hevinim bu güzeldi :))))) hakkaten bikaç gündür ben de diyorum bi eksiklik var, gelse de eklese kaydirigubbakcemile3Erva özledik valla hosgeldin tekrar canım a.s.
Pashim özet gecmis baya :lepi:
bende ekleme yapim, tanıyormusun bilmiyorum ama eski üyelerden esra karadeniz hamileymis :lepi:
baska, eda bi banyo takımı aldı :roflol: (kendi gelsin gösterir sanada) :roflol:sulfat evini ekledi profiline, bi bak istersen muhtesem gercekten,
aramıza yeni arkadaslar katıldı, burcunun kızkardeside,
baska baska, elisaa'da evlendi opuyorumnanaktan
slm kızlar. geçmişi falan okumaya vaktim yok. resimleri ekleyim dedim.
öncelikle bugün yaptığım mantıyı ekliycem.
hevinim bu güzeldi :))))) hakkaten bikaç gündür ben de diyorum bi eksiklik var, gelse de eklese kaydirigubbakcemile3
oh miiss, eline sağlık, ben de bugün öğlen koca bir tabak mantı yediimmkaydirigubbakcemile2
hevin herşeyin hayırlısı canımmm
bak bende bu yaz evli olucaktımm babam verseydiii
ama bu kış vermezse kaçıcammm :))
Bugün yine misafirim vardı az önce gittiler.
Artık kociş yeteeeeerrrrrrrrrr diyo. Zavallı kocişimin bugün boş günüydü dışarı çıktı misafir gelince. Ama kalabalık bi bayan grubuydu bunu da atlattık. Bu kez annem erkenden gelemediğinden pide lahmacun filan yaptır dedi
Ben de yanına çorba ve salata yaptım oldu bitti işte. Sonrasında da akşamdan yaptığım tatlıyı ve kurabiye ikram ettim. En son da meyve. Bunlar da bitti çok şükür zemuszemus
Bu arada az önce 3 lü borcam seti geldi şaka değil gerçek :roflol::roflol: Artık işi deliliğe vurdum gülme krizine giriyom borcam olunca. Neyse bu seferkilerden biri ben de olmayan bi çeşit. Kek kalıbı şeklinde :roflol: İşime yarar belki
Bu arada hayatım hiç sansın yok artık hangi borcamı istiyosan onu gönderem sana :roflol::roflol::roflol:
ay ben o şarkıyı ilk radyoda dinlediğimde, kel göbekli saten mor gömlekli bi arabeskçi söylüyo zannetmiştim :))) söyleyen çocuğu görünce de şaşırmıştım ama dediğin gibi kıpır kıpır hoş şarkı
bu arada aile o kadar büyük olunca tabi bohça olayı sakat olur biraz canım haklısın :))
hey maşallah yazmalım, seninkiler de çokmuş, ne güzel ama, ben kalabalık severim benim ailem öyle çünkü ama benimkinin ailesi hiç kalabalık değil, bi avuç insanlar onlar, benimkinin gözü korkuyo zaten, bayramda gitmemiz gereken kapı sayısını söyleyince 'çüş aşkıımm, ben hayatım boyunca o kadar bayram ziyareti ancak yapmışımdır:1shok:' diyo yavrum yazık :)))
Annenin ellerinden öpüyorum canım. Allah acil şifalar versin ona. Çok teşekkür ettiğimi de ilet. Sağol canım Şeniz
Şu misafir trafiğim azalsın yün alayım da ben de bişeyler öreyim belki öğrenirim biraz kaydirigubbakcemile3 Bebişim olana dek bi patik örmeyi öğrenirim herhalde kaydirigubbakcemile3
ana nerde 6 kişilik yemek takımıııslm kızlar. geçmişi falan okumaya vaktim yok. resimleri ekleyim dedim.
öncelikle bugün yaptığım mantıyı ekliycem.
sora anneme aldığım çay-şeker-kahve kavanozlarını ekliycem. daha önce büyük boylarını almıştım bakliyatlar için.
uzun zmndır nette gördüğüm ama buralarda bulamadığım ve bugün bulduğum tuzluklarımı ekliycem.
yemek takımı alıcam demiştim ama pzrtsi güral porselenin 6kişilk yemek takımı gelecekmiş.
fincanı,kasesi,servis tabağı,tatlıtabağı,yemek tabağı,salata tabağı falan hepsi içindeymiş ve 83 tl miş. bana uygun geldi ve 2 takım aynı desen alıp 12kişilk yemek takımı yapıcam günlük kullanım için.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
önceden vardı pc de.bunun aynısını aldım bugün.
