bakalım oldumuuuuuuuuu
kız bende aglayan smılıy yaptın sabah svınmedın sandım
100 mü offffffffffffffff
Maşallahhhhhkızlar maşallah diyin
12/12/2009 evleniyorum :1shok:
yani hayırlısıyla inşallah
Sen fikrimi biliyosun bence çay :lepi:
Yemek filan meşakatli yaaa
Maşallahhhhhh sanada kaydirigubbakcemile3Anammm hemen Çabuk banada maŞallah dİİn
sevgİlİmden ayrılırsam bİ daha koca moca bulamam valla:)
Çok şükürr olduu kaydirigubbakcemile3bakalım oldumuuuuuuuuu
Pes etmek yok pufiii denemeye devamm :lepi:Tamam canım bekliyorum, denicem...
Benziyoruz yaa, yani tiii ne zaman ben ilk nişanlandığım zamanlarda seninle yazışmıştık yine böyle kavga olaylarından, sende bana bizimkisinin tıpkısı bi kavga anlatmıştın, şimdi okuyorum da bizde sık çemkiririz yani ben asabiyim biraz, tahammülüm çok az ondan benzetiyorum, ayrıca bizde balayından bozma tatilimizde kavga ittik yani ama 2 dk sonra sarmaş dolaş, bizimkiside biraz vahşi aşk sanırımkaydirigubbakcemile3
Yaaaa, benim ilk yapışlarım başarısız olunca şevkim kaçıyo, belki benden değilde fasülyeyi biraz hırpaladığımdan oldu, bir daha denicem bakalım, sende mi düdüklüde yapiysin?
Kociş anlayışlı yaaa, yani ben 20 diyorsam 1 diyor, aman nazar değmesin de eee tabi herkesin de sınırı var farkındayımda ama dediğin gibi tam duygusal moddayım:sinifsinif:
Ayhh inşallah möcük yaaaa, yapmak istiyorum güzel güzel...akannehir
Tamam canım bekliyorum, denicem...
Benziyoruz yaa, yani tiii ne zaman ben ilk nişanlandığım zamanlarda seninle yazışmıştık yine böyle kavga olaylarından, sende bana bizimkisinin tıpkısı bi kavga anlatmıştın, şimdi okuyorum da bizde sık çemkiririz yani ben asabiyim biraz, tahammülüm çok az ondan benzetiyorum, ayrıca bizde balayından bozma tatilimizde kavga ittik yani ama 2 dk sonra sarmaş dolaş, bizimkiside biraz vahşi aşk sanırımkaydirigubbakcemile3
Yaaaa, benim ilk yapışlarım başarısız olunca şevkim kaçıyo, belki benden değilde fasülyeyi biraz hırpaladığımdan oldu, bir daha denicem bakalım, sende mi düdüklüde yapiysin?
Kociş anlayışlı yaaa, yani ben 20 diyorsam 1 diyor, aman nazar değmesin de eee tabi herkesin de sınırı var farkındayımda ama dediğin gibi tam duygusal moddayım:sinifsinif:
Ayhh inşallah möcük yaaaa, yapmak istiyorum güzel güzel...akannehir
ay deli kız seni , biz burda zaten hep diyoruz ya aman nazar değmesin diye aklımızdan çıkmıyoki hiç maşallahımız var hepimizin
ben onu hani yeni gelin evine görmeye gelenler oluyoya , bazılarıda pek bi haset kıskanç ve anlatamadığım şekilde tuhaf oluyo , siz anladınız beni biliyom..a.s. hani işte onun için demiştim, bakışlardan anlarsın zaten şekercim onlara hatırlat ki akıllarında bulunsun yani edoşum e bide sıkıntın oldukça okucan kendini rahatlatır seni , allahın izniylede çooooookk güzel bi gelin olursun inş. :teselli: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
demek ben cemi seviyormuşum şimdi anladımopuyorumnanaktan
gittilerde kimi öldürdüler şeref...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Dimi yaaaa cem yerine oğuz ölseydi yaaa
Ya da ferhunde, oynardım böle kaydirigubbakcemile2
Necla yandı şimdi kaynanası yolcak onu :1ninca:
Yaaa birde kızlar,nazar deyince aklıma geldi yarın sevdiğim bir arkadaşım bize yemeğe geliyor, evimizi de ilk defa görücek, ama bikaç kez denedim, arkadaşım çok iyi niyetli olduğu halde sanki onun bize nazarı değiyor, yani iyi niyetle bakanlarında nazarı değermiş ya, günahını da almayım ama ne zaman acaba desem yanılmadım, çokda seviyorum acaba o gelmeden bişeyler felan okusam ki???
ya sinay sen dememişmiydin o kadar uğraştım bu gül kurabiyesi için hiç güzel olmadı tadı diye, ben mi yanlış hatırlıyorum.
pıtır yeni mi anladın :=)
kızlar maşallah diyin
12/12/2009 evleniyorum :1shok:
yani hayırlısıyla inşallah
benim menü fikir verir belki sana?Pazar günü koçişimin arkadaşları gelmek istiyorr...
Yemeğemii alayımm yoksa menümü yüksek tutup çayamıı karar veremedimm :uhm:
Menüde oluşturamadımm :sinifsinif:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:ay kızlar stres bastı beni
çok fena
benimkini arıyorum
açmıyo meşgle atıyo
eğitimde de
mesaj attım ben de
ne?12 aralık gecesi karın mı oluyorum???
diye
bayıldı heralde
tepki vermedi de hala
koyun can derdinde kasap et derdinde dedikleri bu olsa gerek :roflol:eda o zaman sen kasım sonu hedayemi yolla
bide balayına eda aramayalım
hehe en erken benmi alcam hediye:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben buraya sinirlerim alınmış giriyom ama burda çok belli etmiyom yoksalmaz:
sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?