Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evli olsaydım hayr o bebek benim derdim lülülülülülü ama öle bi sansım yok su an laelaelaelaelae

sinayy bak isteyen biri çıktıı :roflol::roflol:

canımmm :1hug:

nan önce kaldrmıycan
yanı kendı o bı pissss dıycek sonra kaldrcan:jeyyar:

piss sesı cıktıktan sorna 30 35 dk kısık ateste pişcek

:jeyyar::jeyyar: kokuyu aldım geldim :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan gene mi düdüklü kaldırma mevzusu çağırın sinayı delikafadulden

a.s.a.s. canumm
faturalar üstüste geldi birikmiş babam rakamı görünce çok korktum bişey olcak diye neti kapattırmıştı

Son düzenleme:

ooo ama paçanga yapma bence o kadar kalabalıkta bide pastırma kokmasınlar , uyyyyyyy düşünemiyorum bile sırnaşık şey

geçen cumada böle olmuştu sonra , tamamen gitti sayfalar hiç açamamıştım , yoğuluktanmıdır acebaaa ????
olabilirr :uhm:

Gamzeeee çin takvimine baktın mı tutuyo mu?:hulya:
ay bunu bende merak ediyorum :lepi:

ama burcu dediğim gibi evli olsaydım ne güzel olurdu :ecrin_bebek: zaten rüya da beni görmemiş sinay bu bebek ikinizden birinin kabul edin artık laelaelaelaelae

iyi bee iyi sinay kaçtığına göre çocuk bana kaldıı :sinifsinif:
imdatt laelaelaelaelae

ay yani kapıdaki güvenlik dio ki
düününüze toplaşıp geliriz

bi sen eksiktin

birde böyle kendini zoraki davet ettrenler çıkacaktırr :roflol:

kekim pişiyor fırrındaa aşkısımada yaptım işe giderken götürsün dyeee cevizli damla çikolatalıı :sm_cool:

kızlar ya arada gelıyom bebek resmı eklıyom ya
once MAŞALALH diyin ALLAH ım korusun

niye cocuk delısı olMAYAN ben bu bebişe dayanamıyom ya kocacıkla hep dıyoz bebek ısterız ama hanı bu boyda gelse direk tövbe yaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
olabilirr :uhm:

kekim pişiyor fırrındaa aşkısımada yaptım işe giderken götürsün dyeee cevizli damla çikolatalıı :sm_cool:

fırınımla basım belada,
mesela bu yaptığın keki kaç derecede ve kaç dakika pisiriosun
bi de turboda mı pisiriosun akannehir

niye alıntı etmedın bakam
ay ne guzel yaaaaaaaaaaaaa
tamam zarf böreği yaparım
ayrıca eklemeyi unutmusum
bi de SADRAZAM LOKUMU yapıcam
gonderem sana hehehe

esmaaa çok tatlı maşallah ama kimin çocuğu bu

kuznmn bebişi ya annesınıde gelınımızı yanı severım
kuznm zaten kardes desem yeridir ondanmı ne benm bıle ıcım kaynıyor bu bebişeyaaa
bide tamsevme zamanı gelsede sevsemmmmmmŞeniz

maşallah süphanallah çok şeker çok güzelmiş nazar değmesin de güzelcim bu boydakini doğurman zor olmıcakmı kaydirigubbakcemile3

anam dua ederken ona göre et yani allah kabul eder tosuncuk bi bebeğin olur nasıl çıkacak o ordan sonra heee:bbo: akannehir

fırınımla basım belada,
mesela bu yaptığın keki kaç derecede ve kaç dakika pisiriosun
bi de turboda mı pisiriosun akannehir

vallahi bir sürü salak fonksiyonu var var ben turboda pişiriyorum denedim en iyi orda oluyor
şu an 180 derecede pişiyor...
önceden ısıttım...
hımm dakikaa 40 falan herhalde rast gele 40 ayarladım ama ben gidip gidip kürdan batırıyorum piştiğini öyle anlıyorum...

ay dimi ya ALLAH ım affet yanı işin şakası o tabi

tamam zarf böreği yaparım
ayrıca eklemeyi unutmusum
bi de SADRAZAM LOKUMU yapıcam

hımmmm ellerine sağlık şimdiden

gelenler bayram edicek , sende çok düşünme canım allah verir kolaylığını atlatırsın kasasız belasız inş.

hem o kadar kişi eşek değilya elbet yardım eden olur sana yani :teselli:

esma masallah cok tatlu
benım 1,5 yasında var evde
ondan hevesımı alıyom

erva:jeyyar:

ay dimi ya ALLAH ım affet yanı işin şakası o tabi

sağlıklı olsun , hayırlı evlat olsun da, valla kurbağa yavrusu olsa seversin güzelcim , canından can oluyo insan sevmezmi ...

boşuna dememişler karga yavrusuna şahin gelir diye,,

benim abimin kızı doğduğunda tam bi kurbağa yavrusuydu zaten 2 kilo bişeydi minicik bana nasıl güzel gelirdi , büyüdü küçüklük resimlerine baktımda ay ne çirkinmişsin diyorum neyini beğenmişte güzel demişim senin diyodum dalga geçiyodum yengemle hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…