[/url][/IMG]
haha kaç kız yürü beehevin herşeyin hayırlısı canımmm
bak bende bu yaz evli olucaktımm babam verseydiii
ama bu kış vermezse kaçıcammm :))
nisan yağmuru herşey çok güzel görünüoo canımmm
ooo sen geldin bi ara çekiliş için aklıma ama yoktun hiç ortalardaselam kızlar ben geldim unuttmuşsunuzdur uzunzamandır giremiyorum artık geldim ama:)
napıyosunuz kimler evlendi
hahaha çok güldümBugün yine misafirim vardı az önce gittiler.
Artık kociş yeteeeeerrrrrrrrrr diyo. Zavallı kocişimin bugün boş günüydü dışarı çıktı misafir gelince. Ama kalabalık bi bayan grubuydu bunu da atlattık. Bu kez annem erkenden gelemediğinden pide lahmacun filan yaptır dedi
Ben de yanına çorba ve salata yaptım oldu bitti işte. Sonrasında da akşamdan yaptığım tatlıyı ve kurabiye ikram ettim. En son da meyve. Bunlar da bitti çok şükür zemuszemus
Bu arada az önce 3 lü borcam seti geldi şaka değil gerçek :roflol::roflol: Artık işi deliliğe vurdum gülme krizine giriyom borcam olunca. Neyse bu seferkilerden biri ben de olmayan bi çeşit. Kek kalıbı şeklinde :roflol: İşime yarar belki
Bu arada hayatım hiç sansın yok artık hangi borcamı istiyosan onu gönderem sana :roflol::roflol::roflol:
ne çekilişi pıtırım
pıtır kimle konuştunn
ex aşkınlamı
yeniyle mii
canım ben şuanda yani bekarken, 1.gün evde oluyorum, 2. ve 3. günü geziyoruz biz de.evet canımzemuszemus
biz de eşimin ailesi kadar olmasa da kalabalığa alışığım..
ama bayramda gezmesi zevkli oldu zemuszemus
bekarken evde büyükler olduğu için tüm bayram boyunca evde olurdum..
şimdi keyfini sürüyorum..
bu şimdilerde anlattığın vatandaş mı kız?ya kızlar biz bu akşam yine konuştuk telefonda
ben işten çıkınca msj atmştım
sora geç görmüş msjı cvp attı
sora aradı konuştuk birazcık
sora ben biraz geçince bi msj daha atmştm
sora arkadaşı aramş dışarıya çıkmşlar nese ii eğlenceler dedim
biz yaşlı adamlarız ne eğlencesi dio:)
puhahaha:)
valla kalmadı yaayaaaa tüh kaçırdımmı ben yanii bana eş kallmadımı(
üzüldüm ya
cnm hatırladına inanıyorum tabikiii kırılmadım nie kırılim
keşke olsaymışım
bu arada böcük ne ediyo iş değiştircekti nldu
canım ben şuanda yani bekarken, 1.gün evde oluyorum, 2. ve 3. günü geziyoruz biz de.
Bizde şöyle oluyor, büyük de olsan küçük de olsan, seni ziyarete gelen herkese sen de ziyarete gidersin.
Yani biz büyük olduğumuz için ilk gün herkes geliyo, anam ağlıyo yani ilk gün hizmet etmekten :)))
2. ve 3. günü de biz büyük-küçük herkesi ziyaret ediyoruz.
yani her halükarda benim için yorucu geçiyo,
ama dediğin gibi evlendikten sonra sanırım ben de senin gibi keyif süreceğim
çünkü evim, benim ailem ve akrabalarımdan bayağı uzak olacak, Anadolu yakasında.
Bana gelenden çok, ben gezeceğim..
Aaayy bayılazaaaam, ne uzun anlattım :))))))
bu şimdilerde anlattığın vatandaş mı kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?