ahh normal bi şekilde beklicek olsam geçer de araya askerlik girceeeek senağlama
ay pufim gelmiş
pufişim sana neyi soracaktım kaç gündür
sen o şeyi aldın mı
hani şeyi
içlik sırnaşık şey
Kızlar dün akşam ezogelin çorbası ve bulgur pilavı birde cacık yaptım, bulgur pilavım maşallah çorba gibim olmuştu, cacığımda çok sarımsaklı olmuştu ama yedi aşkısım, gık demedi, desinde göreyim gerçi deCADIARZU
Bu akşam da kurufasülye yapıcam yanına da prinç pilavı kuru fasülyeyi ilk defa yapıcam akiamdan ısladım netten aldım da tarifi, inşallah bir şeye benzetebilirim. :sinifsinif:
evli olsaydım hayr o bebek benim derdim lülülülülülü ama öle bi sansım yok su an laelaelaelaelae
bukadar güzel anlatılabilirdi heralde 2 ,3 kez okudum opuyorumnanaktan
eda naber a.s. sen bana ne dedin nan çabuk de bakim o kırmızı yeri
pendiğe gittim ayy vitrinler çok süslüydü hele bi mağaza var yapışıyorum oraya :1closedeyes:
üf ben borç içinde evleniyorum-tatlicadiarzu-
ne baırıyosun be
anladık
ben ayda 340 lira ödeyebiliyorum allaha şükür
yani şu anda ödeyebiliyorum
bu ayınkini koydum kenara
zaten başka da param yok işte
ana hayırdır inşallah
bence yumurtayı burcu yaptıı için bebeeee burcu yapıyor :1shok:
yaa allahım yaaa illa bana yamayacaksınız çocuğuu :roflol::roflol:
oyyyyy olsun güzelim sağlıklı sıhhatli gitsin gelsin inş. hayırlısıyla geçer geçer üzülme sen ,kalbini ferah tut hep
Evettt canım yaaa bizde şaşırıyoruz 9 ay, 6 ay, 1 ay, 2 gün kaldı derken 24 gün oldu da bitti bile...
Kız böcük bilmiyom hiç bende düdüklüde yapcam ama düdük şeysi pişirirken yukarda mı durcak aşşaaaadamııı, korkuyorum patlatmayım bidekaydirigubbakcemile3
Evettt canım yaaa bizde şaşırıyoruz 9 ay, 6 ay, 1 ay, 2 gün kaldı derken 24 gün oldu da bitti bile...
Kız böcük bilmiyom hiç bende düdüklüde yapcam ama düdük şeysi pişirirken yukarda mı durcak aşşaaaadamııı, korkuyorum patlatmayım bidekaydirigubbakcemile3
calısyonmu cnm sen
hayırdır , neden
yorgunluktandır
sen yaptınmı hazırlık için hazırlıklarını ,belkide ondandır
eşek yoksun dedimbukadar güzel anlatılabilirdi heralde 2 ,3 kez okudum opuyorumnanaktan
eda naber a.s. sen bana ne dedin nan çabuk de bakim o kırmızı yeri
pendiğe gittim ayy vitrinler çok süslüydü hele bi mağaza var yapışıyorum oraya :1closedeyes:
neden ki :sinifsinif:keyifsizim akannehir
allah nasip ederse tam 1 yıl 8 ayda evlenmiş olcam ben1 yıl 8 ay 29 gün geçer mi yaaaa akannehir
alalalalAyhh ne kaaaa sıkıcı, buhranlı, pis bir gün
töbe estafurullah :roflol:Evettt canım yaaa bizde şaşırıyoruz 9 ay, 6 ay, 1 ay, 2 gün kaldı derken 24 gün oldu da bitti bile...
Evet şekercim çalışıyorum ama allahtan 5 te çıkıyorum arabayla 5 i 5 geçe evdeyim yürüyerek 5,20 felan..
Diğer çalıştığım yerde çalışsaydım 9da 10da eve gelip hem çalışıp hem de evli kalabilirmiydim bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?