönlünü hoş etmek istiyorum açıkçası, yani bütçeyi çok sarsmadan herkese bişeyler yapmak istiyorum, annem de ister zaten öyle şeyler yapsın, ama bakalım nasıl olacak:hulya:
benim eşimde tek erkek çocuk kızlar..
hevinn o ne kızz
aşiret gibii
kalabalıkmış gerçektenn
ay ben o şarkıyı ilk radyoda dinlediğimde, kel göbekli saten mor gömlekli bi arabeskçi söylüyo zannetmiştim :))) söyleyen çocuğu görünce de şaşırmıştım ama dediğin gibi kıpır kıpır hoş şarkıilahii :roflol:
kızlar biz nisan yapmadık, sözde direk alyans aldık ama bohca falanda yapmadık, zaten ortam kriz ortamı nerden kessek ordan kardır mantıgıyla hareket ediyoruz. Benimkinin ailesi cok büyük, benim öyle degil, onlar 4 kardesler (3 erkek bir kız), amca desen masallah, hala bitane, yengeler, eltiler. akannehir akannehir
Galiba en mantıklısı askıma, k.valideme, k.babama bohca yapıp digerlerinede gönüllerini almak icin ufak tefek seyler almak. zemuszemus
sulfatcım hosgeldin opuyorumnanaktan
evinin resimlerine annemlede baktık gecen oda cok cok begendi söylememi istemisti :lepi:
Ayy bu arada sabahtan beri Babutsa-Yanayım Yanayım dinliyorum, ne kıpır kıpır bi sarkı böyle :dance:
hey maşallah yazmalım, seninkiler de çokmuş, ne güzel ama, ben kalabalık severim benim ailem öyle çünkü ama benimkinin ailesi hiç kalabalık değil, bi avuç insanlar onlar, benimkinin gözü korkuyo zaten, bayramda gitmemiz gereken kapı sayısını söyleyince 'çüş aşkıımm, ben hayatım boyunca o kadar bayram ziyareti ancak yapmışımdır:1shok:' diyo yavrum yazık :)))başla sende sulfat'ım bakalım nasıl olacak :hulya:
benim eşimde tek erkek çocuk kızlar..
1 amcası
3 dayısı
1 teyzesi
4 halası var
babanne dede,kzı kardeş ,kayınvalide kayınpeder hepsine yaptık biz gücümüz yettiğince..
onlarda anneme babama
1 tanecik halam var ona :roflol:
ablama
ve iki kız kardeşime yaptılar...
:roflol: canım güle güle kullan mı diyelim ne diyelim bilemedim ben de :))) valla bir tane bile almıyorum borcam, nasılsa istemediğim kadar gelcek diye :))Bu arada az önce 3 lü borcam seti geldi şaka değil gerçek :roflol::roflol: Artık işi deliliğe vurdum gülme krizine giriyom borcam olunca. Neyse bu seferkilerden biri ben de olmayan bi çeşit. Kek kalıbı şeklinde :roflol: İşime yarar belki[/B]
Bu arada hayatım hiç sansın yok artık hangi borcamı istiyosan onu gönderem sana :roflol::roflol::roflol:
sulfatcım hosgeldin opuyorumnanaktan
evinin resimlerine annemlede baktık gecen oda cok cok begendi söylememi istemisti :lepi::[/B]
başla sende sulfat'ım bakalım nasıl olacak :hulya:
ay ben o şarkıyı ilk radyoda dinlediğimde, kel göbekli saten mor gömlekli bi arabeskçi söylüyo zannetmiştim :))) söyleyen çocuğu görünce de şaşırmıştım ama dediğin gibi kıpır kıpır hoş şarkı
bu arada aile o kadar büyük olunca tabi bohça olayı sakat olur biraz canım haklısın :))
Gasoline .!.:'çüş aşkıımm, ben hayatım boyunca o kadar bayram ziyareti ancak yapmışımdır:1shok:' diyo yavrum yazık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?