Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bencede gerek yok.
bende senin gibi sadece ikimize istedim ama ailelere de yaptık..
oo öyle halaya teyzeye başa çıkmaz.

hevinoşş ben

herkese ufak tefek bişeyler koymayı düşünüorumm

çünkü bi evin bi oğlu

görüp görceklerii o olcak çünküü

2 taraflıda çok hevesli gözüküoo şimdidenn

anne, baba ve teysesi var çok yakın okadar yapıcaz işte

Son düzenleme:

benimki de tek erkek, ve ailesi de çok kalabalık değil hatta hiç değil, anne-baba-ablalar-büyük 2 yenge o kadar(yakın zamanda 2 aile büyüklerini kaybettiler, pek kimse kalmadı), o yüzden ben de herkesin gönlünü hoş etmek istiyorum açıkçası, yani bütçeyi çok sarsmadan herkese bişeyler yapmak istiyorum, annem de ister zaten öyle şeyler yapsın, ama bakalım nasıl olacak:hulya:

evet evet dediğin gibi bütçeyi sarsmadan gönül alma manasında gasomm

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Gasoline, Pashmina+

Körler sağırlar birbirini ağırlar :))))

Selam çeyizci arkidişlerim zemuszemus

Hevincim teşekkür ederim canım iyi dileklerin için Şeniz

Esranın hamilelik haberine çok sevindim çok istiyordu zaten. Allah sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin. Bakalım sıradaki hamişimiz kim yerimseniben

Bu arada başyazmalı bebiş patiği çok şirin yaaa ben örgü bilmem düz dışında. Ama sanırım bunu ben de örebilirim. Heveslendim vallahi :1rolleyes:

Bu arada başyazmalı bebiş patiği çok şirin yaaa ben örgü bilmem düz dışında. Ama sanırım bunu ben de örebilirim. Heveslendim vallahi :1rolleyes:

başla sende sulfat'ım bakalım nasıl olacak :hulya:

benim eşimde tek erkek çocuk kızlar..

1 amcası
3 dayısı
1 teyzesi
4 halası var
babanne dede,kzı kardeş ,kayınvalide kayınpeder hepsine yaptık biz gücümüz yettiğince..

onlarda anneme babama
1 tanecik halam var ona :roflol:
ablama
ve iki kız kardeşime yaptılar...

haha öle hevin aile içine alınsa bile yeterli bence ne o öle sülaleyi donatçan

ilahii :roflol:

bencede gerek yok.
bende senin gibi sadece ikimize istedim ama ailelere de yaptık..
oo öyle halaya teyzeye başa çıkmaz.

kızlar biz nisan yapmadık, sözde direk alyans aldık ama bohca falanda yapmadık, zaten ortam kriz ortamı nerden kessek ordan kardır mantıgıyla hareket ediyoruz. Benimkinin ailesi cok büyük, benim öyle degil, onlar 4 kardesler (3 erkek bir kız), amca desen masallah, hala bitane, yengeler, eltiler. akannehir akannehir
Galiba en mantıklısı askıma, k.valideme, k.babama bohca yapıp digerlerinede gönüllerini almak icin ufak tefek seyler almak. zemuszemus

sulfatcım hosgeldin opuyorumnanaktan
evinin resimlerine annemlede baktık gecen oda cok cok begendi söylememi istemisti :lepi:

Ayy bu arada sabahtan beri Babutsa-Yanayım Yanayım dinliyorum, ne kıpır kıpır bi sarkı böyle :dance:

Bugün yine misafirim vardı az önce gittiler.
Artık kociş yeteeeeerrrrrrrrrr diyo. Zavallı kocişimin bugün boş günüydü dışarı çıktı misafir gelince. Ama kalabalık bi bayan grubuydu bunu da atlattık. Bu kez annem erkenden gelemediğinden pide lahmacun filan yaptır dedi

Ben de yanına çorba ve salata yaptım oldu bitti işte. Sonrasında da akşamdan yaptığım tatlıyı ve kurabiye ikram ettim. En son da meyve. Bunlar da bitti çok şükür zemuszemus

Bu arada az önce 3 lü borcam seti geldi şaka değil gerçek :roflol::roflol: Artık işi deliliğe vurdum gülme krizine giriyom borcam olunca. Neyse bu seferkilerden biri ben de olmayan bi çeşit. Kek kalıbı şeklinde :roflol: ışime yarar belki

Bu arada hayatım hiç sansın yok artık hangi borcamı istiyosan onu gönderem sana :roflol::roflol::roflol:

Benim hic borcamım olmadı sulfatt :gitme:

Nedir senin bu borcamlardan cektıgın canım ya akannehir
Bizim burda (Almanya) ev hediyesi olarak daha cok fincan takımları, bardak vs getirilir. Borcam götüreni hic görmedim :1ninca:

ay ben o şarkıyı ilk radyoda dinlediğimde, kel göbekli saten mor gömlekli bi arabeskçi söylüyo zannetmiştim :))) söyleyen çocuğu görünce de şaşırmıştım ama dediğin gibi kıpır kıpır hoş şarkı

bu arada aile o kadar büyük olunca tabi bohça olayı sakat olur biraz canım haklısın :))

hey maşallah yazmalım, seninkiler de çokmuş, ne güzel ama, ben kalabalık severim benim ailem öyle çünkü ama benimkinin ailesi hiç kalabalık değil, bi avuç insanlar onlar, benimkinin gözü korkuyo zaten, bayramda gitmemiz gereken kapı sayısını söyleyince 'çüş aşkıımm, ben hayatım boyunca o kadar bayram ziyareti ancak yapmışımdır:1shok:' diyo yavrum yazık :)))

:roflol: canım güle güle kullan mı diyelim ne diyelim bilemedim ben de :))) valla bir tane bile almıyorum borcam, nasılsa istemediğim kadar gelcek diye :))

sulfatcım hosgeldin opuyorumnanaktan
evinin resimlerine annemlede baktık gecen oda cok cok begendi söylememi istemisti :lepi::[/B]

Annenin ellerinden öpüyorum canım. Allah acil şifalar versin ona. Çok teşekkür ettiğimi de ilet. Sağol canım Şeniz

başla sende sulfat'ım bakalım nasıl olacak :hulya:

Şu misafir trafiğim azalsın yün alayım da ben de bişeyler öreyim belki öğrenirim biraz kaydirigubbakcemile3 Bebişim olana dek bi patik örmeyi öğrenirim herhalde kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:
ben dün beyaz showda ilk dinledigimde (tv basında degildim) mansur ark zannettim, gectim tv basına aa nolmus buna böyle baya degismis dedim ki annem o bu degil diyene kadar :roflol: ama sesi cok güzel, müzik desen harika yerinde duramıyor insan :dance:

Gasoline .!.:
'çüş aşkıımm, ben hayatım boyunca o kadar bayram ziyareti ancak yapmışımdır:1shok:' diyo yavrum yazık :)))

:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…