Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy yumurtayı ben pişiriyormuşumm... yoksaa..... akannehir

kızım beni niye karıştırdınn bu rüyaya şimdii :mymeka:

çocukmuşşş isteyenlerden birini görseneee klava:

selam kızlar direk konuya dalıs yapimm =) sinayın bebişi olcak burcu paracıklarını saycak =)

burcum rüyayı sinay görmüş ki sinayın bebişi olcak

hehe işte bu iyiymişşşş :lepi: bunu sevdimm :roflol::roflol::roflol:

hayır rüyayı ben gördüm ama benim kaza kurşunum yokkkkkafamçokkarıştıAllaaam paraları burcu saysın biz hem rüya görelim hemde çocuk doğuralım oh ne alaaa:mymeka:

hayır rüyayı ben gördüm ama benim kaza kurşunum yokkkkkafamçokkarıştıAllaaam paraları burcu saysın biz hem rüya görelim hemde çocuk doğuralım oh ne alaaa:mymeka:

aaa şuna bak brde yorumu beğenmiyorrrr:1closedeyes:
yorum bu işte allah allahhhh :roflol::roflol:

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nanedem, aybuer, bunebu+, burcuözge+, densem, ElmaSekeri, Erva8, esmy+, gülay_gülay, karalahana, lecwan, mulberry, nefesim, nhl-frk+, nnisanyagmuruu, parpalm, sewengirl, zeynepsudem

ay bu kadar kişi varda niye yazmıyooooozzz,,, ay nerdesiniz , yoksa benmi göremiyorum fisfisfis

evli olsaydım hayr o bebek benim derdim lülülülülülü ama öle bi sansım yok su an laelaelaelaelae

bukadar güzel anlatılabilirdi heralde 2 ,3 kez okudum opuyorumnanaktan

ay erva da gelmiş meğer

bak paşi snein mesajlara gidinc egördüm
nerelerdeymiş eşşek

eda naber a.s. sen bana ne dedin nan çabuk de bakim o kırmızı yeri

pendiğe gittim ayy vitrinler çok süslüydü hele bi mağaza var yapışıyorum oraya :1closedeyes:

üf ben borç içinde evleniyorum-tatlicadiarzu-

vallahi bende anlamadım ama KK da da bir yavaşlama var sanırım ondan:uhm:

Kızlar dün akşam ezogelin çorbası ve bulgur pilavı birde cacık yaptım, bulgur pilavım maşallah çorba gibim olmuştu, cacığımda çok sarımsaklı olmuştu ama yedi aşkısım, gık demedi, desinde göreyim gerçi deCADIARZU

Bu akşam da kurufasülye yapıcam yanına da prinç pilavı kuru fasülyeyi ilk defa yapıcam akiamdan ısladım netten aldım da tarifi, inşallah bir şeye benzetebilirim. :sinifsinif:

ay pufim gelmiş

pufişim sana neyi soracaktım kaç gündür

sen o şeyi aldın mı

hani şeyi

içlik sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…