Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Maşallah

Sen bana ziyarete mi geldin kaydirigubbakcemile3

heee görmedim

senin kadar fıstık olamam ama

dün aynanın karşısında senin pozu çalıştım lennn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben buraya sinirlerim alınmış giriyom ama burda çok belli etmiyom yoksa lmaz:

ay ben hiç bi zaman alamıyom bazen sinirlendiğimi belli etmiyim diorum ama ıhh olmuyo -tatlicadiarzu-

aman sanki biz evlenmedik ne gözümüz kalcek MAŞALLAH

Anammm hemen Çabuk banada maŞallah dİİn
sevgİlİmden ayrılırsam bİ daha koca moca bulamam valla:)

HA HA HA YAŞASIN KÖTÜLÜK naniknanik

AMAN DİİYİMM YİNE SONRA BAŞIMIZA FALAN KALIRSIN YAŞLANINCA SANA BAKAMAM BEN. SENİN GENÇLİĞİN ÇEKİLMİYO, YAŞLILIĞIN HİÇ ÇEKİLMEZ laelaelaelaelae

yani mielenin ürünleri genelde cok kaliteli oluyor....
kaliteli bisey olmasa miele cikarmazdi böyle bisey diye düsünüyorum...
ama denemeden anliyamayiz
fiyatida zaten asagi yukari 1000tl

haklısın canım kaliteli oluyolar ama ne bilem şarj denilince , denemek lazım

ay kızlar stres bastı beni
çok fena
benimkini arıyorum
açmıyo meşgle atıyo
eğitimde de
mesaj attım ben de
ne?12 aralık gecesi karın mı oluyorum???
diye
bayıldı heralde
tepki vermedi de hala

cnmya çok sevindim senin adına.
2010a evli gireceksin.kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
tek heyecanın titremen buyüzden olsun cnm. böle heyecana can kurban valla.
bizim daha askerlik bitecekte gelecekte pufff

ya yaparsın bebişim ben de yemek yapmasını bilmiyodum. bak ben sana yarın bi tane yemek tarifi yazıcam ama ayrıntılı ayrıntılı bi dene bi kere bakalım nasıl olcak?

niye kızzz benziyomuyuz gerçekten

Tamam canım bekliyorum, denicem...
Benziyoruz yaa, yani tiii ne zaman ben ilk nişanlandığım zamanlarda seninle yazışmıştık yine böyle kavga olaylarından, sende bana bizimkisinin tıpkısı bi kavga anlatmıştın, şimdi okuyorum da bizde sık çemkiririz yani ben asabiyim biraz, tahammülüm çok az ondan benzetiyorum, ayrıca bizde balayından bozma tatilimizde kavga ittik yani ama 2 dk sonra sarmaş dolaş, bizimkiside biraz vahşi aşk sanırımkaydirigubbakcemile3

Yaaaa, benim ilk yapışlarım başarısız olunca şevkim kaçıyo, belki benden değilde fasülyeyi biraz hırpaladığımdan oldu, bir daha denicem bakalım, sende mi düdüklüde yapiysin?

Kociş anlayışlı yaaa, yani ben 20 diyorsam 1 diyor, aman nazar değmesin de eee tabi herkesin de sınırı var farkındayımda ama dediğin gibi tam duygusal moddayım:sinifsinif:

Ayhh inşallah möcük yaaaa, yapmak istiyorum güzel güzel...akannehir

Kız pıtır barıştık bile öğlen, yani direk devam ettik güya akşam bişi olmadı lülülülülülü

Edaaa, çikolata fistuk hayırlı olsun, maşallah en kocamanından

O titremenin alasını ilk dansında görücem ben, daha o az şekercim kaydirigubbakcemile

ay deli kız seni , biz burda zaten hep diyoruz ya aman nazar değmesin diye aklımızdan çıkmıyoki hiç maşallahımız var hepimizin

ben onu hani yeni gelin evine görmeye gelenler oluyoya , bazılarıda pek bi haset kıskanç ve anlatamadığım şekilde tuhaf oluyo , siz anladınız beni biliyom..a.s. hani işte onun için demiştim, bakışlardan anlarsın zaten şekercim onlara hatırlat ki akıllarında bulunsun yani edoşum e bide sıkıntın oldukça okucan kendini rahatlatır seni , allahın izniylede çooooookk güzel bi gelin olursun inş. :teselli: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…