kolay gelsin canim
ayyy ne güzel hep hayal etmisimdir esimle dans kursuna gitmeyiii
cok güzel cikmissiniz
evet cok ciddi ama olmasi gerekende böyle degil mi zaten...?
sagol cnm evet ya kapalı olmak sorumlulukben bile acaba kapalı olupta cok abartanlardanmıyım diye uzuluyorum ama degılım heraldeesmacım bende senin fotona baka kaldımm :1shok:
çokk cücel çıkmışsınnn akannehir
ayrıca itiraf ediyorum kapalı olupta hep şıklıkdan ödün vermeyen ama aynı zamanda da kendini ortaya atmayan birini daha görmedim. çünkü kimisi kapalı olduğunu sanıyor ama her şey meydanda :roflol::roflol: kimiside hiç bakmıyor kendine sen çıtayı güzel tutturmuşsun Şeniz
esmacım çk cici olmuşsun canım...
nihal ve böcük sağolun kıslar hani olurda gözünüze çarparsa haber eder misiniz bana?
evet dans kursunu düğün öncesi çok istedik ama olmadı malesef o marmaristeydi ya canım bizde şimdi gerçekleştiricez inşallah :1rolleyes: cucunun düğününde dans edicez kaydirigubbakcemile3
evet üniformada ciddi olmak zorunda ama sanki başka biri oluyor kuzum yaa:1rolleyes:
bu arada üniiformalı alıntını silermisin kuzum birazdan silerimde Şeniz
aimecım sende coksagol ama alıntı etme ok silsene
sağol kuzucum :1hug:burcum masan çok güsel. hediyelerde çok harika.güle güle giy.
VAYY ünüforma yakışmış enişteye maşallah evet baya ciddi ama bu asker ocağı olcak okadar evde ciddi olmuyodur bu kadar
bendeeee:lepi:burcu hippi ye bayılıdım kız
burcu güle güle kullan cicilerini , hippi çok güzelmiş opuyorumnanaktan
esmoş maşallah nazar değmesin pek güzel çıkmışın
glcnnn kız cmt ye 4 gün var yoksa bugün pzt değilmiiiiiiiii:1shok:
pıtırcık sen bu takvimi yaparken sayfayı biyere kaydetmedinmi , ordan düzeltme olarak yaparsan aynısı oluuuuuurrrrrrr fisfisfis
kizlar pardon ben alintilari normalde silerim de bugün dalginligim üzerimde... o yüzden silmeyi unutmusum kusuruma bakmayin mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?