Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bakın yemek takımı aldım. bu kahvaltı takımı ancak ben bu desende yemek takımını aldım bugün.
acaba bu kahvaltı takımındanda mı alsam ki. takım olur ne güzelkaydirigubbakcemile3

[/url][/IMG]

kızlar şimdi size cuma akşamki ekşınımı anlatayım

cuma günü bilgisayarım değiştiği için işten geç çıkmak zorunda kaldım. yani eve girmemle kocamın gelmisi arasında 15 dakika falan vardı. ve evde yemek yoktu, zaten o gece yemek yemesek de o kadar önemi yoktu kaydirigubbakcemile3

hemen makarna suyu koydum. gittim hemen siyah jartilerimi giydim. cuma günü saçlarımı kestirmiştim ya kocamın haberi yoktu ona komple bi sürpriz yapayım dedim.
o jartileri de giymek öle kolay bişi değil yani alışık olmayınca alışmadık dötte don durmuyo hakikaten :kedi:

nese giydindim makarnayı yaptım parfümümü sürdüm.
jartinin altına nişan bohçamda konulan siyap topuklu şık bi terlik vardı. onları elime aldım kapı çaldı.
koridorumda halı yok benim terlikler tak tuk ses çıkarmasın diye elime aldım. kapıya gelince ayağıma giydim.

arsi demiştiki daire tek mi hani sakata gelmemek açısından. dairemiz tekti ama son anda içime bi korku düştü ya yanında biri varsaydı diye CADIARZU gerçi olmazdı ama delikten de baktım ama merdivenin basamağında da durabilirdi. ay 2 saniyede bunları geçirdim aklımdan. nese kapıyı açtım evin kapısın hemen karşısında salon var. kapıyı açtım ama araladım yania gerisini o itecek.
salon kapısına sol kolumu koydum hani yukarı doğru. ve arkamı döndüm.
kapıyı açtı
aşkımmmmmm naptın sen yaaaaaa dedi
önüme döndüm, bekliyorum yorumlarını
karıcımmmmm noluyo yaaaa
bitanem, balımmmm ay şaşırdımmmmm
ama nerdese 2-3 dakika geçti
neden sonra aaaaa saçlarını mı kestirdinnnnnnnnn :1shok: demesin mi

ulennnn san bi saatir nereme bakıyosunnnnnn saçlarımı görmüyosun dedim

tabe salaklık ben de adam dötüme bakıyomuş :kedi: :sinifsinif:
dikkati başka yöne çektik

nese sonra makarna falan yalan oldu düdüklüde nohut yapıp yedikkkk üstüne de makarna :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

içimde galiba kelebenkler uçuo beee:S
nınınını
esmacım çk cici olmuşsun canım...

nihal ve böcük sağolun kıslar hani olurda gözünüze çarparsa haber eder misiniz bana?
cnm cnm

cok cücelmiş nm yaaaaaaaaaaaaaa

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

allah seni............. kız herhalde o halde kim olsa saçına bakmaz yaniiiii .........

ben dahil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

söyleyin kızlar yani yalanmı didiiiim kaydirigubbakcemile5 jartiyer dururken kim saça bakar kiiiiiiii

Son düzenleme:

güzel günlerde kullan ,parçalarına bak yemek takımının eğer azsa kahvaltıyı almayı düşünüyosan al derim hem ayrı hem devamı niteliğinde kullanırsın

işine yarar yani yerimseniben

hayatım alemsınhee
he bide asklmal gelememizde 15 dakka oynadı dıyonya yemekte yoktu
gec cıkmıssın benm normal halım oyle ya aa

ayyy ölcem bennnnnn :roflol::roflol:
ayy karnıma ağrı girdi :roflol::roflol:
ayy bir şeyler oluyor banaaaa:roflol::roflol::roflol:

selam kızlar ben gldim nasılsınız
ay hayatımın yazısını okudum üff nie böle şeyler edip annatıyonus be :1closedeyes:
belki özenen var yapamayan var
bayağ ekşın yapmışın hayatım süpper he o kapıda durma falan vaaaaaaaaaaaav:lepi:
he bide bana evlendinmi demişsin yok be canım nerde o günler daha değil bak takvimime :1no2:

dogridir
kız nirelerdesin sen

teşekkür ederim kızlar.

hayatım süpersin.harika bi süpriz olmuş ama işte saçlar hemen fark edilememiş.kaydirigubbakcemile3

burcuözgecimyaaa senin olayında ayrı bi ekşın dün gördüm eşinin sana hazırladığı o güzel notları ve inan hayran kaldım nerde
benimkinde o romantizm hıh
halbuki ilk tanıştığımız zamanlar ne güzeldi romantiklik akıyodu herbiyerinden ama şimdi öle değil yaaa üfffff bende öle istiyorum yaaa
maşallah size Allah nazardan saklasın inşallah herzaman böyle devam eder

güzel günlerde kullan ,parçalarına bak yemek takımının eğer azsa kahvaltıyı almayı düşünüyosan al derim hem ayrı hem devamı niteliğinde kullanırsın

işine yarar yani yerimseniben

ama bnm kahvaltı takımım var. aldım yani. almasaydım kesin düşünürdüm.

esma nıhal cok tatlu cıkmışsınız

burcu cıcılerını ı gunlerde gıy:jeyyar:
kocan cok cıddı cıkmış

anlatmayın böle şeyler be aaa olan war olmayan war :dilcikar:

aaaa ben ilk kez anlattım siz de başka kime anlatayım yavrukuşum kaydirigubbakcemile3

ya ne bilimmm yaaaaa, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. hani vücut taş ta mı dikkat oraya kayıyor baaaabında kaydirigubbakcemile3

hayatım alemsınhee
he bide asklmal gelememizde 15 dakka oynadı dıyonya yemekte yoktu
gec cıkmıssın benm normal halım oyle ya aa

ee 15 dakkada ne pişiriyosun sen CADIARZU

ayyy ölcem bennnnnn :roflol::roflol:
ayy karnıma ağrı girdi :roflol::roflol:
ayy bir şeyler oluyor banaaaa:roflol::roflol::roflol:

niye kııııııııııııııııııııııııııı mafoldumben

heee ne bilem belkim bi atağa kalkıp yokluğumda evlenmişsindir dedim opuyorumnanaktan

valla o kapıda durma olayı şahaneydi yaniii

ama resim yok boşuna beklemeyin :roflol: :roflol:

Burcişko; ellerine sağlık, herşey enfes gözüküyor zemuszemus

Hayatim; süpersin :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bende menüme karar verdim, ezogelin yapıcam, sonra havuç salatası biliyorum onu yapıcam ama ana yemek bulamıyorum, kuru fasülye yapam dedim ama fasülyeyi ıslamak gerekiyormuş, bulgur pilavı yapsam 3üde kırmızı kırmızı oluyorrrrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…