Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar merhaba...
burcu masan çok güzel olmuş çok romantik ........tebrik ederim
esma+nihal fıstıklar çok güzel çıkmışsınızopuyorumnanaktan

canım vallahi bu konuda çok şanslıyım..
dün sabahda bir kalktım banyo camında not biir tane böyle parmak çeklnde o yukarıyı gösteriyor üstünde bak bakalım yüreğim senin için ne söylüyor yazıyordu üsttede böyle düşünme bulutu olurya.. konuşma bolonu derler ondan yapıştırmış içinde de senii çok ama çokkk seviyorum yzıyor :asigim: nam ddedim herüff uyuyor bunu ne ara yapıştırdıı :roflol::roflol::roflol: ben dişimi fırçalayıp yattıkdan sonra o wc ye girme bahanesiyle gitti o ara halletmiş :roflol::roflol:

çokk tatlı anlatmışsın annemmm ondannnn :1hug:

ervaaaaaaaaaaa :asigim:

hayatımmm ekşınn süper nan adam sacını ne etsın bee:roflol:

ama bnm kahvaltı takımım var. aldım yani. almasaydım kesin düşünürdüm.

kaydirigubbakcemile5

havuç salatası biliyorum ne demek lennnn :roflol: :roflol:

ervaa nerdesin sen :mymeka:
geldim artık canımmm çokmu özledin beni kız ben harbi özledim ama

heee ne bilem belkim bi atağa kalkıp yokluğumda evlenmişsindir dedim opuyorumnanaktan

valla o kapıda durma olayı şahaneydi yaniii

ama resim yok boşuna beklemeyin :roflol: :roflol:

aman zaten beklemeyiz :1closedeyes:
jartiyerin kırmızımı :jeyyar:

komsuuu yawwwwwwwwwww nerelerdesın sen hosgelmısın

benmiyim o nihalcim a.s.

burcu senin bu kocanın yaptıkları yüzünden terk edicem benim tostosu yaa
marmarisemi gelsek napsak
hani belki seninki benimkinin kolunu sıvazlar azcık onada bulaştırır kaydirigubbakcemile3

10şubat2008desüpriz bi evlenme teklifi ayarlamıştı bana heralde bi ömür onla idare edicem akannehir

Hayatim; yani daha önce yaptım denedim demek, gülme ben yemek yapmayı bilmiyorum bi kere mafoldumben
O havuç salatası da sarımsaklı yoğurtlu cevizli felan mafoldumben

esmoşum çok şıksın yaaa, burcumun söylediklerine aynen katılıyorum, örtülü olup da şık olabilen maalesef çok fazla arkadaşımız olamıyor, frapanlıktan ve gösterişten uzak, çok şık çok güzel olmuşsun :lepi:

bakk ekliyorum üniformalı halini
ben hakkaten merak ediyordum canım ya, yani bu kadar güleryüzlü ve şirin bi adam o üniformayı giydiğinde nasıl olur diye, ki ben üniforma çok severim ama eniştem on numero çıktı valla :lepi: çok güzel taşımış:lepi:
kıızzz eniştemizle gurur duy, o üniformayı taşımak herkese nasip olmas, ona da söyle, kızımızın kıymetini bilsin, böylelikleeee bir ömür mutlu olun inşallaaahhhopuyorumnanaktan

çokk tatlı anlatmışsın annemmm ondannnn :1hug:

:1hug:

ervaaaaaaaaaaa :asigim:

hayatımmm ekşınn süper nan adam sacını ne etsın bee:roflol:

:ecrin_bebek: ne bilem yaaa

geldim artık canımmm çokmu özledin beni kız ben harbi özledim ama

aman zaten beklemeyiz :1closedeyes:
jartiyerin kırmızımı :jeyyar:

benmiyim o nihalcim a.s.

siyah dedik ya len yazarkennnn sen nereme baktın okurken :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Hayatim; yani daha önce yaptım denedim demek, gülme ben yemek yapmayı bilmiyorum bi kere mafoldumben
O havuç salatası da sarımsaklı yoğurtlu cevizli felan mafoldumben

:teselli: canımm benimmmmmm

niye yemek tariflerini deftere yazmadın evlenmeden kuşum ben öyle yaptım baka baka yapıyorum :lepi:

evimde net kesilmişti canımyaa daha yeni açtırdı babam 5 fatura üstüste gelmiş faturayı görünce böle olduk :1shok: babamda kızdı açtırmıcam diye ama açıldı sonunda
he dedık ne oldu buna
kızlar merhaba...
burcu masan çok güzel olmuş çok romantik ........tebrik ederim
esma+nihal fıstıklar çok güzel çıkmışsınızopuyorumnanaktan

esma nıhal cok tatlu cıkmışsınız

burcu cıcılerını ı gunlerde gıy:jeyyar:
kocan cok cıddı cıkmış
sizde sagoln kızlar
reyhan ben senıde merk edıyom yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…