Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aime ve nanedem cooooooooooooook tesekkur ederım yardımlarınız ıcın...opuyorum kocaman...a.s.a.s.

kız bende aglayan smılıy yaptın sabah svınmedın sandım
100 mü offffffffffffffff

malesef artık böyle bi sistem çıkarmışlar...
kız ben sen geldin diye ağlarmıyım oynarım anca...

dün cemede üzüldüm ya.
belki komik geliyordur size.27 yaşında karıyım valla ağladım.
ya bazen saçma sapan sahneler insana bir sürü şey hatırlatıyor.
am çok gerçekçiydi ya.
izlemeyenler netten baksın bence.
bi degeçen bölümdede cem tam yerde yatarken bittiydi ya onuda iş yerinde izlemiştim ordada az daha bomm diye patlayacaktım.
demek ben cemi seviyormuşum şimdi anladımopuyorumnanaktan
gittilerde kimi öldürdüler şeref...

Yaaa birde kızlar,nazar deyince aklıma geldi yarın sevdiğim bir arkadaşım bize yemeğe geliyor, evimizi de ilk defa görücek, ama bikaç kez denedim, arkadaşım çok iyi niyetli olduğu halde sanki onun bize nazarı değiyor, yani iyi niyetle bakanlarında nazarı değermiş ya, günahını da almayım ama ne zaman acaba desem yanılmadım, çokda seviyorum acaba o gelmeden bişeyler felan okusam ki???

kızlar maşallah diyin

12/12/2009 evleniyorum :1shok:

yani hayırlısıyla inşallah
Maşallahhhhh

Sen fikrimi biliyosun bence çay :lepi:
Yemek filan meşakatli yaaa

BEnde yemeğe almak istemiyomm :sinifsinif:
Anammm hemen Çabuk banada maŞallah dİİn
sevgİlİmden ayrılırsam bİ daha koca moca bulamam valla:)
Maşallahhhhhh sanada kaydirigubbakcemile3

bakalım oldumuuuuuuuuu
Çok şükürr olduu kaydirigubbakcemile3
Pes etmek yok pufiii denemeye devamm :lepi:
Benim düdüklüm yok canımm ben çelik tencerede yapıyorumm :sinifsinif:

heee ben o yazışmayı unutmuşum. valla bizimki de vahşi biraz canım. benim koca da maşallah nazar değmesin pek sabırlı. ben demediğimi bırakmıyorum o hala bilmemne balım, bitanem karıcım aşkımmm. sinirliyken bu lafları bile sinir oluyorum ya ayrı mesele kaydirigubbakcemile3

dün yaprak dökümünü serederken salonda son reklamda uyuyakalmışım. gece 2 falan olmuş. benimki geldi aşkımmm karıcımmm hadi kalkk yatağa gelll. ben de uyurken bana kimse dokunmıcak yerde taşta uyuduysam bırakcak orda uyuycam yada kendim uyanınca kalkcam yatağa gelcem. annem bilirdi hiç ellemezdi.

nese get geliyorum dedim ama gitmicem kendimi de biliyorum. kalkamıyorum napıyımm :umursamaz:

ama takılmış plak gibi karıcımmmmmmm karıcımmmmmmmm karıcımmmmmmmmm karıcımmmmmm karıcımmmmmmmmmmmmmmmmmmm kulaklarımda çınlıyo ama artık sussun die kalktım ama söylene söylene ne var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kendim kalkar gelirim niye ısrar ediyosun niye uyandıryosun niye uykumu bölüyosunnnnnnnnn annem hiç böle yapmazdııııııııııııııııııııııı nası uyuycam şimdi bi dahaaaaaaaaaaa die gece gece çemkirdim. tamam aşkım git istiyosan dedi. ne gidicem artık uyandıktan sonra dedim ama sinir oldum gerçekten. uyurken elleşmeyin banalmaz:

biz çeyiz yerleştircemiz gün evde nazar boncuğu yoktu. almayı da unuttum. annem de bizim evdekini verdi. ama kalabalık gittik ya eve millet apartmana bi girdi. ben kaldım mı arkada. göya önden gidip hemen boncuğu ascaktım. kocacıkım uyanık davranmış ben de anahtar yok deyip inmiş aşağı. ben çıktım astım ama içeri bi girişim var hemen boncuğu astım. kapıda da gardiyan gibi rdurup her girene hadi bakıyım sağ ayakla besmeleyle sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay yaptıklarımı okuyunca bazen hakkaten çekilmem heee :lepi:

demek ben cemi seviyormuşum şimdi anladımopuyorumnanaktan
gittilerde kimi öldürdüler şeref...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Dimi yaaaa cem yerine oğuz ölseydi yaaa

Ya da ferhunde, oynardım böle kaydirigubbakcemile2

Necla yandı şimdi kaynanası yolcak onu :1ninca:

gül kurabiyesine taktım :)
öğle arası gidip gıda boyasını ve inciyi aldım
daha önce bu tarifi deneyen mandilin miydi böcük müydü biri bana ayrıntılarını püf noktalarını anlatsın
aksam deneyecem :kedi:

Dimi yaaaa cem yerine oğuz ölseydi yaaa

Ya da ferhunde, oynardım böle kaydirigubbakcemile2

Necla yandı şimdi kaynanası yolcak onu :1ninca:

bin laf söledi zaten burunlarından getircek.haksızda sayılmaz...
ah getti getti gül gibi oğlan getti....

değer canım olabiliyo bazen , kişilerin yıldızlarıyla alakalı bişey , hani bi burç vardır bide yıldız , yıldız daha farklı bişey onun etkisiyle olabiliyo ,,, sen arkadaşına beni bi oku bu aralar içim sıkılıyo iyi gelirsin bana de , arkadaşına okut kendini canımcım yerimseniben yerimseniben kapiş şekercim

en kısa yoldan örnek benim babamın arkadaşı vardı beni çok severdi , ama ne zaman eşiyle gelseler ben bayılırdım , sonrasında anladıkki çok sevdiği halde onun nazarıymış yada benim yıldızım artık ne dersek , 28 yaşındayım kadın hala yolda karşılaşırız beni görse bile yanıma gelmez kesinlikle bana bişey olcak diye ....

ya sinay sen dememişmiydin o kadar uğraştım bu gül kurabiyesi için hiç güzel olmadı tadı diye, ben mi yanlış hatırlıyorum.

pıtır yeni mi anladın :=)

ya sinay sen dememişmiydin o kadar uğraştım bu gül kurabiyesi için hiç güzel olmadı tadı diye, ben mi yanlış hatırlıyorum.

pıtır yeni mi anladın :=)

yeni anlarmıyım kızzz
ben boşunamı sana kıllık ediom

kız gülçin pınar yapmştı sevgilisine
hem ben sana bi soru sormştum
facebookun varmı die???

kızlar maşallah diyin

12/12/2009 evleniyorum :1shok:

yani hayırlısıyla inşallah

hayırlı olsun cnm
Pazar günü koçişimin arkadaşları gelmek istiyorr...
Yemeğemii alayımm yoksa menümü yüksek tutup çayamıı karar veremedimm :uhm:
Menüde oluşturamadımm :sinifsinif:
benim menü fikir verir belki sana?
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

eda o zaman sen kasım sonu hedayemi yolla
bide balayına eda aramayalım
hehe en erken benmi alcam hediye:)
koyun can derdinde kasap et derdinde dedikleri bu olsa gerek :roflol:

Ben buraya sinirlerim alınmış giriyom ama burda çok belli etmiyom yoksa lmaz:

hiçç belli olmuyo gerçekten a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…